Helena Požun

Helena Požun

Helena Požun

Človeka ne moremo ločiti na telo, um in duha, človek je celota, enotnost vseh dimenzij. Če je obremenjen en del celote, se s tem poruši naše celotno delovanje. Zato je pomembno, da skrbimo za svoje telo, um in duha, kar vključuje način življenja in prehranjevanja, življenjsko okolje, odnose z družino in partnerjem, cilje in želje, telesne aktivnosti ter nenazadnje pogovor in poslušanje.

Sem pozitivna oseba, rada imam ljudi. Verjamem v povezovanje, saj s skupnimi močmi zmoremo več. Sem mamica športnice – smučarske skakalke Katje Požun in najbolj uživam, ko grem na tekmo navijat zanjo.

Po izobrazbi sem sociologinja, certificirana Learner Coach, katerega certifikat sem pridobila v Munchnu, certificirana hipnoterapevtka in specializantka psihoterapije iz transakcjske analize. Izvajam individualne in skupinske psihoterapije. Poleg psihoterapevtskega dela z odraslimi osebami, delam tudi z mladostniki, starši, sedaj pa se izobražujem še za psihoterapevtsko delo z otroci mlajšimi od 15 let.

Glede na to, da sem mamica športnice, delam tudi dosti s športniki. Vodim različne delavnice z področja osebne rasti, komunikacije, izgorelosti na delu, tako za širšo javnost kot tudi za podjetja. Sem ena izmed ustanoviteljic Projekta Za dobro življenje, kjer smo organizirale Psihoterapevtski praktikum, v preteklih letih pa delavnice na temo samomorilnosti pri odraslih in mladostnikih.

Povezujem se z različnimi psihoterapevti iz tujine, z nekaterimi tudi aktivno sodelujem. Sem v izvršnem odboru društva za transakcijsko analizo Slovenije – Sloventa.

Ker verjamem, da ima vsak posameznik lastne sposobnosti, kapacitete, ki s svojo lastno življenjsko silo vplivajo na um in telo, sem svoje znanje izpopolnila tudi na področju refleksoterapije in limfne drenaže, ki so poleg razvajanja telesa, tudi tehnike, ki pozitivno vplivajo na naše počutje in zdravje.

Več o meni si lahko preberete na www.zod.si

Logo_moder

 

Helena Požun bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>