TATJANA REGENT

Tatjana RegentV letu 2015 sem stopila na meni povsem neznano pot. Do takrat sem bila vajena varnosti redne zaposlitve, vendar sem ob izgubi le-te morala premisiti kako naprej. Veliko sem se že naučila, veliko novih znanj me še čaka, da jih osvojim. Edino, kar vem zagotovo, je to, da uživam v ustvarjanju, kjer lahko izrazim sebe, svojo neomejeno domišljijo in kreativnost. Zelo me je strah prihodnosti, kar pa še ne pomeni, da me strah tudi definira in blokira. Pogumno stopam naprej, iščem poti in stezice, opazujem, vpijam znanje, ga vnašam v prakso, uživam v znanstvih in prijateljstvih novih ljudi, ki so že dolgo na tej poti. Nesigurni, zato pa toliko bolj zanimivi in polni življenja.

RegentSem Tatjana Regent in ustvarjam pod blagovno znamko Regent modni dodatki. Po poklicu sem poslovna sekretarka. Nakit in modne dodatke sem najprej ustvarjala le zase. Rada sem urejena, tako v službi kot v svojem prostem času.

Ker pa osnovna garderoba ne nudi ravno velike raznolikosti, sem si omislila nakit in modne dodatke, ki so vnesli spremembe v moj vsakodnevni izgled. Zdaj ustvarjam nakit in modne dodatke za dekleta in žene, ki jih ni strah poskusiti kaj novega in drugačnega, vendar še vedno elegantnega in nosljivega.

Moja posebnost je kvačkan nakit iz žičke, z vdelanimi perlicami. Sama ustvarjam tudi vse zaključke, zaponke in členke, ki so osnova vseh ogrlic.

Tatjana Regent bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>