Sponzorji

Dogodek je odmeven, zelo prepoznaven, poln podjetnih žensk in zato odličen za sponzorje!

 

GENERALNI sponzor dogodka 500 podjetnic je Zavarovalnica ADRIATIC SLOVENICA

 

 Zavarovalnica Adriatic Slovenica

Zavarovalnica ADRIATIC SLOVENICA (AS)

Zavarovalnica ADRIATIC SLOVENICA preko 640 tisoč zavarovancem nudi celovito ponudbo zdravstvenih, premoženjskih, življenjskih in pokojninskih zavarovanj, pa tudi izbrane finančne storitve.

Z razvejano prodajno mrežo in najsodobnejšimi tehnologijami, ki omogočajo sklepanje zavarovanj preko spleta in mobilnega telefona, so zavarovancem vedno pri roki. Močna zavarovalnica, ki trdno zaseda drugo mesto na slovenskem zavarovalnem trgu, zagotavlja varnost, ponuja boljše storitve in razvija sodobno zavarovalno ustanovo, ki se aktivno odziva na potrebe svojih strank.
S tisoččlansko ekipo in 372 poslovalnicami po vseh slovenskih regijah izredno veliko vlaga tudi v sodelovanje z okoljem, ki mu vrača zaupanje. Podpira vrsto nacionalnih organizacij na športnem, zdravstvenem in kulturnem področju ter številne projekte za ohranitev naravne in kulturne dediščine po vsej državi.

Gabrijel Škof, dolgoletni predsednik uprave poudarja, da so stranke so v središču vseh procesov. “Vso pozornost namenjamo njihovim potrebam in pričakovanjem, zato ne razvijamo le zavarovanj, temveč tudi kar najbolj udobne in konkurenčne storitve.”
Kontaktni podatki:

Adriatic Slovenica Zavarovalna družba d. d., Ljubljanska cesta 3 A, 6503 Koper

Brezplačna številka: 080 11 10

Mail: info@as.si

Internet: www.as.si

FB: www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

 

ZLATA sponzorja dogodka 500 podjetnic:

 

Banka Koper

Banka Koper

Banka Koper je univerzalna banka z bogato finančno ponudbo za osebne in poslovne namene. Odprta je za novosti in različne poglede ter je zvesta sopotnica doseganja podjetniških ciljev. Pripadnost mednarodni bančni skupini Intesa Sanpaolo zagotavlja prenos znanja, mednarodnih izkušenj ter finančno trdnost in stabilnost, kar Banko Koper uvršča med najuspešnejše slovenske banke in banka ima danes najvišjo boniteto oceno v Sloveniji.

Od trenutne aktualne ponudbe lahko izpostavi ugodne finančne vire v sklopu Evropske investicijske banke in Evropskega investicijskega sklada in Zavarovanje ključnih oseb kreditojemalcev. Velikokrat se sprašujete kako do ugodnih finančnih virov, polega tega ste se morda tudi že kdaj vprašali, kaj se bo zgodilo z vašim podjetjem, v primeru da vam zgodi najhujše, kot sta invalidnost ali smrt?

Ponudba bo še posebej zanimiva za intuitivne, šarmantne in diplomatske poslovne ženske.

Kontaktna oseba: Mojca Družina
tel: 01 307 6408
e-mail: mojca.druzina@banka-koper.si

Internet: www.banka-koper.si

E-pošta: info@banka-koper.si

Tuš mobilTušmobil d.o.o.
Brnčičeva ulica 49, 1231 Ljubljana – Črnuče
t: +386 1 6000 944
m: +386 70 887 944
e: b2b@tusmobil.siw: www.tusmobil.si

Tušmobil

V Tušmobilu smo zazrti v prihodnost. Imamo jasen cilj – ostati najhitrejši po hitrosti storitev, ki jih ponujamo, po hitrosti, s katero vpeljujemo novosti v ponudbo in po rasti števila uporabnikov. Želimo ostati najprodornejši in najbližji spremljevalec na vseh poteh življenja.

Naše lastno omrežje je tehnološka platforma, ki nam odpira vrata v prihodnost. Sodobno zasnovana z maksimalno učinkovitostjo skrbi za napredno uresničevanje komunikacijskih pričakovanj vsakega posameznika.

Inovacije so polje najhitrejših sprememb. V telekomunikacijah njihov organski življenjski cikel dobro poznamo in zato jih dnevno implementiramo v svoje delovanje. Nove ideje in nove rešitve generirajo novo zadovoljstvo in nas zbližujejo z uporabniki.

Sponzor tiska:

 

mojatiskarnaIzjemna ponudbo tiska vizitk za udeleženke dogodka 500 podjetnic.   Več na tej povezavi >>

Moja tiskarna

OB CELOSTNEM SPEKTRU TISKARSKIH STORITEV, KI JIH PONUJAMO, SMO RAZVILI SPLETNO PLATFORMO, KI OMOGOČA MANJŠIM IN VELIKIM PODJETJEM TER KONČNIM KUPCEM NASTOPITI NA TRGU KVALITETNO IN STROŠKOVNO EFEKTIVNO.

Z uvedbo novih informacijskih tehnologij na področju tiskarstva, smo razvili spletno platformo, ki omogoča visoko efektivno in avtomatizirano integracijo s proizvodnjo.

Strankam lahko tako ponudimo pestro paleto materialov, ki že sedaj presega 1.000 variacij. Pri posebnih materialih ne omejujemo strank z minimalnimi količinami, prav tako je vsak material podrobno predstavljen in povezan z možnimi tehnologijami tiska in dodelav. Na enem mestu omogočamo pestro izbiro različnih tehologij tiska, ki pokrivajo večji del potreb trga. Prav tako smo pri zasnovi platforme veliko pozornosti namenili optimizaciji procesov in ekonomičnosti izrabe materialov, s čimer smo iz ekološkega vidika zmanjšali izpust CO2.

S hibridno zasnovo aplikacije omogočamo centralizirano poslovanje tudi za velika podjetja. Moderen in intuitiven vmesnik omogoča upravljanje lastnih izdelkov, kot tudi kreiranje novih, v prilagojenem vmesniku. Naročila lahko potekajo avtomatično, kar omogoča baza izdelkov, povezana z datotekami pripravljenimi za tisk, nad katerimi ima le ta stalno kontrolo in vpogled. Naročilo je možno spremljati preko statusov od oddaje naročila preko proizvodnje vse do vrat stranke (geolokacijsko), kar je rešeno z moderno tehnologijo sledenja in avtomatizacijo proizvodnje. Sistem zadovoljuje večje poslovne sisteme, ki imajo potrebo po dostavi, beleženju dokumentov in naročilih na stroškovna mesta, kot tudi vodenju zaloge za vnaprej natisnjene materiale, ki se skladiščijo pri nas. Vse to lahko urejate in spremljate preko centraliziranega vmesnika našega sistema.

WEB: www.mojatiskarna.si

Udeleženkam dogodka 500 podjetnic smo pripravili izjemno ponudbo tiska vizitk. Več na tej povezavi >>

OSTALI sponzorji:

 

nupo

nupo2Nupo d.o.o.

