Maja Novak

Maja NovakSem ena od 74-ih Maj Novak, ki ji ta hip beleži Statistični urad RS. Vas zanima, kaj lahko ena od Maj (ime lahko poljubno nadomestite s katerimkoli drugim), ki se odloči za podjetniško pot, naredi, da postane uveljavljena tržna znamka? Predvsem se mora najprej sprijazniti z dejstvom, da je to tek na dolge proge in ne stvar trenutnega navdiha.

Kot ena od Maj sem se odločila, da izberem unikaten logotip, ki se bo »žlahtno« staral skupaj s poslovno rastjo mojega podjetja. Za svoj logotip sem izbrala svoj obraz. Je lahko kaj še bolj unikatnega, kot je vaš obraz?

Še preden sem registrirala podjetje, sem posnela svoj video profil in ga objavila na spletni strani ter v nekaterih socialnih medijih. Po objavi videa sem zaživela na spletu, saj me ljudje lahko vidijo, slišijo in začutijo. To je izjemnega pomena, če želite, da ste na spletu vidni.

Ker pa ljudje potrebujemo dokaz, da to, o čemer govorimo, resnično deluje, svoje video objave konstantno promoviram v kombinaciji z blogi. S pomočjo inovativnih marketinških nasvetov iz prakse, proaktivne posameznike osveščam, kaj vse lahko v relativno kratkem času naredijo, da bodo njihove stranke bolj verjetno in pogosteje dahnile usodni »DA«.

Ker pa tudi informiranje in osveščanje pogosto ne zadostuje, da se na trgu profiliramo kot eksperti na svojem področju, sem se odločila, da svojo virtualno pojavnost dopolnim še z izvedbo delavnic in seminarjev. Na ta način neposredno komuniciram, dobivam direktna povratna sporočila in vpogled v to, kateri »marketinški žulji« potrebujejo takojšnjo oskrbo :) .

In še za konec. Kdo sem in kako vam lahko pomagam, da uresničite svoje poslovne potenciale? Nekdaj novinarka in urednica, danes pa ekspert za video marketing, strateški marketing in copywriting. In to vse zato, ker vem, da mi bo uspelo, da vas prepričam, kako pomembno je, da vas ljudje vidijo, slišijo in obenem začutijo. Vabim vas pred objektiv kamere, kjer bom iz vas izvabila vse to, zaradi česar boste poslovno zacveteli tudi na spletu.

 

Maja Novak

Akademija za inovativni marketing, Slomškova 20, 1290 Grosuplje

M: 00 386 31 523 522
E: maja.novak@odobreno.si
W: www.majanovak.com
FB: https://www.facebook.com/odobrenoEUmarketing

 

 

 

 

Maja Novak bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>