TINA PERKO

Tina Perko, direktorica podjetja Orion Plus, lastnica plesnega studia Mademoiselle, organizatorka dogodka The Art of Pole Dance

Podjetnica po naključju

Mademoiselle-1Včasih se moram kar malo uščipniti, da se vedno znova zavem, da sem v resnici podjetnica. Ja, tako je to, če te v podjetništvo potisne splet okoliščin – ki se mu reče izguba službe. Zato ni presenetljivo, da so začetki te moje dogodivšine povezani s številnimi dvomi, strahovi, omahovanji, nesigurnostjo, neznanjem.

Sreča na strani pogumnih plesalcev ob drogu

A ker je sreča očitno res na strani pogumnih, je bila sreča v nesreči, da je moj posel nastal okoli dejavnosti, v katero sem bila preprosto zaljubljena – ples ob drogu. Ta strast do dejavnosti, ki jo Mademoiselle (plesni studio) izvaja, mi je tako olajšala premagovanje ovir, s katerimi sem se na poti srečevala. Druga dobra plat dejavnosti mojega plesnega studia Mademoiselle (ki se je takrat še nisem zavedala), pa je bila, da mi je ples ob drogu povečal tudi samozavest, ki mi še danes izjemno koristi tudi pri poslu.

Pomanjkanje samozavesti največja ovira do uspeha

Sčasoma sem namreč začela na treningih in mednarodnem tekmovanju plesa ob drogu The Art of Pole Dance (ki ga organiziramo vsako leto) spoznavati, da je največja ovira do uspeha (predvsem pri ženskah) pomanjkanje samozavesti in nesprejemanje sebe ter svojega telesa.

Ples ob drogu kot ojačevalec samozavesti

In kot prava podjetnica, sem se odločila, da je treba tu nekaj ukreniti, spemeniti, premaktniti. Poleg tega sem začutila tudi dolžnost, da mora Mademoiselle pustiti svoj prispevek k spreminjanju družbe na bolje. Še posebej, ker je samozavest tako močno vtkana v našo dejavnost – ples ob drogu. Pri svojih tečajnicah Mademoisellkah se namreč najbolje pokaže, kako močen samozavestni ojačevalec je lahko ples ob drogu.

Družbeno odgovorna akcija – Samozavestne ženske

tekmovanje 2015Z delovno ekipo Mademoiselle smo se tako odločili za družbeno odgovorno akcijo ozaveščanja javnosti, kako postati bolj samozavestni (moram se pohvaliti, da se je ravno pričela z otvoritvenim videom z Ano Klašnja, ki predstavi svoj pogled na samozavest). K sodelovanju smo povabili tudi številne druge znane Slovenke, da skupaj naredimo nekaj za večjo samozavest tako Slovenk kot Slovencev. Sodelovanje z znanimi Slovenkami se nam je zdela odlična ideja, saj so morale tudi one zgraditi svojo samozavest, da so se pogumno izpostavile s svojim delom in postale prepoznavne.

Izkazalo se je, da tudi njim samozavest ni bila položena v zibelko, a z nasveti, ki jih delijo z našimi gledalkami, je mogoče drastično povečati samozavest in zajeti življenje s polnimi pljuči.

Skoči na You Tube kanal Mademoiselle >>  in si oglej video objave znanih Slovenk o samozavesti.

Obišči pa tudi spletno stran Mademoiselle www.mademoiselle.si in se naroči na e-novičnik (da ti ne uide nobena objava o Samozavestnih ženskah), oglej si našo ponudbo in se nam pridruži na treningu plesa ob drogu.

Sprejmi se! Povečaj svojo samozavest! Prepričaj jih!

Obišči nas, piši nam, kontaktiraj nas!

Mademoiselle plesni studio
Tržaška 36
1000 Ljubljana

W: mademoiselle.si
FB: www.facebook.com/plesni.studio.mademoiselle
W: www.artofpoledance.si/
Youtube: www.youtube.com/channel/UCGJmnIOg3uvKtzFhpjBAKxQ

Živeti svoje poslanstvo na moj način

Ja, moja podjetniška pot je bila definitivno pravilna odločitev. Namesto, da bi se predala, tarnala in povečevala svojo nesamozavest, sem stvari vzela v svoje roke in povečala svojo samozavest. Poleg tega lahko zdaj tudi drugim pomagam pri večanju njihove samozavesti. Ni lepšega občutka, ko veš, da si naredil nekaj dobrega in od tega lahko tudi živiš.

 

Tina Perko bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>