Litostrojska 44c, 1000 Ljubljana

Kontakt: Tamara Šišić Kramer
GSM: 040/620-702
Brezplačna modra številka 080 87 99
EMAIL: info@nupo.si
WEB: www.nupo.si
FB: Nupo Slovenija

Nupo blagovna znamka predstavlja že več kot 30 let sinonim za premium skandinavsko zdravo prehrano. Korenine NUPO, ki je pravzaprav sestavljanka besed NUtritional (hranljiv) in POwder (prah), segajo na Dansko, že v daljno leto 1981. Več kot 50 kliničnih študij, razvoj Nupo dietne prehrane pod okriljem zdravnika v bolnišnici in skozi 30 letno tradicijo več milijonov zadovoljnih uporabnikov vsakodnevno potrjujejo učinkovitost in kakovost, ki iz dneva v dan dajejo smisel in potrjujejo poslanstvo podjetja – pomagati ljudem dolgoročno izboljšati svoj življenjski slog, ki vodi v izboljšanje kakovosti življenja ter zdravja posameznika, podaljšano življenjsko dobo in za marsikaterega uporabnika nov začetek v življenju.

 • Nupo dietna prehrana pod katero spadajo Nupo dietni napitki in dietne juhe je zaradi visoke učinkovitosti in kakovosti odobrena tudi s strani danske veterinarske in zdravstvene inšpekcije ter tudi v Sloveniji registrirana na Ministrstvu za zdravje kot živilo za posebne zdravstvene namene, ki se uporablja kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti in zagotavlja zdravo in dolgoročno učinkovito izgubo odvečnih kilogramov ter spremembo prehranjevalnih navad.
 • Nupo blagovno znamko bogati tudi skupina zdravih nadomestil obroka v obliki ploščic in napitkov v tetrapaku, ki nudijo vsaki poslovni ženski v današnjem hitrem tempu življenja zdrav in hiter obrok na poti.
 • Prigrizki v obliki zdravih in lahkih žitnih ploščic najkakovostnejših sestavin pa pustijo utešeno prav vsako sladokusko, ki se želi posladkati brez slabe vesti.
optiprint

Optiprint d.o.o. – konec skrbi s tiskalniki!

Špela Nose, svetovalka
TEL: 0590 30 815
EMAIL: spela.nose@optiprint.si
WEB: www.optiprint.si

Barvno, prijazno, ugodno. Podjetje Optiprint d.o.o. je razvilo svetovno novost, s katero vam za zgolj 59,00 € mesečno omogočijo praktično neomejeno barvno tiskanje. Storitev najema vključuje napravo in njeno namestitev, servisno podporo, kartuše in kar 10.000 barvnih izpisov mesečno.

Pridružite se več kot 1.500 zadovoljnim strankam in se rešite vseh skrbi s tiskalniki.

Rešitev za bolj in manj obremenjena delovna mesta z različno hitrimi napravami, ki podpirajo različne formate (A4 ali A3) po celi Sloveniji, Hrvaški in BIH.

 neonart

NEONART d.o.o.

NEONART d.o.o. , Svetlobni in reklamni napisi KREVH  je družinsko podjetje za proizvodnjo in montažo svetlobnih in reklamnih napisov s skoraj  50. letno  tradicijo ( pričetek obrtne delavnice že leta 1965) in eno največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Podjetje Neonart d.o.o. ima sedež na Zagrebški cesti 20 v Mariboru, v mestu, katerega geografska lega omogoča odlično mednarodno povezavo s sosednjo Avstrijo in Hrvaško. Naša ekipa zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami na področju vizualnih komunikacij in sodobna delovna sredstva ter sodobna organizacija delovnih procesov zagotavljajo, da so naši izdelki in storitve najvišje kakovosti in cenovno konkurenčni.

Za kakovost naših izdelkov in storitev skrbijo strokovnjaki z različnih področij (elektrotehnik, računalničarji-grafiki, ključavničarji in monterji, ki sestavljajo in nameščajo reklamne napise, ter zunanji sodelavci – arhitekti, statik za izračun konstrukcij, projektanti …).

Izdelava reliefnih napisov, še posebno reliefnih napisov velikih dimenzij, je program za katerega je družba NEONART d.o.o. visoko specializirana.

Na tej povezavi si poglejte, kaj vse obsega naš proizvodni program >>

Podjetje Neonart d.o.o. je navzven orientirano podjetje, ki je odprto za različna poslovna sodelovanja, zato iskreno upamo na priložnost po skupnem sodelovanju.

Logotip DK 2012 črn

DK Design Studio Ksenija Drole Events & Interior Design

Čas in prostor se spreminjata, občutek za lepoto ostaja. V sklopu krovne organizacije podjetja Eldro d.o.o., se predstavlja panoga, kjer razvijamo nove smernice in osebnostni pristop v oblikovanju, svetovanju in projektiranju interierja.

Estetsko oblikovanje z globokim spoštovanjem do tradicije umetnostne dejavnosti, individualnosti in kakovosti, združujemo v koncept prefinjenega in prijetnega življenjskega prostora, ki je v skladu z visokimi, sodobnimi standardi.

WEB: dkksenijadrole.wix.com/designstudio

EMAIL: dk.ksenija.drole@siol.com

kisikura

KISIKURA

WEB: www.kisikura.com

Upamo si trditi, da še niste videli bolj osvežujoče poslovne ponudbe. KISIKURA je slovenska blagovna znamka, popolno novost na evropskem in svetovnem trgu … novost, ki lahko na inovativen in odmeven način nadgradi sleherni dogodek!

Za kaj pravzaprav gre?

KISIKURA je terapija s čistim kisikom, ki ima neprecenljive učinke na človeško telo. Obiskovalec dogodka, ki si zaželi naravne poživitve kisika, za nekaj minut sede na udoben stol … in diha! Vdihavanje kisika poteka preko sterilnega nosnega nastavka; posebna naprava iz zraka izloči dušik in ker v njemu ostane do 95 % kisika, pri posamezni terapiji človek vdihne celo do petkrat več kisika kot običajno.

Rezultat? Čisti naval naravne fizične energije! Revitalizirano telo! Pregnan glavobol!

Direktna energija telesu! Zbrane misli! …

Kisik bar KISIKURA lahko tudi brandiramo, ter izvajamo promocijo za določene novosti po želji naročnika, saj si vsak obiskovalec kisik bara vzame nekaj časa za sprostitev. Med tem časom naše osebje predstavi vse podrobnosti novitete naročnika.

Kisik bar KISIKURA je lahko na sejmu, kongresu, vsakemu dogodku kot info točka ali sproscujoci koticek… S tabličnimi računalniki I Pad lahko istocasno izvajamo on line promocijo ( preko facebooka ali aplikacije – naknadno lahko obveščate obiskovalce o novitetah, novostih…), ter jim lahko posredujemo najnovejše podatke – spremembe dogodka.

WEB: www.kisikura.com

mic styling

MIČ STYLING

Prepustite se izkušenim rokam creme de la creme frizerskih stilistov v novem salonu Mič Styling na Rimski cesti 16 v Ljubljani. V široki paleti frizerskih uslug pričakujte profesionalen pristop, saj pri njih narekujejo frizure sodobnega urbanega življenja.

Barvanje, striženje ter nega z vrhunsko lasno kozmetiko Paul Mitchell je pri njih nedvomno izkušnja, ki je ne gre izpustiti. Celotna MS ekipa nudi svoje storitve na najvišjem nivoju, kar dokazujejo tudi z »izven« salonskim udejstvovanjem in so nepogrešljiv del prireditev, ki jih zaznamujeta modni in frizerski svet; Fashion week, Xfaktor, Top model, Videospotnice,  Enajsta šola.

