Zakaj dogodek 500 podjetnic?

 

 

prijava 500 podjetnic Urša Žorž Zorica Jakolin in Petra Škarja

 

 

 

prijava 500 podjetnic Urša Žorž Zorica Jakolin in Petra Škarja

 

»Zorica, Urša in Petra, ne bom dolgovezila, ker tega ne znam. Znam povedati, kakšni so moji občutki in opažanja, vedno na kratko. Zato … Včerajšnji dogodek je bil v smislu kvalitete nekaj najboljšega, kar sem kadarkoli doživela! Toliko pozitivne naravnanosti, energije, dobre volje, volje uspeti in se dokazati, sebi, še nisem doživela. Najverjetneje smo res na ta način sposobne komunicirati samo ženske. Za moške je uspeh samoumeven (kot oni mislijo). Odprli ste mi povsem nova razmišljanja; že na poti domov sem začela pogledovati proti rumenim vratom …
Odlične ste, ostanite take še dolgo!«

Saša Vergan Klabjan, Vodja sektorja za komercialno bančništvo v poslovni enoti Koper (Probanka, d.d.,zlati sponzor dogodka 500 podjetnic).

 

 

“Spoštovane, kot udeleženka včerajšnjega dogodka bi vam želela čestitati k odlični organizaciji dogodka, kakršnega verjetno v Sloveniji še ni bilo. Izjemne ste, izjemne so bile vaše gostje, takšno je bilo tudi vzdušje celotnega včerajšnjega dne. Vam in vašim sodelavkam želim še veliko pozitivne energije, nov(r)ih idej in uspešnih projektov! Z lepimi pozdravi!” 

Irena Grubar, Vodja sektorja za komercialno bančništvo (Probanka, d.d., poslovna enota Novo mesto)

 

“Hvala VSEM VAM, ki ste izpeljale tak lep, velik, pomemben dogodek. Da je marsikatera ženska v sebi, če je imela dvome, pomiselke ; ji dali moči, trdo voljo, vizijo, da se ne sme prepustiti toku, temveč svoj notranji glas PRISLUHNITI !!! HVALA, HVALA, HVALA IN ŽELIMO VSE DOBROOOOO NA VSEH PODROČJIH.” 

Laura Bordon, Vina Montis

 

“Spoštovane organizatorke! Ljudje smo radi naklonjeni hitrim kritikam, medtem ko pohvale neradi delimo ali pa jim niti ne zaupamo pol toliko kot bi jim morali. Upam, da ve sledite vsem pohvalam in se sploh ne ozirate na kakšno kritiko, če kakšna sploh obstaja, glede dogodka 500 podjetnic.
Sama hodim na veliko teh dogodkov, lahko rečem enkrat mesečno imam gotovo kaj takega na sporedu in vam zato iskreno povem, da Nikdar še nisem domov odnesla toliko dobre volje, toliko entuziazma, toliko motivacije, novih kontaktov in pametnih informacij kot po tem dogodku in edina kritika, ki jo želim deliti z vami je ta, da vam je lahko nerodno, da dogodka ne organizirate 2x letno!
Vam dam kar predlog – 500 podjetnic summer camp – workshop edition.”

Meta Kozjek Grošelj, direktorica Kozjek & Šenk, branding agencija

 

“Zelo sem vesela, da sem bila člen tega dogodka. To bom ponovila tudi drugo leto- OBLJUBIM, saj kaj takega ne smem zamuditi. Spoznala sem veliko novih ljudi, ki so mi odprli misli in oči. Hvala vam.”

Matejka Tinta, Tinta računovodstvo

 

“Dogodek je presegel moja pričakovanja. Informacije, ki sem jih dobila so mi dale potrditev, da sem na pravi poti in bi želela, da je takih dogodkov več v naši državi. Hvala vam …”

JE-NA, Nataša Krizmanič s.p.

 

“Prijetno druženje v ženski družbi. Miks smeha, klepetanja in solzic sreče v očeh.”

Maruša Korošec

 

“Dogodek je sprostil izjemno energijo. Če sodim po sebi, potem so se dogajali tudi premiki v glavi – ampak samo pozitivni:) Lepo je biti del dogodka, kjer se išče rešitve, kjer so vsi zazrti v prihodnost, polni energije, upanj in norih, ampak vseeno realnih pričakovanj. Za nekatere podjetnice, ki sem jih v sredo spoznala, se mi zdi, kot bi jih poznala že vse življenje. Super je bilo videti iskrice v očeh, ko so pripovedovale tudi o zelo nenavadnih načrtih. Res enkratno. Za ponovit. Čimprej.”

