Sponzorji 2013

Dogodek bo odmeven, zelo prepoznaven, poln podjetnih žensk in zato odličen za sponzorje!

 

GENERALNI SPONZOR :

 

SI.MOBIL SI.MOBIL d.d.

Šmartinska 134b

1000 Ljubljana

Email: info.poslovni@simobil

WEB: www.simobil.si/poslovni

 

Si.mobil je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji uporabnikom svoje storitve predstavil marca 1999. Z njegovim vstopom na trg se je začela razvijati konkurenca na slovenskem telekomunikacijskem trgu.Družba Si.mobil je za svoje uspešno poslovanje pridobila tudi številne nagrade in certifikate. Na področju usklajevanja poklicnega in družinskega življenja so prejeli certifikat Družini prijazno podjetje. Si.mobil je med drugim prejel tudi priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij. Si.mobil je del mednarodne telekomunikacijske skupine Telekom Austria Group. V okviru partnerskega sodelovanja z vodilnim svetovnim operaterjem Vodafone Si.mobil uporabnikom nudi preizkušene globalne izdelke in storitve.

 

Več o njihovi ponudbi najdete na http://www.simobil.si/index.cp2?cid=0132F15A-6342-4264-56CD-B3D63CCBC186&linkid=index&chosen=true

 

 

ZLATI sponzor:

 

Probanka
Get Adobe Flash player
PROBANKA d.d.

Trg Leona Štuklja 12

2000 Maribor

Tel.: 02 2520 500


Finančna skupina Probanka deluje po načelu partnerstva in individualnega pristopa. Zavedamo se, da je čas pomembna dobrina, zato naši poslovni in osebni skrbniki poskrbijo, da je vaša pot v banko uspešna in da ne delate dodatnih korakov po banki. Poznamo čeri privatnega kapitala, saj smo v privatni lasti od ustanovitve, torej od leta 1991. Vemo tudi, da je za vas pomemben vsak procent, zato so naše obrestne mere vedno med najboljšimi, še posebej smo prepoznavni po ugodnih obrestnih merah in pogojih varčevanja, kjer se držimo pravila, da je fleksibilnost ena najpomembnejših lastnosti poslovanja. Prepričajte se in stopite v partnerstvo z nami!

Email: info@probanka.si

WEB: www.probanka.si

 

OSTALI sponzorji:

 

 austria trend hotel  AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA

Tel.: +386 (1) 588 2500

Email: ljubljana@austria-trend.at

WEB: www.austria-trend.at

identiks logo IDentiks kartični sistemi d.o.o

Jasna Triller, direktorica

Tel.: 0590/90 550

Email: jasna.triller@identiks.si

WEB: www.identiks.si

Sončna hiša logotip SONČNA HIŠA™, design boutique hotel

Banovci 3c,9241 Veržej, Slovenija

Sončna hiša, design boutique hotel je oaza storitev, v kateri boste vedno znova občutili magično vznemirljivost bivanja.

TEL: +386 (0)40 510 340, +386 (0)40 272 921

Email: info@soncna-hisa.si

WEB: www.soncna-hisa.si

VD Verlag Dashöfer – založba strokovne literature

Kontakt: Maria Sreš

MAIL: maria.sres@dashofer.si

TEL: 01/434 56 11

KORISTNE POVEZAVE: www.topfirma.si, www.direktor.dashofer.si

WEB: www.dashofer.si

Založba Verlag Dashöfer spada med večje v Evropi, saj se je v dvajsetih letih svojega delovanja in z več kot 5 milijoni zadovoljnih strank v državah Evrope, uvrstila med prvih deset v tej panogi.
V Sloveniji deluje že deseto leto. Izdaja poslovno literaturo, ki poudarja praktični pristop. Da je na pravi poti potrjuje že več kot 5.000 zadovoljnih naročnikov, njihove brezplačne elektronske časopise pa prejema preko 35.000 rednih bralcev.

 Tjaša Cepuš Tjaša Cepuš

Nušičeva 5

3000 Celje

Gsm: 031 568 711

E-pošta: tjasa.cepus@gmail.com

WEB: tjasacepus.jimdo.com

 

  Baloni Magic, Romanca Kolenc s.p.

