Romina Breznik

i feel sloveniaSLOVENIKA

Verjamem v slovensko kreativnost in inovativnost, zato jo postavljam na ogled v izložbi slovenske ustvarjalnosti. Sem kreativni in ustvarjalni del ekipe Slovenike, ki verjame v tiste majhne, drobne (no, pa tudi večje) pozornosti, narejene z dušo in srcem ter podarjene z »osebno noto«.

Z dušo in srcem so narejeni prav vsi izdelki na Sloveniki, saj so narejeni v domačem okolju, z rokami slovenskega ustvarjalca, ki s svojo zgodbo predstavlja svoje delo..

Spletna trgovina Slovenika.eu združuje podjetnike, ki ustvarjajo v Sloveniji. Promovira in prodaja izključno slovenske unikatne izdelke, predvsem takšne, ki niso naprodaj na vsakem koraku, temveč le pri proizvajalcih, ki so premajhni, da bi sami postali prepoznavni na trgu.

Mnogi podjetniki delujejo v ožji lokalni skupnosti in ne namenjajo sredstev v promocijo, zato ostanejo neopaženi zunaj meja svoje lokalne skupnosti. Med poplavo izdelkov izven naših meja jih je težko opaziti. Tukaj vstopimo mi, da jih postavimo na ogled v izložbi slovenske ustvarjalnosti ter ponudimo vsakomur, ki ceni kakovost slovenskih izdelkov, želi biti moderen ali išče nekaj drugega kot poceni uvoženo blago, skratka nekaj drugačnega.

Na vseh nas je, da podpremo naše podjetnike in kupujemo »svoje« izdelke, naj si bo zase, naše najbližje ali poslovne partnerje. Vabljeni na raziskovanje slovenske ustvarjalnosti na www.slovenika.eu.

slovenika-logo

W: http://www.slovenika.eu/
FB: https://www.facebook.com/slovenika
E: romina.breznik@slovenika.eu
T: 030 20 10 50

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romina Breznik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>