Darja Kaltnekar, Tiskarna majic GAJCOM d.o.o.

 

“Dogodek je bil odličen … Dogodek je odlikovala odlična energija, pozitivizem in nekaj odličnih zgodb o poslovnih uspehih.”

Saša Bezek Mejaš, O. K. Consulting d.o.o.

 

“Odlično organiziran in izveden dogodek!!”

Senka Halebić, Lesensa d.o.o.

 

“Dogodek 500 podjetnic se je zgodil ob pravem času. Ko ženske prepoznavamo neko novo vlogo, ki jo prebujamo v sebi in družbi. Ugotavljamo, da svet potrebuje tudi ženski način delovanja, da bo v ravnovesju -sodelovanje, podporo, sprejemanje, nego. In v tem duhu in energiji se je odvil celoten dogodek. Hvaležna sem organizatorkam, da so prepoznale potrebo in udeleženkam, da smo začutile, da je čas, da začnemo skupaj plesti nekaj novega.”

Melita Zupančič, Pogovori s Srcem

 

“Dogodek me je zelo navdušil. Posebna hvala ga. Marti Turk, ki je prava dušica – naravna in spontana. Seveda pohvale vsem ostalim. Prijetno sem bila presenečena, ker ste organizatorke poskrbele, da se je vse odvijalo zelo prijetno in vendar na visokem nivoju.”

Tjaša Vuzem, KRONA PLUS d.o.o.

 

“Enkraten dogodek. Želim, da bi bilo naslednje leto še več mladih, tudi takih ki imajo zaenkrat samo željo po podjetništvu.”

Tjaša Kržič, Zavarovalništvo Franc Kržič s.p.

 

“Sama izvedba dogodka se mi je zdela odlična, vesela sem bila rdeče niti – rdeča barva, sem rojena v znamenju ovna in mi je barva res blizu. Pohvala za gong inspiracijo na začetku in na koncu.”

Gabriela Zupan, Wellness & Health Coach

 

“Zelo pozitivno naravnan dogodek. Odlična organizacija in odlična družba.”

Tina Kranjec

 

“Zelo pozitivno. Odlična organizacija dogodka, izbira govornic, na splošno vseh udeleženk, ki sem jih spoznala. Domov sem prišla zelo navdušena nad slovenskimi poslovnimi ženskami. In polna idej, ki sem jih dobila iz predavanj in pogovorov udeleženk. Skratka ,dogodek me je osebno zelo motivira, da postanem še bolj učinkovita v svojem poslu.

Martina Vatovec

 

“Dogodek je bil poln pozitivne energije, kar človeku vsekakor prinaša dodatno moč, da nadaljuje na svoji zastavljeni poti! Zelo vesela bi bila, če bi posamezne predstavitve predavateljev dali na vašo stran. Hvala in samo tako naprej …”

Danica Pogačnik, Makom Trgovina, d.o.o.

 

“Presenetljivo. Z lepim pridihom duhovnosti in nekih pravih vrednot človeka. Sem brez kritike. Zelo pozorne organizatorke … npr parfumčki v vrečkah pod sedeži … kar vsako žensko navduši, bonbončki Mercy, hvala ker si, ker vsaka od nas si zasluži reci sama sebi ravno to. Izjemen dogodek in čudovit pozitiven naboj predavateljev. Več in več takih dogodkov potrebujemo, sploh pa, ker je bilo čutiti tako veliko iskrenosti. Vsa zahvala gre nameram organizatorkam, ker ravno prava namera prinese željene rezultate.”

Sabina Mai, Radharani- svetovanje za polnejse in bolj svetlo zivljenje

 

“Zelo lep koncept dogodka. Dan, ki je povezal ženske. Izredna energija na enem mestu in želja po novih spoznanjih in poslovnih poznanstvih.”

Mina Kerič, Agencija Promo

 

“Spoznala sem, da je vse v življenju z namenom => Dogodek me je izredno navdušil in spoznala sem kar nekaj prijetnih, odličnih sogovornic. Iskrene čestitke. Tudi gesta o RDEČI BARVI je dodala odličnost in krasno energijo. Dokazale smo – ŽENSKE LAHKO SPREMINJAMO! Morda bomo me rešile, kar so v glavnem tudi slovenski moški v dvajsetih letih zavozil … Škoda, po več kot dvajsetih letih predvsem tuje nemške prakse, si TO DRZNEM in imam pravico IZRAZITI! Bravo, le tako naprej!”

