Viktorija Kralj

viktorija kraljMoje ime je VIKTORIJA, tako prisrčno so me leta 1971 po svoji prababici poimenovali moji starši. Po končanem šolanju in opravljenem pripravništvu za medicinsko sestro, sem s svojo diplomo v rokah odšla v glavno prestolnico Slovenije. Rehabilitacija SOČA, UKC Lj intenzivni oddelek in deset let doma starostnikov, so me popeljali do zasluženega poimenovanja MEDICINSKA SESTRA.

 

Sem zelo ambiciozna in rada potujem. Leta 2005 sem opravila tečaj za športno terapevtsko masažo in še isto leto odšla s slovenskimi veslači, mladinci in B člani na svetovni prvenstvi. Noro, kaj vse sem se naučila. Masaže so še vedno moja strast. Dotik, aromatična olja, kdo si jih ne bi želel. Ravno iz tega razloga je še danes del moje poti, da te pomirim, sprostim in odpravim bolečine.

 

V prostem času je kulinarika moja velika ljubezen. Leta 2010 sem se odločila za Ayurvedsko kuhinjo in prehranjevanje brez glutena in laktoze.

 

Tujina mi je prva nudila osnove pedikure. Noge starostnikov so predstavljale časovno kapsulo. Rekla sem, to je to, kar čutim in želim delati. Opravila sem sklop tečajev za NPK Pediker in se podala na pot pedikerstva. V letu 2017 sem ustanovila v ZD Radlje ob Dravi salon PediMedico, v katerem nudim strokovne medicinske pedikure, tudi obravnavo diabetičnega stopala. S terapevtsko masažo proti bolečinam učinkovito odpravljam boleč hrbet in stopala, lahko pa se predaš aroma sprostitvi v  pomirjujočem ambientu. Rada prisluhnem in svetujem o zdravem načinu življenja.

 

Izkušnje, ki so se nabrale skozi desetletja dela, pomenijo širok spekter znanja, zato lahko nudim odlične informacije, preizkušene Ayurvedske recepte, kot tudi recepte brez glutena in laktoze in s tem pomoč k boljšemu zdravju in počutju. Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju.

 

PediMedico Viktorija Kralj s.p.viktorija kralj

pedikura problematičnega stopala

Mariborska cesta 37

2360 Radlje ob Dravi

TEL: 041/666-461

E-mail: pedimedico@gmail.com

FB: PediMeco Viktorija Kralj s.p.

 

 

Viktorija Kralj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>