So poleg sodelovanja pri nastajanju naših in tujih reklam kot so Diesel, Pantene, Toyota, Simobil, Mobitel, Garnier, Brown, Gillete njihova strast in posel, kjer so brez dvoma zmagovalci na svojem področju. Ne čudi torej, da so številni stylingi v modnih revijah kot so ELLE, Cosmopolitan, Modna Jana podpisani z imeni

ekipe Mič Styling. Najbolj pa so ponosni, da že 10 let predstavljajo frizersko modo v okviru strokovnih seminarjev in dogodkov pri nas in v tujini.

Mič Styling Rimska

Rimska cesta 16, 1000 Ljubljana

TEL: 01 241 55 50 | 01 241 55 60

FB: Mič Styling Rimska: https://www.facebook.com/MicStylingRimska

Lisac logo A4 (11)

Lisac & Lisac d.o.o.

Pomagamo vam zaslužiti več, in sicer na več načinov: s pomočjo poučnih seminarjev in poslovnih izobraževanj, zgovornih knjig, svetovanjem in storitvami, telemarketingom idr.

Smo eno vodilnih zasebnih podjetij na področju poslovnega izobraževanja. Sodelujemo z mnogimi znanimi slovenskimi in mednarodnimi podjetniki, s pomočjo katerih organiziramo različne seminarje.

Novost! Firma Kids – Izobraževalna, zabavna družinska namizna igra, s katero se bo vsa družina naučila podjetniških veščin! Otroci bodo razumeli, kako deluje podjetje. Razumeli bodo, kako podjetja služijo denar. Razumeli bodo, zakaj so nekatera podjetja bolj, druga manj uspešna ali neuspešna. Firma Kids je idealen pripomoček za kakovostno in prijetno druženje. Medtem ko bo vaš otrok vodil svoje prvo namišljeno podjetje, boste lahko ponosno opazovali, kako pridobiva znanje, ki mu bo ostalo za vedno. Firma Kids je odlična izbira, s katero otroku podarite ogromno znanja, ki ga bo uporabljal vse življenje!

Lisac & Lisac d.o.o.
Dunajska 106
1000 Ljubljana

Brezplačna tel. številka: 080 1509
WEB: www.lisac-lisac.si ali www.firmakids.com
Dodatne informacije: Blaž Lisac, EMAIL: blaz@lisac-lisac.si

krona plus

Krona Plus

Tjaša Vuzem, direktorica KRONE PLUS
Tržaška 2, Ljubljana
Tel.: 01-4261-266
GSM: 051-31-2002
e-mail: krona.plus@telemach.net
WEB: www.kronaplus.si

Smo ena prvih privatnih šol (začeli smo leta 1989), ki se je v Sloveniji začela ukvarjati z izobraževanjem tujih jezikov. Lahko se pohvalimo z skoraj 25 letnimi izkušnjami in uspehi, ki so plod našega drugačnega pristopa k poučevanju. Trudimo se združiti samo najboljše pristope in metode. To nam je omogočil študij v tujini, poznavanje psihologije učenja in visoka izobrazba naših profesorjev.

Dobro izvedbo tečajev pripisujemo tudi zanosu, želji in ljubezni naših predavateljic do poučevanja ter velika strokovnost, ki je rezultat skupinskega in mentorskega dela.

branjevka logo večja kakovost

E – Branjevka; RAST TIM d.o.o.

Vesca 18, 1217 Vodice
Tadej Grm
TEL: 051 247 552
EMAIL: tadej@e-branjevka.si

Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z dostavami kakovostnega sadja in zelenjave v lepo izdelanih lesenih gajbicah. Dostavljamo za različna podjetja kjer jim je ni vseeno za svoje zaposlene. S tem podjetje pripomore do zadovoljenega in motiviranega kadra v podjetju ter zdravega prehranjevanja med delovnim časom.

baloni

Trgovina PUFETA

Ulica Gradnikove Brigade 53, 5000 Nova Gorica

GSM: 041/281-581
MAIL: pufeta.trgovina@gmail.com
WEB: http://pufeta.wordpress.com
FB: www.facebook.com/trgovina.pufeta

Trgovinica Pufeta deluje po sistemu komisijske prodaje, kjer lahko kupite ali prodate dobro ohranjena otroška oblačila, vso otroško opremo in igrače. Pestro ponudbo pa dopolnjujemo s prodajo balonov in balonskih dekoracij za vse priložnosti.

Najdete nas v Novi Gorici, ulica Gradnikove brigade 53 (poleg trgovine s kolesi BiŠport). Za vas smo odprti od ponedeljka do petka od 9. – 18. ure in ob sobotah od 9. – 12. ure.

Lepo vabljeni!

austria trend hotel

AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA

TEL: +386 (1) 588 2500
EMAIL: ljubljana@austria-trend.at
WEB: www.austria-trend.at

Austria Trend Hotel Ljubljana se nahaja v novejši poslovno stanovanjski četrti, tik ob obvoznici in v bližini centra mesta. Resnična prednost hotela je ta odlična lokacija! Glavne znamenitosti in center Ljubljane so lahko dostopni z javnim prevozom. Staro mestno jedro, Gospodarsko razstavišče, Ekonomska fakulteta, trgovski center BTC, smučišče Krvavec in več igrišč za golf se nahajajo nedaleč od hotela. V neposredni bližini hotela se nahajajo tudi Stožice – dva večnamenska športna objekta za kolektivne športe, dogodke in koncerte, ki sprejmeta 13.400 oz. 16.800 gledalcev.

Udobje hotela lahko izkusite v eni izmed 214 sob in apartmajev različnih kategorij, ki Vas bodo razvajali s svojo prostornostjo in sodobnimi elementi. Vse sobe so opremljene s kopalnico, sušilcem za lase, klimatsko napravo, sefom, mini barom, LCD televizorjem, kabelsko/satelitsko televizijo in brezplačnim brezžičnim dostopom do internetnega omrežja.

Poslovna srečanja, konference in zabave vam lahko organizirajo v eni izmed 8 konferenčnih dvoran ali v hotelski restavraciji in baru, kar pa zadeva kulinarična doživetja, hotelska restavracija in bar ponujata okusne domače in najbolj priljubljene mednarodne specialitete. Bar je tudi precej priljubljeno prizorišče za poslovne zabave, stand- up komedije, modne revije itd. Med ponudbo hotela je posebej vredno omeniti tudi razkošen hotelski wellness center Sense.

V hotelu boste našli vse prednosti sodobno zasnovanega hotela vrhunske kategorije: odlično vzdušje, izredno udobje bivanja in pridih mednarodnosti, pot do centra mesta gostom pa skrajša brezplačni shuttle.
VABLJENI!

al.to

al.to

GSM: 051 688 871
FB: ALTO

al.to je trgovina s konceptom, zrasla iz sanj in ambicij Martine Alme (lastnice “raja za dušo” Alme Viste) in modnega strokovnjaka ter umetnostnega zgodovinarja Tomija Vugrinca.

V srcu Nove Gorice in kmalu tudi v drugih krajih po Sloveniji tako ponujata svojo vizijo mode, umetnosti in modnih dodatkov. Pod eno streho združujejo nekatere najboljše, najzanimivejše in najbolj sveže stvaritve ustvarjalcev iz področja Alpe Adria.

