SUZANA DOLENC

Suzana Dolenc – Suzanin zdravilni kotiček

refleksoterapija-masaza_stopalNaj se vam predstavim z motom: „Zdrav duh v zdravem telesu.“ Ravno zaradi tega se moje storitve nanašajo na zdravje in vitalnost telesa, jasnost uma ter umirjenost duha. Verjamem namreč, da vsakdo izmed nas odgovore na vprašanja nosi v sebi. Prav tako, v sebi nosimo dragocene zaklade v obliki zdravja, sreče in radosti, ki jim moramo le dati priložnost, da zasijejo iz nas. In ja, prav vse je odvisno od nas samih, včasih potrebujemo le malček pomoči.

Še pred nekaj leti si niti v sanjah nisem predstavljala, da je vse to, kar danes počnem, moja pot. Pot, po kateri sem tako močno hrepenela, a je nikoli v resnici videla. Bolečina, pred katero sem dolga leta bežala, je bila v resnici priložnost za novo življenje. Skozi potovanje odkrivanja in zdravljenja sebe se je moje poslanstvo sestavljajo košček za koščkom in se nazadnje sestavilo v čudovit pisan mozaik.

V nekaj letih sem pridobila znanja s področja refleksoterapije, zdravljenja z zvokom, podrobno spoznala kitajsko tradicionalno medicino in akupresuro, se poglobila v podzavest in prepričanja s ThetaHealingom ter spoznala blagodejne učinke joge in ajurvede.
 

Suzanin Zdravilni Kotiček Logotip - Colored 2
 

V Suzaninem zdravilnem kotičku vas danes razvajam s pisano paleto masaž in masažnih terapij, pomagam vam stopiti na vašo lastno pot s poučevanjem ThetaHealinga in osebnim svetovanjem ter poskrbim za vitalnost vašega telesa z vodenjem Vinyasa flow joge.

In kar je najpomembneje. Pri svojem delu z vami neskončno uživam.

Komaj čakam, da se spoznamo. Objem, Suzana

Za več informacij o storitvah vabljeni, da pokukate na:  www.zdravilnikoticek.si

Vaših sporočil se veselim na: 040 377 126 in info@zdravilnikoticek.si

Kliknite na Facebook: https://www.facebook.com/suzaninzdravilnikoticek/

 

Suzana Dolenc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>