VANJA HILČER

Vanjačista1

 

V že tako (pre)nasičenem trgu kadrovskih agencij in specializiranih institucij s področja kadrovanja, je težko stopiti v bitko brez rahlega dvoma ali pa pomisleka, če trg lahko prenese še ene igralce v areni.

Mi smo pa storili ravno to! Podjetje Kadroom d.o.o. je atipična kadrovska agencija, ki je na trg prinesla svežino in inovativnost, ki nam omogoča, da brez dvoma krmarimo skozi poslovni svet. Kar se je začelo kot odlična ideja o etičnosti, skrbi za kandidate, specializacija za prav določena področja ter delo na razvoju kadrov, je na koncu rezultiralo v srečanju in sodelovanju več posameznikov, ki so že medsebojno sodelovali, točno vedo kaj lahko ponudijo in en drugemu dajejo oporo za realizacijo vseh vizij in ciljev, ki si jih je podjetje Kadroom d.o.o. zastavilo.

Sem Vanja Hilčer in kot direktorica tega podjetja lahko iskreno povem, da Kadroom pooseblja vse tisto, k čemer smo vsi zaposleni vedno stremeli tudi pri prejšnjih delodajalcih in/ali izkušnjah s trgom. Tam, kjer so se pokazale pomanjkljivosti, smo jih mi presegli. Kjer so se pojavile težave, smo našli načine, kako najbolje optimizirati vse procese, da bi vsi udeleženci, ki sodelujejo z nami, imeli najboljšo izkušnjo. Vsak človek in vsak glas šteje. Kakor imamo posluh za naše cenjene poslovne partnerje, nam veliko pomeni tudi izkušnja posameznih kandidatov, ki pridejo v stik z nami. In občutek, ko se nam kandidati in podjetja iskreno zahvaljujejo za našo pomoč, je fantastičen! To je najboljša nagrada in to je tista najboljša plat tega posla.

image002Priznam, ekipo sva si izbrala, ker smo si pravzaprav zelo podobni. Vsi stremimo k etični obravnavi in nam je to pravzaprav glavni cilj. In kar je še bolj pomembno – vsi smo iskreni. Za nobeno ceno ne bomo »prodali« naših storitev ali zavajali kandidate in/ali naročnike, če ocenimo, da ne moremo pomagati. Kot psihoterapevtka sem še toliko bolj občutljiva in pozorna na etiko, vrednote in posameznike, ki izrazijo stisko in vizija Kadrooma je zagotoviti pomoč podjetjem in/ali posameznikom tudi v primerih, kjer jim morda drugi obrnejo hrbet ali pa se srečajo s prevelikimi izzivi. Preprosto ne verjamem v to, da se kateri koli izziv ne da preseči! In moja želja je, da vsak, ki z nami sodeluje, pridobi zaupanje in izkušnjo, ki kljub profesionalnosti lahko vodi v sproščen in zaupen odnos. To je moja vizija. To je naša skupna vizija. Kadroom je uresničitev le-te.

Vanja Hilčer bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>