Pri njih najdete oblačila in zanimive modne dodatke ter umetniška darila za vsako priložnost. Vsekakor je obisk pri njih več kot samo nakupovanje – z nasmehom, nasvetom in kozarcem najboljšega vina ali dišečega čaja vas razvajajo ter vam pomagajo najti svoj, edinstveni stil in modno identiteto

identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o – Sponzor akreditacij & registracije

Jasna Triller, direktorica
TEL: 0590/90 550
EMAIL: jasna.triller@identiks.si
WEB: www.identiks.si

Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah.

Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke,…), HW & SW rešitve: za registracijo delovnega časa in prehoda, celostno storitev za izvedbo oz. organizacijo različnih dogodkov/konferenc pod blagovno znamko IDE.Konferenca ter celovit programe zvestobe CLIP.

Ponudbo smo razširili tudi z USB ključki, posebnimi poslovnimi darili ter BIO/EKO linijo.

Preveri več na www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com

Voda Jana

Jamnica mineralna voda d.o.o.

Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

TEL: +386 2 429 57 43
FAX: +386 2 429 57 44

WEB: www.jana-water.com/si

 

Vinakoper

Vinakoper

Nastanek kleti Vinakoper sega v leto 1947. Skozi desetletja se je podjetje večkrat preoblikovalo in danes obstaja kot družba z omejeno odgovornostjo, vpeta v lokalno okolje Slovenske Istre in mediteransko odprta navzven.

Preberite več >>

WEB: www.vinakoper.si

 

reynac

PINEAU REYNAC

GSM: 041 335 387
TEL: 00 386 3 492 40 40
WEB: www.ekskluziv-konjak.si
MAIL: romana@ekskluzivnadarila.si

Podjetnice boste na dogodku poskusile čudovito francosko aperitivno pijačo Pineau  des Charantes, grozdni mošt s konjakom. To je pijača, ob kateri uživajo tudi na Danskem kraljevem dvoru.

Primerna je kot aperitiv ali ob sladicah.

Pustite se razvajati!

MATERIALNI sponzorji:

toda_si

TODA.si

POSLOVNA IN PROMOCIJSKA DARILA

Obdarovanje poslovnih partnerjev ter obstoječih in potencialnih kupcev je vse pomembnejši vidik poslovnega vsakdanjika. Kako izbrati prava poslovna in promocijska darila pa vse manj stvar naključja, temveč tehtnega premisleka – če seveda želite, da poslovna in promocijska darila dosežejo svoj namen.

TEL: 051 366 336

MFSGV_PACK_250g

Merci

Merci je čokoladno darilo, ki prihaja od srca in s katerim na prav poseben način pokažemo drugim svojo hvaležnost in veselje ob tem, da so taki kot so, da so ob nas.

 • Modri Merci je idealen za vse ljubitelje mlečne čokolade, saj vsebuje štiri različne okuse mlečno čokoladnih pralinejev.
 • Rjavi Merci vsebuje štiri različne okuse pralinejev iz temne čokolade.
 • Najbolj znani rdeči Merci združuje osem najbolj priljubljenih okusov.
 • Novi zeleni Merci vsebuje štiri različne okuse za ljubitelje mandljev in oreškov.

Merci pralineji – s tem darilom ne morete zgrešiti!
Merci, hvala ker si.

STORCK ADRIA d.o.o.

EMAIL: info@si.storck.com
TEL: 01/24 43 750
WEB: www.storck.si

kalcek+napis_color.ai

Kalček – že petindvajset let vodilna slovenska ekološka trgovina

Zdravje, ki je osnova vsega dobrega v življenju, se začne pri prehrani. V Kalčkovih trgovinah že petindvajset let kot prvi slovenski ponudnik ekološke prehrane ponujamo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja. Pomembni sta nam kakovost izdelkov in kakovost odnosa s strankami, ki jim nudimo podporo pri izboljševanju načina prehranjevanja. V naših trgovinah v Ljubljani, to je v BTC Cityju, na Celovški cesti 268 in na Trubarjevi 15, ter na spletnem naslovu trgovina.kalcek.si ponujamo celovito in najbolj raznovrstno izbiro ekoloških izdelkov.

Vsa hranila, ki jih ljudje potrebujemo, najdemo v ekoloških živilih. Ta so pridelana in predelana naravno – brez uporabe pesticidov, herbicidov, konzervansov, polnil, umetnih arom, gensko spremenjenih organizmov in drugih izumov, ki uničijo večino vitaminov, rudninskih snovi in vsega drugega, kar nam je narava namenila. Ko uživamo ekološka živila, nam ni treba skrbeti, ali smo zaužili dovolj tega ali onega vitamina, saj so ekološka živila celovita naravna hrana. So tudi veliko okusnejša in bolj nasitna kot prazna industrijska živila, saj vsebujejo do tretjino manj vode. Imajo pristen in poln okus, zaradi visoke vsebnosti antioksidantov pa so tudi obstojnejša. Izločite iz svoje prehrane vse, kar vanjo ne spada (pesticide, erbicide, konzervanse in druge snovi, katerih imena ne zvenijo užitno), vključite pa čisto in polnovredno ekološko hrano ter tako naredite nekaj dobrega zase, za svoje bližnje in za okolje.

Med več kot 4.000 ekološkimi izdelki, ki jih ponujamo na naših policah, boste našli sveže ekološko sadje in zelenjavo, ekološko prehrano, ekološko kozmetiko ter ekološka čistila, v Kalčku v Šiški pa tudi celovito ponudbo slovenskega ekološkega mesa. Če imate hišnega ljubljenčka, boste pri nas našli tudi ekološko hrano za pse in mačke.

Jejte zdravo, ekološko hrano, ki vam bo dala obilico naravne, življenjske energije, ter ostanite zdrave in mlade!

Vaš Kalček,

obiščite nas:

BTC City, Grška ulica, Hala 9,  Ljubljana: Poslovni čas: Ponedeljek – sobota: od 9. do 20. ure tel.: 01-5233-562
Trubarjeva 15, Ljubljana Poslovni čas: Ponedeljek – petek: od 7.00 do 19.00; Sobota: od 9. do 13. ure tel.: 01-4330-118
Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana Poslovni čas: Ponedeljek – sobota: od 9. do 20. ure tel.: 0590-78-710

QVlogoYellow

QUO VADIS Potovalna agencija

Vodnikova 130, Ljubljana

spletna stran: www.quovadis.si
e-pošta: info@quovadis.si
tel.: 01 518 50 50 ali 01 518 50 20

Dovolite nam, da bo potovanje z našo agencijo postalo dogodek, na katerega se boste spomnili z velikim užitkom! Preverite našo ponudbo strokovno zasnovanih obiskov razstav z vodstvom umetnostnih zgodovinarjev, prvomajskih potovanj, enodnevnih izletov, aktivnih počitnic in ostalih potovanj, ki smo jih skrbno pripravili za vas!
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov bodo zadovoljile še tako izbran okus ter katerokoli željo.

Zaključene skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na že določenih datumih, programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa lahko pripravimo ponudbo popolnoma po vaših željah. Pokličite nas, preizkusite nas in spoznali boste, kaj pomeni moto “kultura potovanja”!

Vabljeni na sprehod po naših spletnih straneh www.quovadis.si ali pa si naročite naše brezplačne kataloge na dom in rezervirajte svoj oddih!