Florjan 288
3325 Šoštanj
GSM: 041 511 153
Email: romana@magic.si
WEB: www.romana.si

Z našimi storitvami razveseljujemo najmlajše z animacijami na rojstnodnevnih zabavah, v vrtcih, na raznih prireditvah … Lahko smo promotorji različnih blagovnih znamk na raznih sejmih in dogodkih. Vse zabave in prireditve dekoriramo s čudovitimi balonskimi dekoracijami. Z BALONI lahko prostor spremenimo v pravljico, prostor presenečenj in dobrega počutja.

  Star Media

Udeležba na sejmu in podobnih dogodkih je neprecenljiv element tržnega načrta in hkrati vaše promocijsko orodje. Razstavni prostor mora biti oblikovan tako, da bo hitro izrazil sporočilo vašega podjetja, kar je bistvenega pomena za vzbuditev zanimanja potencialnih kupcev.Naše podjetje vam nudi celotno izvedbo projekta, ki je plod vaše ali naše oziroma skupne zamisli. Zavedamo se, da je le dobro zasnovan projekt lahko tudi brezhibno realiziran.

Vse to nam omogoča kvalitetna sejemska konstrukcija OCTANORM in MAXIMA. Noviteta v naši ponudbi so steklene OCTANORM stene v različnih barvah!

Kontakt: www.starmedia.si

sejmi@starmedia.si

Primož: 00386 (0)31 260 447

  SENSE WELLNESS CLUB

Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujamo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa

Tel.: +386 (0)1 588 2600, Gsm: +386 (0)30 388 388

Email.: sense@sense-club

WEB: www.sense-club.com

 Proevent
PROEVENT d. o. o.

Dunajska cesta 10, p. p. 3558

SI-1000 Ljubljana

Email: info@proevent.si

WEB: www.proevent.si

Proevent d. o. o. je v svojih letih delovanja zrasel iz vodilnega podjetja v postavljanju sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za dogodke v družbo z dolgoročno in celovito sejemsko vizijo – od ideje do izvedbe. Prvotno dejavnost je družba leta 2006 razširila tudi na organizacijo lastnih dogodkov in dogodkov po naročilu. Družba deluje po standardih kakovosti tako s področja materialov sejemskih konstrukcij, kot tudi v snovanju in pripravi različnih dogodkov.

 Biliana Biliana Ivanovic

WEB: www.Biliana.si

Telefon: 040 602 757

  Kompas xnet

WEB: www.kompas-xnet.si

Podjetje Kompas Xnet d.o.o. je specializirano za različne storitve s področja informatike. Lahko vam zagotavljamo celovito IT podporo in storitve na najvišjem nivoju, saj imamo zaposlene strokovnjake za vsa ključna področja, katera, si lahko pogledate na povezavi>>

Od skupaj 18 ožjih sodelavcev v ekipi, odlična zasedba samih strokovnjakov: kar 4 MVP, 4 specialisti za SharePoint, 3 specialisti za SQL in BI, 4 razvijalci, … Ogromno vlagamo v razvoj lastnih kadrov, saj so naše vodilo zgolj in samo kvalitetne rešitve, ki jih prilagajamo potrebam posameznega naročnika.

Pri nas boste za svoj denar zares dobili največ, predvsem pa zanesljivega partnerja!

 jana voda Jamnica mineralna voda d.o.o.

Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš
t: +386 2 429 57 43

f: +386 2 429 57 44

i: www.janawater.si

 

 

Vinski sponzor:

EKO LAURA
Montis
 POSESTVO VINA MONTIS & EKO LAURA; ISTRA ADRIA d.o.o.

Montinjan 7 – 6273 Marezige

Email: laura@vina-montis.si

WEB: www.vina-montis.si in www.eko-laura.si  

Proizvajalci vina, oljčnega olja, grappe, likerjev in delikates. Poleg vin Montis imajo tudi novo znamko – linijo vin in olja EKO LAURA.

 

 

 

Medijski sponzorji:

 logo-svetloba-si
 Svetloba.si, tvoj vodnik za osebno rast in zdravo življenje

Podjetništvo in osebna rast morata iti z roko v roki, če želimo, da nam poslovna pot prinese tudi notranji mir. Zdrav način življenja pa je tista sestavina, ki nam omogoča, da se lažje soočamo z izzivi, ki nam jih podjetništvo prinaša. Naj Svetloba.si postane tvoj partner na tej poti.

