Špela Kastelic

lpg_oblikovanjeLia studio za oblikovanje in pomlajevanje telesa, kjer se združujejo vse storitve za ohranjanje lepote telesa in zdravja z uporabo učinkovitih metod. Storitve so namenjene vsem, ki si želijo vitalno telo in mladosten obraz ter zdrav življenski slog.

Slogan Lia studia je; boljša je kvaliteta kot kvantiteta. Imamo osebni pristop do strank, kjer se jim posvečamo 100%, kajti v tem ritmu življenja rabimo predvsem topel sprejem in, da se nam terapevt pravilno posveti in izvede tretma in ve točno kaj naša koža potrebuje.

Paradni konj našega studia so LPG endermologie tretmaji za telo in obraz. Za telo LPG-mehanska stimulacija sproži globoke biološke reakcije in reaktivira sproščanje maščobnih celic, proizvajanje kolagena in elastena. To je rešitev brez kirurških posegov za nakopičene maščobe ter celulit in povešeno, ohlapno kožo za ženske in moške. Opravili so že veliko raziskav, iz izsledkov pa je razvidno, da lipomasaža aktivira adipocite (mastne celice) in po njihovih beta receptorjih spodbuja lipolizo (sproščanje maščob).

Imamo izbrane postopke za ohranjanje mladostnega videza ter skrbimo za vzdržljivost mišic z individulano vodeno vadbo na vibracijski napravi Power plate.

Pri obraznih negah imamo prisotne vse aparature, ki omogočajo, da izvedemo nego z najboljšimi rezultati.

logo LIA-1Novost v našem studiu je Yumi Lashes, posebna nega vaših trepalnic, z vitamini, keratinom in proteini, ki vaše trepalnice podaljša, odebeli in jih priviha navzgor. Rezultat so temnejše, gostejše, daljše trepalnice, ki so privihane navzgor in dajejo vašim očem lepši pogled.

Lia oblikovanje telesa in nega obraza s.p.
Špela Kastelic, Litijska cesta 363,1000 Ljubljana
Poslovna enota: Podutiška 40, 1000 Ljubljana
www.lia.si

 

Špela Kastelic bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>