Nataša Zupanc

Nataša ZupancSalon lepote Dotik

Obožujem čokolado, potovanja so moja strast in hvaležna sem za to življenje. To sem jaz, Nataša Zupanc.

Uživam v lastni kreaciji svojega vsakdana, učim se od ljudi, ki mi prekrižajo pot, in iz situacij, ki so mi poslane. Sem direktorica Salona lepote Dotik v Slovenj Gradcu.

Pred tremi leti sem začela z večjimi spremembami, pravzaprav ni bilo drugega, kot pa iskren pogovor s samo seboj. Življenje sem obrnila na glavo, staremu rekla »adijo«, odprla svoje srce, počistila um in odprla salon. In uspelo je. Zakaj? Ker delam z zavedanjem in prisotnostjo.

Moje masaže so moj zaščitni znak. Intuitivne, z energijo in občutkom. Oblikujem telesa in pomagam pri razumevanju posledic, ki nastanejo v življenju. Ste vedeli, da so odvečni kilogrami samo posledica nečesa globljega? V resnici odnosa do samega sebe.

Osvajati sem začela različne tehnike osebne rasti, prejela nazive mojstrice, učiteljice in inštruktorice, vse v želji biti v stiku s samim seboj.

Izzivi v življenju so moja stalnica, tako kot spremembe. Moja strast do spoznavanja črne celine me je pripeljala do Barbare Bizovičar in njene vasice, zato letos začenjam z novim projektom »Gremo skupaj v Gano?«, kar pomeni, da bom izvajala programe osebne rasti v Afriki. Približevanje dveh različnih kultur, dveh popolnoma različnih svetov, nas lahko naredi samo boljše. Greš z nami?

Delo z ljudmi je moje poslanstvo. Jemljem ga z vso odgovornostjo, čutnostjo in ljubeznijo. Dobim to, kar dajem.

Salon lepote Dotik. Ker se te Dotakne. Ali pa ne.

Nataša Zupanc
Salon lepote Dotik
Nataša Zupanc s.p.
Ronkova 4
2380 Slovenj Gradec

G: 040 366 008
E: info@lepota-dotik.si
W: www.lepota-dotik.si

 

 

 

Nataša Zupanc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>