WEB: www.svetloba.si

 

Sponzor tiska:

 Smatros Center tiska Smatros

Tel: 080 8475

Email: info@natisni.si

Web: www.natisni.si

Center tiska Smatros ponuja celovito izvedbo vseh vrst marketinških materialov, kakor tudi zasnovo, oblikovanje ali pripravo in svetovanje. Od vizitke do letaka, od nalepke do plakata, potiska majic in drugega tekstila, štampiljk in ostalih materialov, do polepitve izložb, vozil, reklamnih tabel ali celo izvedb spletnih strani, oglaševanja in ostalih aktivnosti, ki pomagajo povečati vašo prodajo. Potrudili se bomo, da pri nas dobite kar najbolj celovito storitev in največjo vrednost za vaš denar. Enostavno naročanje, dostava povsod po Sloveniji.

 

Materialni sponzorji:

 Logotip K8 dizajn
 K8 DIZAJN

Sandra Pohole je ustanoviteljica blagovne znamke K8 dizajn, znamka unikatnega nakita, grafičnega oblikovanja, unikatnih daril …

Več si preberite na povezavi: K8 DIZAJN

WEB: www.k8dizajn.si

 LOGO PLAZA


PLAZA Parfumerija

Jamova 105, Interspar Vič

SI-1000 Ljubljana

tel.: 01/256 24 14

mail: plaza.vic@parfumerijaplaza.si

web: www.parfumerijaplaza.si

Zdenka Dovč je lani postala lastnica in direktorica parfumerije Plaza, ki se nahaja v Centru Interspar Vič. Prodajajo najboljše in najkvalitetnejše  blagovne znamke, ki so prisotne na našem tržišču. Vsaka posamezna blagovna hiša  je  v Parfumeriji Plaza predstavljena individualno. Prodajno osebje skuša zadovoljiti želje in potrebe vsakega kupca posebej oz. ga obravnava celostno.

Njihov slogan je: polepšamo tudi sanje.

 Merci STORCK ADRIA d.o.o.Storck

EMAIL: info@si.storck.com

TEL:  01/24 43 750

WEB: www.storck.si

Že več kot 100 let ponujamo ljudem veselje. Z našimi proizvodi vsak dan osrečujemo ljudi po vsem svetu in jim sladkamo življenje. Danes so naše vodilne blagovne znamke prisotne v več kot 100-ih državah sveta.

Tudi v Sloveniji ljudje že od leta 1992 spoznavamo Storckove izdelke. Spadajo med najbolj priljubljene izdelke na tržišču: Merci je bonboniera številka 1 na trgu, Werther’s Original je med najbolj znanimi mednarodnimi blagovnimi znamkami bonbonov, Mamba in nimm2 sta še posebej uspešna v segmentu mehkih žvečilnih bonbonov, prav tako je med čokoladnimi specialitetami uspešen tudi Toffifee.

Podružnica v Sloveniji, Storck Adria d.o.o., je odgovorna tudi za prodajo in trženje blagovnih znamk na trgih t.i. jadranske regije: Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Kosova in Albanije.

 Perfect body Perfect Body

E-mail: info@perfectbody.si

TEL: 02 23 50 160

WEB: www.estetika.perfectbody.si

Medicinsko estetski center Perfect Body vam v sodobno opremljenih prostorih z uporabo najsodobnejših aparatur in s strokovno izobraženim osebjem zagotavlja najnovejše trende in metode na področju medicine in estetike.

 Nina Kolar Unikatnica.com, Nina Kolar

E-mail: info@unikatnica.com

WEB: www.unikatnica.com

UNIKATNICA – Spletno mesto unikatnih izdelkov in daril ustvarjalke Nine Kolar.

 manikira Manikira Urban spa

WEB: www.manikira.si

TEL: 01 565 30 10 (uprava), 051 641 090 (salon Tržaška)

V Manikiri oazah za roke in Urban spa salonih lepote vam sedem dni v tednu dvanajst ur na dan nudimo manikiranje, pedikiranje, nego obraza, podaljševanje trepalnic, masažo telesa, refleksno masažo stopal, depilacijo, ličenje, geliranje nohtov na rokah in nogah… Po napornem dnevu si pri nas lahko privoščite težko pričakovani trenutek za vašo lepoto in porabite malo časa za veliko zadovoljstva. Vabljeni!

