Tanja Ciglarič

Tanja CiglaricPodjetnica, oblikovalka nakita, svetovalka, …

Že kot majhna punčka sem vedela, da bom v življenju počela nekaj, kjer bom lahko uporabila svojo kreativnost. Kot majhna sem želela postati modna oblikovalka, kjer sem že takrat skozi skice oblek izražala svojo kreativnost in domišljijo. Kasneje me je pot zanesla v ekonomske vode, kjer sem vedela, da edino kar me veseli je MARKETING.

Že več kot 8 let delam v marketingu in sicer na področju digitalnega marketinga, organizacije dogodkov, vizualnih komunikacij, odnosov z javnostmi in vse kar zajema marketing. Za svojo dušo pa imam tudi svojo linijo unikatnega nakita Made by Tanja.

Sodelovala sem na številnih projektih iz področij zavarovalništva, izobraževanja, prodaje zlata, kozmetični branži, prodaje pohištva, oblikovanje in prodaje nakita, alternativne medicine, vizualne komunikacije in še kaj.

Do letošnjega leta sem bila redno zaposlena v eni izmed večjih zavarovalniških agencij v Sloveniji in v eni izmed trenutno najnaprednejših podjetij iz področja e-izobraževanja, kjer sem nabrala veliko izkušenj in spoznala ogromno fantastičnih ljudi. V letu 2017 pa vstopam na samostojno podjetniško pot, namreč začutila sem, da je čas, da svoje znanje in izkušnje delim s podjetniki, ki so šele na začetku svoje podjetniške poti in jim pomagam pri preboju na svetovni trg. Še posebej velja to za mojo Štajersko, kjer bi si želela, da zaživi podjetništvo in da mladim pokažemo, da je upanje za zaposlitev in njihovo prihodnost.

Moja želja je, da z mojo ekipo, s svojim znanjem in izkušnjami, pomagamo malim iz srednjim velikim podjetjem pri:

​- prepoznavnosti njihove blagovne znamke (izdelava promo videjev, spletnih strani, reklamnih materialov, power point prezentacij,..)

– iskanju novih potencialnih strank,

– kreiranju in promociji njihovih produktov/storitev,

– izvedbi marketinškega načrta,

– osebno pomagam kot svetovalka pri vstopu na trg in

– pri organiziranju dogodkov (promocije izdelkov, nastop na sejmu, …)

​- male podjetnike razbremenim kakšnih del, ki jim ne prinašajo denarja 😉

Moja prva ljubezen pa še vedno ostaja moda, tako da v letošnjem letu bo spet nekaj novega v moji kolekciji unikatenega posebnega nakita Made by Tanya, prav tako pa lahko spremljate mojo FB stran Business Woman Fashion Style, kjer lahko poslovne ženske najdete ideje za poslovnie stylinge ( oblačila, obutev, modne dodatke), namreč veliko žensk me sprašuje kje dobim ideje, kako se obleči za različne poslovne priložnosti.

Najdete me vsepovsod J

Spletne strani:

http://www.marketingmalihpodjetij.com/

https://www.tanja-ciglaric.com/

Socialna omrežja:

Facebook

https://www.facebook.com/marketingmalihpodjetij/

https://www.facebook.com/businesswomanfashionstyle/

https://www.facebook.com/unikatennakit/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/tanja-ciglari%C4%8D-5257a04b?trk=hp-identity-name

Instagram

marketingforsmallbusinessTanja Ciglaric

tanjaciglaric

Twitter

https://twitter.com/tanjaciglaric

Moj e-mail: tanja.ciglaric@gmail.com

 

 

Tanja Ciglarič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>