SUZANA ŽULA

Suzana ŽulaMoja zgodba, ki jo kot raziskovalna in strokovna delavka soustvarjam skupaj z našo Sonjo (Bercko Eisenreich, ki je tudi direktorica Integra Inštituta) v našem Zaposlitvenem centru GEA, je raziskovanje vpliva hrane na telo in razvoj Brain food linije, za katero s sodelavci verjamemo, da bo hrana prihodnosti.

V skupnosti smo prepoznani kot ponudniki vrhunskih bio-eko-brain solat pod okriljem blagovne znamke Body Mind Lab in Brain-finger-food prigrizkov za različne priložnosti. Naš razvoj jedilnikov temelji na najnovejših spoznanjih nevro znanosti in raziskav vpliva hrane na telo in um. Zavedamo se namreč, da je stresnost zahtevnih delovnih mest visoka. Zaradi tega izbiramo živila, ki te stresorje uravnotežijo (adrenalin, kortizol, histamin so stresni hormoni vpliva na delovanje možganov). Namen je doseči, da s pravo hrano vrhunskih sestavin in posebnih receptur, ki ne povzroča vnetnih procesov, spodbudimo optimalno delovanje telesa in uma posameznika na način, da telo ne porablja energije za razstrupljanje, temveč zagotavlja dobro počutje čez cel (delovni) dan ter pozitivno vpliva na kognitivne sposobnosti posameznika in na njegove potenciale.

Skupnost (in širšo javnost) želimo z našo ponudbo spodbuditi k sodelovanju pri dveh naših projektih: (1) KREATIVNI SESTANKI Z BRAIN FOOD HRANO in (2) BRAIN FOOD SOLATE »BODY MIND LAB« ZA UČINKOVITO DELOVNO STORILNOST.

Pri tem si želimo doseči predvsem žensko populacijo. Zakaj ženske? Ker smo radovedne. Raziskovalke. Se nenehno učimo in izobražujemo. Smo neutrudne in nenehno v pogonu. Ženske smo tiste, ki želimo vedeti čim več o hrani in o njenem vplivu na naše telo in počutje. Ker čedalje bolj pazimo nase. Nismo zadovoljne s površnimi informacijami. Želimo vedeti »več«, razumeti «bolj« in »širše«. Ker smo zahtevne.

KAJ JE NAŠA POSEBNOST?

Smo zavod posebnega pomena in s svojo doktrino in poslanstvom zaposlujemo najbolj ranljivo skupino invalidov na zaščitenih delovnih mestih, ki niso zaposljivi v drugih delovnih okoljih. Zagovarjamo družbeno odgovornost in butično ponudbo naših storitev, ki temelji na najboljših možnih eko sestavinah najvišjega kakovostnega razreda. V skupnosti spodbujamo zaposlovanje ranljivih skupin in ohranjanje delovnih mest invalidov, lokalno vključevanje in lokalno samooskrbo, kratke logistične poti, pravično trgovino in dobrodelnost. Verjamemo v svojo zgodbo in smo prepričani, da je med nami čedalje več posameznikov in posameznic, ki razmišljajo na enak način kot mi.

Ste za sodelovanje? Iskreno in prisrčno vabljene.

E: suzana.zula@eu-integra.eu
E: zcgea@eu-integra.eu
T: 059 037 101

 

Suzana Žula bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>