TINA MARTINEC SELAN

Tina Martinec Selan – Inštitut Odglavedopet

Tina Martinec SelanKo sem se pred petnajstimi leti vpisovala na študij farmacije in nekaj let zatem diplomirala, še nisem vedela, kam me bo kasneje zanesla poklicna pot. Vedela pa sem, da mi urejenost ogromno pomeni in da na vseh ljudeh opazim kaj imajo oblečeno, kako so ženske naličene, ali njihova zunanjost deluje skladno z njihovo notranjostjo ter katere izboljšave bi jim predlagala, da bi bili videti še bolje. Kot izrazito vizualen tip človeka, ki ljubi modo, lepoto, skladnost, harmonijo, pa sem kar hitro ugotovila, da bi se s tem najraje na svetu tudi poklicno ukvarjala. To pomeni, da sem se odločila, da varnost farmacevtskega poklica zamenjam za težjo, samostojno pot podjetnice (stilistke), vendar zame ni bilo nobenega dvoma, to sem si želela početi in pika. Od želja do odločitve in konkretnih dejanj ni bila dolga pot. Pred šestimi leti sem začela pisati svoj blog Odglavedopet ter ustanovila tudi lastno blagovno znamko Odglavedopet®. Želela sem pridobiti tudi formalno izobrazbo s področja stiliranja, zato sem pridobila licenco mednarodno priznanega podjetja Colour Me Beautiful® za barvno in stilsko svetovalko. Poleg dela s strankami in pisanja bloga pišem tudi prispevke za različne portale in revije, več let sem delala stilske preobrazbe z enim izmed največjih slovenskih lepotnih portalov, občasno pa me poprosijo tudi za kakšno mnenje ali sodelovanje na televiziji.

Včasih se pošalim, da je Odglavedopet moj otrok – to pomeni moj četrti otrok. Z možem imava namreč tri krasne, zdrave otroke, ki bodo letos dopolnili osem, pet in dve leti. Lahko bi torej rekla, da je multitasking moje srednje ime. 😉

Imam to neverjetno srečo, da je moja služba tudi moj hobi in največja strast, kar prepoznavajo tudi moje stranke. Ne obstaja samo ena lepota. Prav vsak človek je lep, če izžareva svojo zadovoljno notranjost in je urejen skladno s svojo naravno obarvanostjo, postavo, osebnostjo ter je oblečen priložnosti primerno. Skladnost ‘odglavedopet’ je torej moj moto. To želim sporočiti svojim strankam, pa tudi poslušalkam in poslušalcem seminarjev, delavnic in izobraževanj na temo oblačenja. V svetu vizualnega zaznavanja je namreč naša zunanjost tako v poslovnem kot tudi v zasebnem življenju še kako pomembna.

Tina Martinec Selan, Inštitut Odglavedopet®
Svetovalka za celostno podobo, Colour Me Beautiful® barvna svetovalkaLOGO

telefon: 031 802 351
mail: info@odglavedopet.si
spletna stran: www.odglavedopet.si
blog: http://odglavedopet.blogspot.com

 

 

Tina Martinec Selan bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>