Quo Vadis, agencija za kulturna potovanja, vas pričakuje!

bb consulting

BB svetovanje

BB Svetovanje je podjetje, ki se že od leta 2001 ukvarja s preobrazbami podjetij in razvojem zaposlenih. Verjamemo v človeški potencial, ki ga pri našem delu postavljamo na prvo mesto, pa naj gre za preobrazbe celotnih podjetij, organizacij, timov ali posameznikov.

Ustvarjamo trajne spremembe, ki zagotavljajo učinkovito poslovanje, zato podjetja dejavno spremljamo na poti do začrtanih ciljev. Naše rešitve so uporabne, konkretne in enostavne.

Z majhnimi koraki ustvarjamo velike spremembe.

Spremembe delamo ljudje. V podjetju, s katerim sodelujemo, identificiramo zaposlene, ki jih vključujemo v aktivnosti preobrazbe. Ti nadaljujejo proces oziroma skrbijo za ohranjanje dobre kondicije podjetja tudi po našem odhodu.

Ne ukvarjamo se s tistim, česar ni. Iščemo, razvijamo in nadgrajujemo to, kar že obstaja. Podpiramo ljudi, da obstoječe naredijo vrhunsko!

Verjamemo v potenciale posameznikov, ki jih znamo prepoznati, prebuditi in jim pomagati zoreti, da lahko opolnomočeni kar najbolje pripomorejo k uspehu podjetja in stopijo na pot osebne izpolnitve.

Področja dela: – Preobrazbe podjetij: o skrbni pregled, analiza stanja, o optimizacija procesov, o izdelava akcijskega načrta za preobrazbo, o iskanje skritih rezerv v podjetju o razvoj in nadgradnja potencialov podjetju, o celotna preobrazba podjetja; – Razvoj zaposlenih: o delavnice, izobraževanja, o teambuildingi, o coaching, o karierno svetovanje, o medgeneracijsko sodelovanje, o razvoj potencialov …

Naše vodilo je prilagajanje storitev konkretnim potrebam in okoliščinam naročnika, saj le tako lahko skupaj dosežemo želene rezultate.

Naše izkušnje smo v več kot 10 letih delovanja pridobivali v velikih podjetjih in projektih, v katerih sodelujemo s preverjeno ekipo zunanjih strokovnjakov, in manjših podjetjih in timih, kot tudi s posamezniki iz različnih okolij in generacij.

Veselimo se skupnega odkrivanja in razvoja vaših potencialov!

WEB: www.bbsvetovanje.si
EMAIL: info@bbsvetovanje.si
TEL: 01 200 93 37
Naslov: Dunajska cesta 199, Ljubljana

oriflame

Oriflame

Oriflame je mednarnodno kozmetično podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1967 na Švedskem iz želje ustvariti kozmetiko po navdihu narave s pomočjo najnaprednejše znanosti.

Od tedaj smo zrasli v mednarodno kozmetično podjetje s prodajo v več kot 60 državah po svetu in letno prodajo okoli 1,3 milijarde €.

Naše kakovostne izdelke priporoča več kot 3 milijone neodvisnih svetovalcev. Kakovost in učinkovitost izdelkov je zagotovljena, saj imamo več lastnih raziskovalnih centrov.

Danes smo eno od najhitreje rastočih kozmetičnih podjetij na svetu.

Naše prednosti:

 • Člani kupujejo 23 % ceneje,
 • Nudimo odlično poslovno priložnost,
 • Naročilo lahko oddate preko interneta, dostavimo ga na dom,
 • Izdelki so osnovani na naravnih sestavinah,
 • Katalog z več kot 600 izdelki izide vsak teden,
 • Odgovorno ravnamo z vodami in gozdovi,
 • Podpiramo številne dobrodelne organizacije
 • Smo soustanovitelji World Childhood Foundation in ustanovitelji Oriflame Foundation.

Oriflame Slovenija

Dunajska cesta 49, poslovna stavba Astra, 1000 Ljubljana
TEL: 01 200 47 70
FAX: 01 200 47 75
EMAIL: info@oriflame.si
FB: www.facebook.com/oriflame.slovenija

WEB: www.oriflame.si

moja biodezela

Moja biodežela – za ljudi nove dobe

Nekoč, v starih dobrih časih, so babice ali mame za svoje družine pripravljale najboljšo vloženo zelenjavo. Točno so vedele, kdaj je treba sejati in kdaj pobirati zelenjavo, da bo korist največja. Vse so pridelale ročno, brez strupov. Ko je bila pa zelenjava primerno zrela, so jo čisto svežo, takoj po obiranju vložile v kozarce. Z ljubeznijo, skupaj z najboljšimi sestavinami. Za svoje najdražje. Za dolge zimske dni, ko narava počiva.

Danes tistih babic več ni. In tudi njihovih kislih kumaric, pese ali paprike ne. Tistih kozarčkov, ki so ob odprtju zadišali po srečnem otroštvu in naravi, ne morete najti v trgovinah. Tam, kjer danes kupujete svojo ozimnico, jih ni. Lahko jih pa najdete v Moji biodeželi. Kjer vam po predhodnem naročilu, na popolnoma enak način pripravimo vašo, družinsko ozimnico. Če kupujete vloženo zelenjavo, če si želite zdravja, če vam ni vseeno, kaj se dogaja z naravo in če se v življenju za svoje uspehe želite občasno nagraditi, potem vam lahko pomagamo.

V Moji biodeželi pripravljamo ročno vloženo zelenjavo za ljudi nove dobe. Za ljudi, ki verjamejo v obilje na vseh področjih življenja. Za ljudi, ki vedo, kaj pomeni odgovornost. Za vse, ki ste zbrali pogum in stopili v smeri svojih sanj. Pri nas ne dobite običajnih izdelkov. Ker vi niste običajen človek. Skupaj z okusnimi in zdravimi izdelki boste prejeli naslednje sporočilo:

»Ti si najpomembnejša oseba v svojem življenju. V sebi nosiš skrite moči Narave. Uporabi jih sebi in svetu v prid. Delaj, kar te resnično izpolnjuje. Druži se z ljudmi, ki te cenijo. Naredi čisto vse, kar je v tvoji moči, da se v svoji koži počutiš dobro. Samo takrat, ko si v svojem življenju resnično zadovoljna, lahko svojim dragim in vsemu svetu ponudiš največ.«

Priložnost za bližnje srečanje z okusi narave vas potrpežljivo čaka na vašem dogodku »500 podjetnic.« Veselimo se srečanja z vami. Prijazen pozdrav!

Zvonko Pukšič, dopolnilna dejavnost na kmetiji

WEB: www.moja-biodezela.com
MAIL: info@moja-biodezela.com
TEL: 02 719 62 96

manikira

MANIKIRA Urban Spa

Smo mlado, srednje veliko podetje Amak trade d.o.o., ki se že od leta 2002 ukvarja z nego rok in nohtov in v Sloveniji zaposluje 42 ljudi. V večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji smo odprli šest Manikira »nail barov« ali oaz za roke, kot smo jih poimenovali, in tako vpeljali inovativno ponudbo ekspres manikire. Naše storitve so se izkazale za zelo priljubljene med ženskimi in moškimi obiskovalci, ki so imeli ob vsakodnevnih obveznostih zelo malo časa, želeli pa so si lepe in negovane roke.

