Barbara Koritnik Škofic

Sem mama dveh krasnih hčerk, ki odraščata neverjetno hitro, in sem večna raziskovalka novega, predvsem na področju zdravja, medicine, lepote in ekologije. Zaljubljena v »manj je več«, v lepoto medsebojnih odnosov, v brušenje diamanta v teh odnosih in v to, da nas življenje vedno pripelja tja, kamor mora.

Tako sem prišla do računovodstva, homeopatije v letih študija organizacijske informatike, aerobike, kasneje do krasne kraniosakralne terapije, ponovne povezave in kozmetike.

Imam svoj kozmetično holostični salon Holos v Ljubljani in Trzinu.

Srce se mi napolni z ljubeznijo, ko je stranka vesela, zadovoljna in srečna. Rada pomagam. V zadnjem času veliko časa posvečam izdelkom, ki me navdušujejo s svojo tehnološko dovršenostjo, in poslovno priložnostjo, ki je namenjena tudi vam podjetnice. To so izdelki Jeunesse, ki delujejo iz notranjosti navzven in kozmetična linija Luminesce, ki deluje iz zunanjosti navznoter. Meni so izdelki v kratkem času odstranili pigmentacijo, zboljšali strukturo kože, dvignili energijo in zdravje.

Kozmetična linija Luminesce podpira naravno sposobnost telesa, da prenavlja in pomlajuje kožo. Z uporabo ekskluzivne patentirane formule, pridobljene iz odraslih izvornih celic, vsebuje več kot 200 ključnih človeških rastnih faktorjev in celičnih komunikatorjev.

Zakaj bi se vaša starost morala videti na obrazu?  Mladosti dajemo nov pomen. Vem, da se celično staranje konča tukaj. Tudi vas zanima?

Lepotni salon: www.holos.si
spletna trgovina www.holos.jeunesseglobal.com
FB: Holos lepotni salon
FB: Jeunesse – celična mladost
Email: bkoritnik@yahoo.com

 

Barbara Koritnik Škofic bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>