Alenka Zohar

 

“Dogodek je potekal in “obrodil dobre sadove”. Bila je odlična organizacija in izvedba. Zelo pomembne misli in izkušnje nam je predstavila predsednica ga. Marta Turk, ki nam je dala iztočnico in obenem dobro popotnico. S posebno pozornostjo je poudarila pomembnost nadaljnega delovanja, sodelovanja in povezovanja žensk v širši skupnosti. Prispevki uspešnih podjetnic so bili odlični. Mislim, da je na tem srečanju marsikatera ženska dobila novo motivacijo in enthuziazem za svoj osebni in skupni napredek. Jaz sem odšla z dogodka polna novih idej.”

Zdenia Kodey

 

“Hvala vsem štirim organizatorkam dogodka, nastopajočim ter povezovalcema, za izjemen dan, preživet v družbi žensk, ki so nas povezovali pozitivna energija, zanos, volja do dela in ustvarjanja ter srčnost. Najbolj sta se me dotaknila nastopa ga. Lenje Faraguna Papp ter g. Tomija Vugrinca, vsi ostali nastopajoči pa so s svojo srčnostjo in zanosom dogodek še dodobra začinili in ga naredili za nepozabnega.”

Nina Kolar, Unikatnica

 

“Super ideja in izvedba. Všeč mi je bilo, ker sem začutila, da nas je precej žensk, ki si upamo in smo drzne in podjetne. Mi je dalo upanje in nov zalet.”

Marjana Laibacher Rogelj, Moj Mentor

 

“Res ste izredno dobro organizirale dogodek. Uživala sem zelo!! Zame je načeloma to bil en prost dan, katerega sem koristno izpopolnila, bi se lahko temu reklo. Hvala in prav gotovo se udeležim srečanja tudi drugo leto.”

Renata Fric, Magic d.o.o.

 

“Dogodek je bil sistematično organiziran, vse pohvale. Verjamem, da je udeležba bila nižja zato, ker se je dogajalo prvič, a podjetnice, ki smo se ga udeležile, bomo ponesle dober glas naprej in naslednje leto bo zagotovo število večje.”

Bisera Kosednar, KOSEDNAR, računovodske in druge storitve d.o.o.

 

“Dogodek je bil izjemen in se ga bom z veseljem ponovno udeležila.”

Špelca Morojna, Poslovna Boginja

 

“Dogodek je bil zares čudovit, prijeten, poln kreativne, vzpodbudne in povezovalne energije. Že sam začetek dogodka, ki se je začel z gongi, je kazal na to, da to ne bo običajen dogodek. Oznanil je čas ženskega podjetništva. Vesela sem, da sem bila ena izmed udeleženk tega dogodka, saj sem lahko občutila moč ženske energije. In ta je med nami, ki smo se spoznale na dogodku tudi ostala v nadaljnem skupnem sodelovanju.”

Jerneja Agić, OBLECI.SE,vzgajamo stil

 

“Čestitke vsem pobudnikom in izvajalcem. Moja ocena je najvišja in je dogodek presegel vsa moja pričakovanja. Všeč mi je bilo aktivno nagovarjanje k mreženju, saj smo sicer preveč zadržani.”

Slava Suhač, ABMSS, d.o.o.

 

“Uživala sem, ker sem preživela drugačen dan. Spoznala sem veliko novih obrazov, in kar je tudi zelo dragoceno, srečala znane. Cenim pogum, ki so ga punce pokazale. Taki dogodki so pomembni in potrebni. Gremo naprej!”

Klara Ramovš, Elite izobraževanje, d. o. o.

 

“Dogodek je bil odličen! Iskrene čestitke vsem trem. Ste edine, ki v Sloveniji lahko na enem mestu zberete toliko proaktivnih in pozitivnih posameznic. Vzdušje je bilo odlično. Hvala, da smo lahko bili zraven!”

Ajda Lah, predsednica Alumni kluba Ekonomske fakultete v Ljubljani

 

“Vsem trem po ‘preudrarnem’ 24 urnem premisleku, ko se začetne strasti umirijo kličem: Super!! Enkratno!! In seveda: drugo leto ponovljivo!!! Končno enkrat pozitivni, navdušojoči prispevki. Le tako pozitivno naprej.”