Naša najnovejša pridobitev pa je blagovna znamka Urban spa, ki je nadgradnja Manikire. Zasnovali smo jo z željo, da bi svojim strankam ponudili še več in še bolje poskrbeli zanje. 2008 smo odprli salon lepote Urban Spa na tržaški 2 (stara Tobačna tovarna), leta 2011 pa smo odprli prvi Urban spa salon lepote v Mariboru v Mercator centru Tabor. Odprli smo ga skupaj s Simple frizerskim salonom, kjer si poleg vseh kozmetičnih storitev lahko omislite tudi novo frizuro.

V začetku leta 2012, smo zaradi lažjega ločevanja med saloni in oazami, Manikiro v Mercator centru v Šiški preimenovali v Urban spa. Tako Urban spa predstavlja našo blagovno znamko za salone lepote, Manikira pa ostaja blagovna znamka za oaze za roke.

Svoje storitve izvajamo s strokovno usposobljenim kadrom in profesionalnimi proizvodi. Sledimo modnim trendom doma in po svetu, uporabljamo vrhunske in zdravju neškodljive proizvode ter skrbimo za preventivo.

Naše prednosti so hitrost, strokovnost in cenovna konkurenčnost. Naše storitve si lahko privoščite med nakupi in prihranite čas. Obiščete nas lahko 7 dni v tednu od 9. do 21.ure v vseh večjih nakupovalnih centrih po Slovenji.

WEB: www.manikira.si

FB: Manikira Urban Spa

Twitter: Manikira Urban Spa

Pinterest: Manikira Urban Spa

automatic servis

AUTOMATIC SERVIS – Moj trenutek dneva

Automatic servis je največje in najstarejše slovensko podjetje za oskrbo prodajnih avtomatov, z največ naročniki, največ regionalnimi centri in najbolj dodelanim sistemom kontrole odličnosti. Smo strateški partner za prehrano in izboljšanje vzdušja v podjetjih. Ustvarjamo prostore, kjer se ljudje sprostijo, podružijo in napolnijo baterije. Tam se ponovno okrepijo odnosi med njimi, tam ponovno začutijo pripadnost znotraj ekipe, tam nekaj minut uživajo z nasmehom.

Tu smo, da ustvarjamo najlepši trenutek dneva za vse, s katerimi pridemo v stik. Da sproščamo, povezujemo in motiviramo ljudi, da naredijo več in v tem uživajo. To nam uspeva z 200 sodelavci, preko 8000 avtomatov, z nenehnimi izboljšavami, inovacijami in novostmi v prodajnem programu.

Vse, kar počnemo, je podrejeno temu, da se ljudje napolnijo in povežejo. 24 ur na dan. Da se počutijo sprejete in cenjene, učinkovite in energične, motivirane in zadovoljne. Kar pomeni, da bodo hitreje in prijazneje opravili svoje delo. In da bo podjetje, kjer delajo, bolj dobičkonosno in bolje povezano.

Vodilni smo že 25 let. Predvsem zato, ker smo naročnikom in uporabnikom uspeli uresničevati želje, bolje kot kdorkoli drug. Ker smo jim pričarali njihov trenutek dneva. Naša vizija? Zgraditi svet, kjer bodo ljudje delali z užitkom in do popolnosti izkoristili svoj potencial.

AUTOMATIC SERVIS d. o. o.
Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana
TEL: +386 (1) 511 35 50
FAX: +386 (1) 511 43 20
EMAIL: info@automaticservis.si
WEB: www.automaticservis.si

ekvilib

Ekvilib inštitut

Ekvilib Inštitut je neprofitna in neodvisna organizacija, ki deluje na področjih družbene odgovornosti, človekovih pravic in razvojnega sodelovanja. V sklopu svojega delovanja spodbujamo in podpiramo politike in prakse, ki prispevajo k družbeni odgovornosti vseh akterjev v globalnem razvoju ter višji ravni uresničevanja človekovih pravic vseh ljudi.

Prizadevamo si za družbeno odgovorno delovanje vseh akterjev družbe, s posebnim poudarkom na družbeni odgovornosti podjetij ter družbeno odgovornemu upravljanju s človeškimi viri.

Smo nosilci postopka certificiranja Družini prijazno podjetje, ustanovili smo center za holistično ergonomijo, prav tako pa izvajamo različna izobraževanja in svetovanja s tega področja. Prizadevamo si za vključevanje človekovih pravic kot ključnega načela v razvojnem sodelovanju ter težimo k strukturnim spremembam, ki vodijo v pravičnejši in bolj uravnotežen globalen razvoj.

V okviru naših dejavnosti med drugim izvajamo izobraževanja, analize politik, zagovorniške aktivnosti ter razvojne projekte v državah v razvoju.

WEB: www.ekvilib.org

ŠD metulj logo

Športno društvo Metulj

WEB: www.sd-metulj.si
MAIL: info@sd-metulj.si
GSM: 040/785-934

Lokacija delovanja društva: Ljubljana in bližnja okolica

.. društvo, ki je nastalo zaradi potrebe po kakovostni, varni a hkrati prijazni vadbi .

.. društvo, ki je plod večletnega raziskovanja svojega telesa in pomanjkljivosti sodobnega načina življenja .

.. je prostor, kjer ljudje niso samo številke, ampak je vsak član zgodba zase .

.. sem oseba, ki verjame, da se dobro z dobrim vrača . Moj moto: » POSITIVE ENERGY. POSITIVE RESULTS.« :)

Več o mojem delu, mnenja strank, lokacije vadb najdete na povezavi: ŠD Metulj.

shambala2

Restavracija Shambala – dežela azijskih okusov

Križevniška 12, Ljubljana

GSM: 031 843 833
MAIL: info@shambala.si
WEB: www.shambala.si

Restavracija Shambala že dobrih pet let navdušuje oboževalce azijske kulinarike in nasploh ljubitelje sveže pripravljenih lahkih jedi, ki so nekatere avtentično tajsko pikantne, druge spet japonsko asketske, prav vse pa sestavljene iz najboljših sestavin, sveže azijske zelenjave in zelišč.

Naše glavno vodilo je zagotavljati kvaliteto in avtentičnost okusov, nikoli se ne zadovoljimo s kompromisi. Odlične azijske jedi lahko okušate v estetsko dovršenem ambientu in v kombinaciji z izbranimi vini. V poletnem času pa vas bomo razvajali na čudovitem vrtu z zelenjem in visokimi drevesi.

Shambala se že od nastanka dokazuje kot najboljša azijska restavracija v Sloveniji, smo večkratni dobitniki priznanja Ljubljana Quality ter odlično ocenjeni v medijih (Mladinin Konzum, Uroš Mencinger – Nedelo, Tomaž Sršen – Finance, …).V Shambali se posvečamo tudi organiziranju dogodkov, v obliki razstav, tematskih večerov in prireditev, ker želimo svojim gostom ponuditi več kot zgolj uživanje ob dobri hrani in pijači.

Shambala je prostor novih dimenzij, duhovne odprtosti in pozitivnih vibracij.

logo Xtreme Lashes

Atelje trepalnic

Celovška 32, 1000 Ljubljana
WEB: www.xtremelashes.si
GSM: 051 321 808
MAIL: helena@xtremelashes.si

Želja po napredku, najboljši kvaliteti in strast so tiste lastnosti, ki odsevajo blagovno znamko Xtreme Lashes. Xtreme Lashes ponuja storitev zdravega podaljševanja trepalnic. Izbirati je mogoče med zapeljivim, glamuroznim, zvezdniškim in xtremnim videzom, ki se razlikujejo med seboj v intenzivnosti.

