ŠPELA ROJC

Špela Rojc MinkopopnaSem Špela, mati dveh otrok, mag. predšolske vzgoje, po tihem deloholik, naglas pa velik uživač življenja. Pišem besedila za otroke in odrasle, ustvarjam in se športno udejstvujem …, pa še kaj bi se našlo.

Živim za dani trenutek in poskušam iz njega potegniti najboljše. Spoštujem prijatelje, ki me navdihujejo in iščem strast v vsaki kaplji življenja.

In ravno želja po delu je ustvarila mojo malo spletno trgovino, ki iz dneva v dan raste. Ustvarjeni unikati niso (vsi) moje delo pa čeprav bi lahko bili, saj sem zaposlena, kot vzgojiteljica in ustvarjalne žilice ne manjka. Gnala me je strast po marketingu in prodaji ter nečem … nepoznanem.

Minkopona predstavlja slovenskega ustvarjalca, oblikovalca, ki pokriva več pokrajin naše dežele. Trenutno zaključena družba domačih rok pridno plete, kvačka, šiva, veze, reže, oblikuje, barva, slika, ovija, napeljuje, postavlja, polaga, fotografira in povezuje. Ja kar nekaj lastnosti zavitih pod delovne in povezane posameznike.

Stojimo za zmerno ceno, kvaliteto in dovršenostjo. Vsaki stranki pa ponujamo možnosti lastnega kreiranja ali kupovanja izdelkov s pridihom svojstvenosti.

Znam sam, tebi dam.banner_minkopona

 

E:info@minkopona.com
G: 041-819-258
W: www.minkopona.com
FB: www.facebook.com/minkopona

 
 
 
 
 

Špela Rojc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>