Petra Mlakar

 

Drage moje rakete Urša&Zori&Petra. Moram vas najprej privat pohvalit, se zahvalit, me je pred prireditvijo načela gripa, ampak zaradi vaše prijaznosti sem se morala potrudit in sestavit. Organizacija brez konkurence, prekrasno, veliko zgodb in novih poznanstev, enkratna energija, ne najdem dovolj presežnikov, da vas pohvalim. Naj se sliši girl power Slovenija. Ste me zbudile.  Klub temu, da nisem nikogar poznala, sem se v trenutku počutila kot v najboljših časih, verjetno bom tudi jaz zdaj zbudila še kakšno kolegico, ki je obupala, pa jo naslednjič pripeljem. Maximalno dober dan vsem!”

Vesna Plavec

 

“Vaš včerajšnji nadpovprečno vreden dogodek me je globoko navdušil, dobivala sem potrditev za potrditvijo svojih prepričanj in svoje poti. Inspiracija je bila pa itak na višku vsak trenutek, za kar sem vsem trem, vsem gostom in vsem udeleženkam in sponzorjem neizmerno hvaležna in vam trem organizatorkam izrekam moj globok poklon. Naj nas je naslednje leto vsaj 500! Prijetno in uspešno potovanje vam želim še naprej!”

Vesna Hostnik, La vision

 

“Tale dogodek je bil zame osebno, zelo pomemben. Slišati, da imajo tudi “veliki in uspešni” padce, da se tudi oni spopadajo z vsemogočimi težavami in ovirami. Ko jih poslušaš, spoznaš tisto pravo razliko med njimi in med neuspešnimi: “Vedno znova se poberejo in začnejo znova in gredo naprej …” Da se celi dan pogovarjaš s podjetniki pa ne slišiš niti minute “jamranja”, to je enostavno neprecenljivo. Ne vem, kako vam uspe tako dvignit in osem ur držati tak nivo motivacije. Res, pohvalim vas iz vsega srca. Nadaljujte v takem duhu in že komaj čakam srečanje naslednje leto …”

Silvija Goršin

 

“Druženja 500 podjetnic sem se udeležila prvič, brez posebnih pričakovanj. Najbolj se me je dotaknila silna pozitivna energija, ki je žarela iz vseh, ki smo se zbrali. Želim si, da vse udeleženke, predavatelji in gostje vsaj delček te energije ponesemo v okolje, kjer delujemo in bivamo, in v hipu bo nam in našim najbližjim, sodelavcem, vsem s katerimi prihajamo v stik lepše, lažje, boljše. Želim si, da ta energija “okuži” vse in vsakogar, in nam pomaga opustiti vse skrbi in negativizme in videti, čutiti in verjeti, delati in ustvarjati le še lepe stvari in s tem osrečevati sebe in ljudi, s karerimi sobivamo.”

Nena Veber, Althea Center Zdravja in Harmonije

 

“Dogodek je presegel moja pričakovanja.Vzdušje je bilo čudovito, polno pozitive in simpatičnih nasmehov. Super ideja o združevanju in mreženju, saj skupaj zmoremo več in za vse je dovolj dela.”

Nina Bobnar, Nani

 

“Sam dogodek mi je bil všeč in mi ni žal, da sem si vzela čas in prišla. Res pohvalno organizatorkam, ker takole zadevo izvesti ni mačji kašelj. Pohvala tudi materialnim  sponzorjem, ker je bilo kar zanimivo doma brskati po tisti vreči.”

Mateja Seliškar, Agencija Teja

 

“Dogodek je bil dobro organiziran, super ideja glede oblačil, da smo vse imele nekaj skupnega. Mogoče edino malce preveč prodajno usmerjen dogodek. G.Boskaroli mi je s svojimi izkušnjami in razmišljanji odprl obzorje. Torej neklasični podjetnik, ki pritiska na svoje zaposlene, ampak realen in nematerialističen človek. Bravo za to. Tudi ostali so imeli dobro temo, vendar so mogoče malce preveč zašli.”