Najbolj smo ponosni na našo tehniko in vrhunski material, ki ne povzroča alergij. Poleg omenjene storitve se ukvarjamo s prodajo profesionalne kozmetike, ki je namenjena izključno predelu okrog oči in je primerna za ljudi, ki imajo težave z alergijami, veliko truda pa vlagamo tudi v izobraževanje stilistov po metodi Xtreme Lashes.

Naši stilisti so svoje znanje širili v Ameriki, kjer so izpopolnjevali svoje tehnike do popolnosti. Pri podjetju XL poskrbimo, da je stranka vedno na prvem mestu, saj je njeno zadovoljstvo tisto, ki je podjetje Xtreme Lashes popeljalo med vodilne na svetovnem trgu.

nives danchulovicc logo

ND – NIVES DESIGN (Nives Danchulovicc)

TEL: (+39) 333 3916173
Email: nivesd.design@gmail.com
WEB: www.nivesdesign.com

Nives Design – biti lepa, seksi, posebna, unikatna, hkrati pa imeti uporaben kos oblačila, ki te spremlja od vsakdanjih opravkov do čarobnih potovanj. Ročno izdelana in potiskana oblačila iz izbranih naravnih materialov, ki se prijetno dotikajo telesa, odkrijejo, kar je za odkriti, in prikrijejo, kar je za prekriti.

 

 

ERILO d.o.o.

Lavričev trg 8
5270 Ajdovščina

GSM: 041 636 791
EMAIL: erilo.doo@gmail.com
WEB: www.erilo.eu

Smo podjetje Erilo d. o. o. s sedežem v Ajdovščini. Uvažamo in izvažamo najkakovostnejše čaje, zelišča in kavo. V Sloveniji, Italiji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem podjetje trži proizvode pod blagovno znamko ERILO, ki vsebujejo bogatstvo naravnih sestavin. Imamo široko bazo strank po vsej Evropi. Naš cilj je nuditi primerljive cene, izvrsten okus ter prvovrstno kvaliteto našim strankam.

 

THE ONE ORGANIC prva slovenska naravna profesionalna lasna kozmetika.

Prepričani smo, da velike spremembe izhajajo iz drobnih vsakodnevnih gest in da bi moral vsakdo storiti čimveč, da bi za seboj pustil boljši svet. Zato smo se odločili, da začnemo pri skrbi za naravo. Iz naše zavzetosti in sanj je nastalo The one organic, majhno podjetje z velikim navdušenjem za zdrave in naravne izdelke. Vsak izdelek je skrbno preučen in vsebuje le tiste sestavine, ki sluzijo njegovemu namenu. Sestavine so biološko pridelane, kjer se v majhnem laboratoriju združijo z netoksičnimi kemijskimi substancami in dosežejo pravo ravnovesje med naravo in znanostjo, ne da bi zanemarili rezultate.

EMAIL: info@theone-salon.com
TEL: 0038640197392

 

ortenia 

Apartmaji Ortenia

Apartmaji Ortenia so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, ki so se uvrstili v mednarodno združenje Eco hotels certified. Trenutno smo v pridobivanju tudi GreenGlobe certifikata. Apartmaji nudijo visoko kakovostno bivalno ugodje in so zasnovani na sodobnih principih inovativne trajnostne gradnje.

Zakaj Ortenia?
Ime izvira iz rajskega vrta sestavljenega iz raznobarvnih Hortenzij, ki je od nekdaj krasil pobočje pod Podčetrtškim gradom. Slednjega smo seveda ohranili in nadgradili z idilično podobo eko apartmajev.

Zakaj slogan apartmaji v naravi?
V okviru celotnega koncepta eko posesti Ortenia, s 6 studio apartmaji ter vrsto skupnih prostorov za popestritev bivanja, želimo gostom na najpristnejši možen način pričarati povezanost z naravo med tem, ko uživajo v popolnem bivalnem udobju. Ta učinek ustvarjamo s celo vrsto trajnostnih elementov, ki krasijo notranjost apartmajev, od glinenih ometov, kamna, masivnega pohištva, dekorativnih in funkcionalnih eko dodatkov ter dodatkov iz narave ter z veliko transparentnostjo zunanjih sten skozi katere se iz vseh strani projicira naravno okolje v bivalni prostor.

WEB: www.ortenia.com

afrodita cosmetics

KOZMETIKA AFRODITA – Lepa v svoji koži

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o.
Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
TEL: +386 3 812 11 60
FAX: +386 3 812 11 74
EMAIL: info@kozmetika-afrodita.si
WEB: www.kozmetika-afrodita.com

Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote – učinkovita, naravna in zaupanja vredna blagovna znamka, ki ji je upravičeno zvesto vse večje število uporabnikov. Z več kot 40-letno tradicijo, statusom pomembnega zaposlovalca, poslovno potjo, ki jo lahko brez zadržkov poimenujemo »zgodba o uspehu« ter visoko kakovostnimi izdelki, pušča neizbrisen pečat tako doma kot tudi na 18 tujih trgih.

Kozmetika Afrodita je preko 600 naravnih, uporabnikom in okolju prijaznih, kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno nego obraza, telesa in las ter za profesionalno uporabo v kozmetičnih salonih, wellness in spa centrih. V izdelke v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ter vedno bolj izločajo nenaravne primesi, kot so parabeni, parafin, silikoni, vazelin, umetna barvila in sintetične dišave. Izdelki, združeni pod blagovno znamko Kozmetika Afrodita, vsebujejo do 96,5 % naravnih sestavin, poleg tega pa si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih ter na tej osnovi že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje sestavin. Kozmetika Afrodita so tudi inovacije, vedno sveže ideje, ki so skrbno razvite v  kompleksu lastnih razvojnih laboratorijev.

Nadalje – Kozmetika Afrodita so Beauty centri Afrodita v Rogaški Slatini, kjer Lepota pišejo z veliko začetnico.

In nenazadnje, Kozmetika Afrodita so tudi in predvsem ljudje – 127 ljudi različnih strok, s poudarkom na visoko izobraženem kadru s področja farmacije, mikrobiologije, kemije, managementa in trženjskega komuniciranja, ki skupaj gradijo kulturo medsebojnega spoštovanja in sodelovanja.

MEDIJSKI sponzorji:

planet tv

Oddaja O na Planet TV

Oddaja O prinaša pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, poroča o lepoti in zabavi, o navadnih ljudeh z nenavadnimi zgodbami, ob petkih pa se nam s skrito kamero pridruži Franci Kek.

 

FB: www.facebook.com/OddajaO

FB: www.facebook.com/planettelevizija

prava ideja oddaja

Oddaja Prava ideja

Vse bolj priljubljena oddaja Prava ideja je poslovno podjetniška oddaja, ki je na sporedu RTV Slovenija že 6. leto, zdaj vsak četrtek ob 21.30 na 1.programu. Oddaja gosti podjetnice in podjetnike, ki so lastniki svojih podjetij in so z lastno idejo, vloženim lastnim kapitalom in z vso svojo energijo, strastjo in drznostjo uspeli uresničiti svoje zamisli na globalnem trgu, in so ob tem tudi družbeno odgovorni.

