Tjaša Vodeb

»Ni pomembno kam piha veter. Pomembno je, kako odpreš svoja jadra in pluješ po odprtem morju.« To je prava SVOBODA, po izražanju same sebe. Če jo potrebuješ tudi ti, si na pravem mestu, saj sva si zelo podobni, kot sestri dvojčici.

 

tjasa vodebMoje ime je Tjaša Vodeb in ustvarila sem blagovno znamko za unikatni nakit Myunikat, ker svetu želim ponuditi nekaj več. Želim si, da skupaj z unikatnim nakitom začutiš posebno energijo, svobodo in še bolj zasiješ, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali svečanih dogodkih.

Vsi moji unikatni izdelki so izdelani ročno iz Polimerne gline (>> Fimo mase) in so namenjeni TEBI, ki želiš imeti edinstven nakit, kot ga nima nobena druga.

 

Tebi, ki si DRUGAČNA, POSEBNA in UNIKATNA!
Tebi, ki si velika ljubiteljica SVOBODE, ki je odgovorna za svojo SREČO.
Ljubiš SEBE in drugim daješ LJUBEZEN, ter si 100% prepričana v svoj USPEH!

Z unikatnim nakitom, ter s pravilno izbrano kombinacijo oblačil, si želiš vedno znova pritegniti pozornost in uspeva TI! Bravo, čestitam!

 

A skupaj, z vsakim kosom unikatnim nakita, pa prejmeš VELIKO več kot samo izdelek. Zraven ti podarim še majhen košček mojega srca, delček moje duše in mojega življenja. Z njimi dobiš tudi sto in sto ur mojega eksperimentiranja, izobraževanja, poizkušanja in včasih tudi razočaranja. Dobiš moje dneve, tedne in mesece frustracij, ter momente čiste sreče in zadovoljstva. A vse to, samo zato, ker svoje delo in poslanstvo obožujem iz dna srca, ter tako z največjim veseljem svojo SREČO delim tudi s TABO!

 

Tjasa Vodeb_unikatni nakit myunikat_500podjetnic_03

 

In ker veš, da v življenju nobena ovira ni nepremagljiva, ter si za zastavljene cilje pripravljena potrpežljivo delati, tako kot jaz, si sedaj tukaj. Tukaj si, ker si drugačna in unikatna in se tega tudi zavedaš. In tukaj si, ker te zanima, kdo je tvoja sestra dvojčica …

Več o mojem življenju, mojem ustvarjanju – VSE o meni, tvoji sestri dvojčici in unikatni Tjaši – razišči na spletni strani www.myunikat.si, FACEBOOKU – Myunikat – art by Tjaša Vodeb , INSTAGRAMU – Myunikat

ali me kontaktiraj za unikatne želje in skupna sodelovanja (za poslovna darila, ambasadorko nakita Myunikat, ustvarjalne delavnice, nakit po naročilu…) na tjasa.vodeb@myunikat.si

 

Tjaša Vodeb bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>