  ERILO d.o.o.

Lavričev trg 8
5270 Ajdovščina

Telefon: 041 636 791
Email: erilo.doo@gmail.com
Web: www.erilo.eu

Smo podjetje Erilo d. o. o. s sedežem v Ajdovščini. Uvažamo in izvažamo najkakovostnejše čaje, zelišča in kavo. V Sloveniji, Italiji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem podjetje trži proizvode pod blagovno znamko ERILO, ki vsebujejo bogatstvo naravnih sestavin. Imamo široko bazo strank po vsej Evropi. Naš cilj je nuditi primerljive cene, izvrsten okus ter prvovrstno kvaliteto našim strankam.

 

  Naravna mila nona Luisa, Katjuša Reja Mozetič -nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Kozana 90a
5212 Dobrov v Brdih
Telefon: +386 40 331 110
mail: info@nonaluisa.com
WEB: www.nonaluisa.com

Naravna mila NONA LUISA so 100 % naraven in ekološki izdelek.
Osnovna sestavina mil je visoko kvalitetno, hladno stiskano oljčno olje.
Mila so obogatena z naravnimi eteričnimi olji, vinom, sadjem, glino … Da se
v milu ohranijo dragocene hranilne in negovalne naravne substance, so vsa
mila narejena ročno in po hladnem postopku. Oljčno milo že stoletja velja za
najbolj negovalno milo. Koža že po nekajdnevni uporabi postane bolj mehka,
navlažena, zdrava in sijoča. Prepričajte se tudi vi! 

  ENERGIJA WELLNESS CENTER
Center pozitivne energije in dobrega počutja

Cesta Ljubljanske brigade 23a, 1000 Ljubljana

Kontaktni osebi:
+38640377126 Suzana
+38641869780 Romana

Email: info@wellness-center-energija.si
WEB: www.wellness-center-energija.si

Energija wellness center je sinonim za pozitivno energijo in dobro počutje. Pri nas boste našli kakovostne storitve in izdelke, ki vam bodo pomagali povrniti vaše zdravje in sproščenost ter vam dali moč in energijo, da se lažje spopadate z izzivi življenja.

Nudimo vam pester izbor masaž za sprostitev, skupinske vadbe, svetovanje in delavnice o prehrani, hujšanju in zdravem in aktivnem načinu življenja. S pomočjo meditacij in tehnik sproščanja lahko najdete svoj notranji mir in si naberete moči za nove podvige.

Prav tako smo specializirani za odstranjevanje omejujočih prepričanj in strahov na poslovnem in privatnem področju. Organiziramo delavnice s področja osebne in duhovne rasti, saj menimo, da vsak posameznik nosi v sebi neverjeten potencial, ki samo čaka, da ga aktiviramo.

»Nikoli niste prestari za to, da bi si zastavili nov cilj ali sanjali nove sanje.« – Les Brown
In nikoli niste prestari ali premladi, da bi ga dosegli …

  THE ONE ORGANIC prva slovenska naravna profesionalna lasna kozmetika.

Prepričani smo, da velike spremembe izhajajo iz drobnih vsakodnevnih gest in da bi moral vsakdo storiti čimveč, da bi za seboj pustil boljši svet. Zato smo se odločili, da začnemo pri skrbi za naravo. Iz naše zavzetosti in sanj je nastalo The one organic, majhno podjetje z velikim navdušenjem za zdrave in naravne izdelke. Vsak izdelek je skrbno preučen in vsebuje le tiste sestavine, ki sluzijo njegovemu namenu. Sestavine so biološko pridelane, kjer se v majhnem laboratoriju združijo z netoksičnimi kemijskimi substancami in dosežejo pravo ravnovesje med naravo in znanostjo ne da bi zanemarili rezultate.

mail; info@theone-salon.com
Tel.: 0038640197392

  PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Kolodvorska 2, 1290 Grosuplje
T: 08385 04 83, F: 01 7861 587

info@partnergraf.si

www.partnergraf.si

 

 

Za več informacij o sponzorstvu nam pišite na info@arhiv.500podjetnic.si.