Namenjena je vsem, ki jih zanima ustvarjalnost, inovativnost, podjetnost, pogum in zgodbe o uspehu podjetnih Slovenk in Slovencev z najrazličnejših področij.

In še naši posebni dosežki:

 • Edita Cetinski Malnar je prejemnica posebnega priznanja  – slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2013.
 • Oddaja Prava ideja je prejemnica nagrade Zavoda Y za MediY leta 2011.
 • Edita Cetinski Malnar je dobitnica priznanja RTV Slovenija za leto 2010 in 2011.
 • Oddaja je dobitnica Žurnalove nagrade TV oddaja leta 2010.
 • Oddaja je dobitnica glavne nagrade za inovacijsko novinarstvo za leti 2009 in 2010.

WEB: www.rtvslo.si/pravaideja/

zenski svet

Revija Ženski svet

Revija Ženski svet predstavlja najboljši in predvsem zanesljiv vir informacij s področij, ki jih ženske želijo dodobra poznati. Osredotoča se na aktualne in preverjene zdravstvene teme, ki jih ustvarja skupaj s strokovnjaki, drži lupo nad informacijami iz sveta lepote in predstavlja nasvete ter novosti s kozmetičnih polic.

Poseben del revije je namenjen ženskim pogovorom, v katerih se ženske pogovarjajo z ženskami – zanimivimi, podjetnimi, iskrivimi predstavnicami nežnejšega spola. Prikrajšane niso niti navdušenke nad modo, ki ji revija zvesto sledi, a s premišljeno prilagoditvijo potrebam trga in bralk. Ker pravo žensko zanimajo tudi ureditev doma, vrta, rada uživa v dobri hrani in je privrženka narave ter potovanj, avtorji pripravljajo zalogaje zanimivosti s teh področij.

Piko na i revija postavlja s pregledom aktualnih dogodkov in s horoskopom. Ženski svet je vse, kar potrebuje sodobna ženska – to zagotavlja s sodobnim dizajnom in s pozitivnim pogledom na svet.

WEB: www.zenskisvet.si

Triumfator - Sabina Gosenca

TRIUMFATOR.SI – SABINA GOSENCA

GSM: 031-349-180

EMAIL: sabina.gosenca@gmail.com

WEB: www.triumfator.si

 logo-svetloba-si

Svetloba.si, tvoj vodnik za osebno rast in zdravo življenje

Podjetništvo in osebna rast morata iti z roko v roki, če želimo, da nam poslovna pot prinese tudi notranji mir. Zdrav način življenja pa je tista sestavina, ki nam omogoča, da se lažje soočamo z izzivi, ki nam jih podjetništvo prinaša. Naj Svetloba.si postane tvoj partner na tej poti.

WEB: www.svetloba.si

cosmopolitan

Cosmopolitan

Sodobno spletno mesto www.cosmopolitan.si ažurno objavlja vsebine, ki jih mora cosmopolitanka nujno izvedeti, še preden izide nova številka revije. Pokriva glavne teme: seks, razmerja, moški, moda, lepota, kariera, zdravje, aktualno, zvezde in Cosmo horoskop. Pomembno področje je tudi aktiven spletni forum, ki šteje veliko število zvestih in angažiranih uporabnic.  Cosmopolitan je prisoten tudi na Facebooku in Twitterju ter na Instagramu.

WEB: www.cosmopolitan.si
FB: www.facebook.com/CosmopolitanSlovenija
TWITTER: twitter.com/cosmopolitansi
INSTAGRAM: instagram.com/cosmopolitansi#

mladi podjetnik

Zavod Mladi podjetnik

Glavni razlog za nastanek (leta 2007) se je skrival v birokratski neprijaznosti države, pomanjkanju ustreznih informacij glede ustanovitve podjetja ter slabega povezovanja med mladimi podjetniki.

Naše poslanstvo je širiti glas o podjetništvu med mladimi oziroma vsemi tistimi za katere lahko podjetništvo pomeni zanimivo karierno pot. Informiramo, pomagamo, svetujemo, povezujemo, razglašamo.

V zadnjih letih se širimo na ponujanje lastnih storitev. Od najema pisarne v coworking pisarni, virtualne pisarne, svetovanje pred ustanovitvijo podjetja, do pravnega svetovanja, pomoči pri registraciji blagovne znamke ter nudenja davčnih ter računovodskih storitev.

Poleg formalnih izobraževanj je čedalje več poudarka tudi na neformalnem druženju podjetnikov. To poteka ob neformalnih večerih članov MP pisarne in partnerjev Zavoda, v letu 2013 pa smo pričeli tudi z druženjem, ki je odprte narave in smo ga poimenovali MP pivo.

Ideje za storitve, vsebine ter vse ostale aktivnosti prihajajo iz strani koristnikov naših storitev. Obiskovalcev spletnih strani, dogodkov ter druženj. Na ta način kar najbolj ostajamo v stiku s podjetniki. Nudimo informacije, ki jih iščejo, rešujemo težave, ki so najbolj pereče. Tudi vaši predlogi so zelo zaželeni.

Večina naših aktivnosti je za koristnike storitev brezplačnih. To je mogoče, ker nam jih omogočajo naši zvesti partnerji ter pokrovitelji. Gre za družbeno odgovorna podjetja, brez katerih si delovanja naše organizacije ne bi mogli zamisliti.

WEB: www.mladipodjetnik.si
FB: www.facebook.com/zavod.mladipodjetnik

Lisa

Revija Lisa je vedno polna dobrih idej

Lisa je najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu, ki jo zanima vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje, prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja.

Za Liso pišejo pravi mojstri peresa, kot sta pisatelja Desa Muck in Feri Lainšček. Obrazi z naslovnic pa so obrazi slovenskih žensk, ki jih portretiramo posebej za Liso. Izhaja ob četrtkih od leta 2002 in je prava izbira za vse ženske, ki rade uživajo življenje, kar dokazuje tudi dejstvo, da je najbolje prodajani tednik v Evropi.

Revija v tiskani obliki izhaja ob četrtkih – lahko jo naročite na povezavi: http://www.adriamedia.si/trgovina/lisa-polletna-narocnina-26-stevilk/

Revija v digitalni obliki za tablice in telephone na voljo na povezavi: http://www.adriamedia.si/trafika/

Revija Lisa na spletu: www.lisa.si

dobra novica

Dobranovica.si

WEB: www.dobranovica.si
MAIL: mirjam.zalar@dobranovica.si, urednistvo@dobranovica.si
GSM: 041 319 033

Dobranovica.si je spletni portal, ki širi pozitivne novice, ideje in vrednote. Trdno verjamemo, da si ljudje v vsej sivini želijo tudi druge plati našega vsakdana. Prepričani smo, da morajo  dosežki najti pot do ljudi, zato z ekipo študentov novinarjev dnevno pripravljamo prispevke s področja kulture, športa, znanosti, medicine, tehnologije, podjetništva in predvsem vsakdanjega življenja.

Prostor smo namenili dobrim idejam in vrednotam. Radi predstavljamo posameznike in institucije, ki delajo in mislijo dobro in smo navdušeni nad projekti, ki si prizadevajo za skupno dobro.

Radi se povezujemo in sodelujemo.

 

Za več informacij o sponzorstvu nam pišite na 500@arhiv.500podjetnic.si.