Katja Fortunat

katja fortunatSem Katja Fortunat – mlada, nasmejana in perspektivna bodoča podjetnica! Izstopam s svojo vizijo in cilji – prinašam sveže ideje in sem navdušena nad neskončnimi možnostmi, ki nam jih odpira podjetništvo. Zvesta zagovornica in pripadnica think outside the box :) Verjamem, da je mogoče prav vse – moč naše energije je namreč večja, kot se zavedamo!

Do sedaj vse v redu. Vendar se moja zgodba ne začne s povsem enako iztočnico. Lahko rečem, da sem kot sveže pečena diplomantka dobila VIP karto dobrodošlice za vstop v skupino mladih z uspešno zaključeno fakulteto in post-doktoratom iz brezposelnosti. Vsi vemo, da nezaposlenost močno ožigosa vsakega in pusti posledice na vseh področjih življenja. Vendar – se bom prepustila? Se pritoževala? Zapadla v vsakodnevno rutino brez cilja? Obupala? NIKOLI.

Na dogodek 500 podjetnic sem se prijavila kot predstavnica diplomantov, ki stopajo na svojo samostojno pot in sami kreirajo svoj lasten uspeh.

BODI HKRATI REŽISER IN GLAVNA ZVEZDA SVOJEGA ŽIVLJENJA!

Gonilo napredka so spremembe. Premalo se bere in premalo se razmišlja. Večina se odloči za pasivnost, ker je tako lažje kot pa razmisliti, se potruditi, iti v akcijo!

Negativizem je nalezljiv. Morda smo obsojeni na okolje, ki nam jemlje voljo, pogum za začetek in podporo, ko jo potrebujemo. Vsi vemo, da eno gnilo jabolko lahko pokvari celo košaro in moralo skupine. Vendar ne pozabite: Naporna pot pogosto postane lahka, lahka pot pa se po navadi spremeni v naporno.

Odločila sem se za spremembo. Odprla sem vrata drugačnemu načinu razmišljanja, ki me zagotovo loči od 95% svoje generacije. Začela sem pisati knjigo po snowflake metodi, se izkazala s pisanjem člankov v angleškem jeziku na HubPages, ustvarila ogromno zadovoljnih strank z uspešnim pisanjem na Elance, se spoznala z italijanskim trgom, postala aktivna udeleženka v poslovno-izobraževalnem programu posla in zaslužka na internetu, zanimati sem se začela za mrežni marketing, prodajo, trgovanje z binarnimi opcijami, prodajo preko ClickBanka; vse to s ciljem finančne pismenosti in svobode … danes sva s fantom tik pred odprtjem dveh podjetij!

Lahko imaš izgovore … Ali pa imaš rezultate.

KAJ VAM LAHKO PONUDIM?

Na voljo sem za sodelovanje in skupno iskanje poslovnih rešitev, kjer je cilj zadovoljstvo stranke in povečana prodaja. Moja prednost je ta, da svojo kreativno strast do pisanja uporabim za izdelavo jasne, jedrnate in prepričljive predstavitve izdelkov, pisanje oglasov in promocijskih besedil. Moj ustvarjalni potencial prinaša nove ideje, s katerimi se bo izrazito povečala vaša učinkovitost v poslovnem oglaševanju. Sell the destination, not the airplane! :)

Naj vas vodi izvirnost, zavijte tudi kaj v knjigarne in … Ostanite mi v pričakovanju :)

E: katja.fortunat@gmail.com

G: 040 873 576

 

Katja Fortunat bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>