Andreja Penko

andreja penko - orehov gajZadnja leta sem predvsem mama. Najprej dobre dve leti staremu Amonu in nato Orehovem gaju – projektu, ki že dobro leto navdušuje mene, našo ekipo in vse, ki nas imajo priložnost spoznati. V gaju namreč vzpostavljamo prav unikatno prireditveno-izobraževalno središče, v katerem gostimo konference, seminarje, team buildinge, poroke in vse vmes. Delam v odlični ekipi fantov, ampak brez mene seveda ne morejo  :) . V gaju skrbim za ponudbe in rezervacije, sem prijazen obraz gaja in prvi kontakt s strankami. Ko mi ostane nekaj časa, pa se za mojo dušo in veselje obiskovalcev lotevam tudi dekoracije prostora. Prav posebej uživam v ustvarjanju majhnih detajlov, s katerimi naš prostor vse bolj dobiva tisto podobo, ki si jo želim.

Po izobrazbi sem sicer arheologinja, do ušes zaljubljena v kulturno dediščino, starodavne ostaline in zgodbe, ki jih le te nosijo s seboj. Poleg Orehovega gaja imam tudi lasten Zavod Martin Krpan, v okviru katerega delamo na področju interpretacije kulturne dediščine – npr. ustvarjanje tematskih učnih pot in organizacija interpretativnih dogodkov. Veseli me predvsem delo z ljudmi. Sem dolgoletna turistična vodnica in imam veliko izkušenj z vodenjem skupin, organizacijo dogodkov in vodenjem projektov.

Česa bi si želela v življenju več? Igranja s sinom, crkljanja z družino,  časa za ustvarjanje drobnih detajlov in dekoracije, plesa, potovanj, akcijskih filmov in trenutkov v družbi prijateljev in dobre hrane. Po možnosti na morju, kamor se vedno rada vračam!

Pa še ena misel za vse vas, ki imate svoje sanje in se sprašujete kako začeti: »Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš. Vendar moraš vseeno kaj narediti za to!« R. Bach.

 

LogotipAndreja Penko

G:   040 237 248
E:  andreja@orehovgaj.si
W: www.orehovgaj.si
Predstavitev celotnega posestva: filmček o Orehovem gaju

 

 

 

Andreja Penko bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2015.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>