Klavdija Hiti

Sem Klavdija in imam podjetje Dobra žlica, ki se ukvarja z izvajanjem kuharskih delavnic.

klavdija hiti Dobra žlica

 

Vse skupaj se je pričelo, ko sem tekmovala v nagradni igri kot ljubiteljska kuharica. Ta strast do kuhanja je ostala pri meni in se je še stopnjevala in sicer tako močno, da sem si želela odpreti podjetje, kar sem tudi uspela narediti. Sedaj sem mlada podjetnica, ki v svetu podjetništva stopa svoje prve korake.

Opažam, da veliko ljudi ne zna kuhati, bi pa se radi naučili, vendar so zanje kuharske delavnice predrage. Sama zato predstavljam poceni delavnice, saj so pri stranki na domu in uporabljamo njihovo opremo, tako pa se izognemo strošku najema prostora. Ker stranka, pri kateri kuhamo, povabi še svoje prijatelje, je vzdušje dobro in se lahko zgodijo tudi spontane stvari. Torej so delavnice individualne oz v majhnih zaključenih skupinah.

Delavnice so primerne za otroke, najstnike, odrasle in upokojence. Prav tako so primerne za samske in za družine. Lahko se dogovorimo, da je učenje kuhanja del zabave, ali pa vam skuham kosilo ali večerjo, ter v tem primeru se mi lahko pridružite pri kuhanju ali pa ne, po želji. Kateringi so v načrtu, vendar trenutno še nimam dovolj opreme zanje.

Lep pozdrav,

Klavdija Hiti, Dobra žlica

 

Dobra žlica, Klavdija Hiti s.p.

Dolenja vas 94, 1380 Cerknica

G: 041 933 064

M: klavdija.hiti@gmail.comkuhajmovsi@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/pages/Kuhanje-za-vse-starosti/270484269750327

W: http://www.publishwall.si/dobrazlica

 

 

Klavdija Hiti bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>