Tjaša Milošič, Tiko pro

 

“Preprosto povedano – uživala sem. Lepo se je bilo za dan izklopiti. Zelo mi je bilo všeč, da ste bili tako točni. Izbrali ste prave govorce. Dobila sem tudi potrditev zase. Tudi sam verjamem v to, da je najpomembnejše, da delaš s srcem. Včasih mi kdo reče, da sem nora, ko kdaj podarim kakšno predavanje – jaz pa v tem uživam, ker tudi tako živim svoje poslanstvo. Pevci? Če ti povišajo utrip, potem je to to.”

Klara Ramovš, Elite izobraževanja

 

“Dogodek 500 podjetnic mi je všeč predvsem zato, ker začutim veliko pozitivne energije. Tam si napolnim baterije in dobim motivacijo za nadaljnje delo. Zgodbe drugih žensk me dahnejo in mi dajo moči, da vztrajam na svoji poti, saj ima vsaka svoj pečat in svojo življenjsko pot, ki ni zmeraj z rožicami postlana. Tu slišim in občutim ZGODBE O USPEHU, ki so zrasle iz nič, iz trdega dela in vztrajnosti. Pridem vsako leto.”

Olga Belec, Hotel Diana

 

“Super način mreženja …, super energija, enkratna priložnost, da pristopiš tudi do ljudi, do katerih sicer v normalnih pogojih težko prideš … npr. g Boscarol … sicer sem v njegovi bližini onemela, naslednjič pa ne bom več … Pri ostalih pa je pogovor normalno stekel. :)”

Sonja Oblak, Ars studio Avsenik

 

“Dogodek je bil prijeten in koristen. Nove eze, novi in spodbudni pogledi na podjetništvo. Če bi si zamišljala popoln dogodek, je bil ravno ta. Čas predavanj  je bil idealen, izredno zanivimi predavatelji , čas za izmenjavo kontaktov je bil malce prekratek, vendar je to v ženski družbi normalno, saj vsaka ima toliko zanimivih stvari za povedati  in ravno dovolj za kosilo.”

Nives Danchulovicc, ND Design

 

“Dogodek je bil super, glede na to, da gre za “tradicionalno drugo srečanje”, je preseglo vsa pričakovanja. Ker boste vztrajale, bo tudi vsako leto še bolj obiskano in bogato.”

Petra Mlakar, Modri nasvet

 

“Zahvaljujem se vam za odlično pripravljen dogodek. Osebno sem pogrešala le celovit seznam vseh udeleženk, zbranih na enem mestu. Vse dobro še naprej!”

Tjaša Vidic, VIDICUM

 

“Dekleta, čestitam. Dogodek je bil profesionalno organiziran in odlično voden. Drugo leto pridem spet.”

Martina Šumrada, Zasebni zavod Lacerta

 

“Dogodek je bil izvrstno organiziran in izveden. Vse pohvale organizatorkam.”

Alenka Slabe

 

“Odličen dogodek, žal nisem uspela priti. Vendar menim, da je spodbujanje podjetništva (v Sloveniji je zelo malo podjetnikov in še manj podjetnic) odlična ideja in se veselim naslednjega leta – zagotovo pridem!”

Brigita Lazar Lunder, Plan B

 

“Še enkrat iskrene čestitke za odlično izpeljan dogodek! Vse tri organizatorke ste res carice!  Hvala za vso pozitivno energijo in tisto “nekaj” kar te spodbudi oziroma ti da zagon, da si na pravi poti! Dogodek je res dinamičen in pester, skratka tisti dan mi ni bilo niti 1 minutko dolgčas! Nepozabno! Hvala še enkrat!”

Tina Lazar Kajtner, Popolna asistentka

 

prijava 500 podjetnic Urša Žorž Zorica Jakolin in Petra Škarja

 

“Dogodka sem se udeležila prvič in prepričana sem, da ne zadnjič. Organizacija dogodka je bila izvrstna, vse je potekalo gladko in brez zapletov. Čestitam in se vidimo leta 2015!”

Barbara Bračko

 

“Eden izmed boljših motivacijskih dogodkov v Sloveniji, veselim se že naslednjega.”

Alenka Vodončnik, Agencija AVE

 

“Super je bilo, spet polno pozitivne energije, dobre volje, tapravo.”

Alenka Kugerl, ENJO

 

“Pozitivni naboj !!!! Že vem, koga bom povabila drugo leto, letos sem pozabila … Zanimivi predavatelji, vedno nekaj novega.”

Mirjana Gojak

 

“Odlična ideja za spodbujanje ženskega podjetništva. Se že veselim naslednjega srečanja.”

Marina Kogovšek, Dotik mavrice