Saša EINSIEDLER

sasa einsiedlerPodjetnica sem že od nekdaj – svoje podjetje HELIOPOLIS izobraževanje d.o.o. pa imam že petnajst let. Včasih sem bila poznana kot televizijska in radijska voditeljica, zdaj pa sem komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka in coach. Predvsem to zadnje je tisto, kar me navdušuje najbolj, biti v pomoč tistim, ki si želijo živeti bolj zadovoljno, radostno, polno, zdravo … Vsak od nas se na svoji poti sooči s težavami, padci, morda celo obupom-pa vendar je potrebna samo odločitev in svet je lahko v trenutku bolj barvit!

Pomagam vam torej pri premagovanju nelagodja pred javnim nastopanjem in izvajam delavnice, treninge za podjetja in posameznike. Lahko pa se vključite v program za izboljšanje svojih veščin nastopanja preko spleta na Sasaeinsiedler.si ali naročite izvrsten priročnik Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler, katerega soavtorica sem.

Tik pred izidom je knjiga Moja samopodoba je moja odločitev!, ki ni samo knjiga, ampak pripomoček, delovni zvezek za vse tiste ženske, ki bi rade čutile svojo vrednost, bile samozavestne, ne glede na zunanji uspeh, osebne padce ali mnenje drugih ljudi.

Prav tako se na spletni strani Sasaeinsiedler.si lahko vključite v on-line program coachinga, s katerim bo pot do vaše dobre samopodobe še hitrejša!

Celost in radost sta moji ljubi besedi, zato s coaching programom DreamBuilder stojim ob strani vsem, ki bi želeli začutiti, kaj pomeni biti radosten, zadovoljen, srečen, živeti svoje sanje, biti zdrav in bogat. Mislite, da je to nemogoče? Jaz pa pravim – mogoče je!

Več o program na Sasaeinsiedler.si.

 

 

Saša Einsiedler bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>