SNJEŽANA RISTIĆ

Snježana Ristić – Transformativni Lifemasteryconsultant

Snježana RistićSem Snježana Ristić in sem prva, ki je na evropskem prostoru certificirana, da lahko poučujem sistem DreamBuildergrajenje sanj, vodilne svetovne avtoritete na tem področju, Mary Morrissey. Sodelujem z vodilnimi svetovnimi avtoritetami in avtorji na področju razvoja človeškega potenciala, kot so Mary Morrissey, Bob Proctor, Jack Canfield, prej tudi z dr. Wayne W. Dyer in mnogimi drugimi.

Stara sem več kot 60 let in vodim mednarodni posel, ki mi omogoča udobno, predvsem pa z zadovoljstvom in ljubeznijo izpopolnjeno življenje. Potujem po svetu in delam to, kar ljubim. Več o meni lahko najdete na snjezanaristic.si

Sem ustanoviteljica vodilne institucije v Sloveniji na področju transformacije v razvoju človeškega potenciala Zavod Kvantni Uspeh, za šolanje certificiranih transformativnih DreamBuilder trenerjev, tako da je tudi pri nas Dream Builder sistem spoznalo v slabem letu okoli sto ljudi, ki imajo fenomenalne rezultate (med njimi je tudi naša čudovita Saša Einsiedler, ki ji je sistem pomagal, da je po samo sedmih tednih, izdala knjigo, ki jo je prej pisala 3 leta in zdaj uspešnica v Sloveniji). Sistem, ki je ponovljiv, predvidljiv in usmerjen v rezultate, ki se sedaj, po samo treh letih, kažejo na vseh področjih mojega življenja: v zdravju, poslu, finančno-časovni svobodi in kar je najvažnejše, v odnosih z mojo družino in prijatelji.

Dream Builder sistem je namenjen vsem, ki si želijo oblikovati življenje po svojih sanjah, tako na osebnem kot na poslovnem področju. S programom boste oblikovali svojo vizijo in načrt aktivnosti kako boste prešli most med sedanjim življenjem in življenjem, ki ga resnično želite živeti. Tega vam ne govorim zato, da na vas naredim vtis, ampak ker želim v vas vtisniti idejo o tem, kaj vse je možno. In če sem to zmogla jaz, sigurno to zmorete tudi VI!

Na koncu še darilce! Vsem, ki se boste vpisali v spomladanski Dream Builder program, uporabite promocijsko kodo »500podjetnic« in zagotovili si boste znižano ceno!

Kliknite na povezavo: http://snjezanaristic.si/program-dream-builder/

Komaj čakam, da se spoznamo.

Objem,

Snježana

snježana Ristić 2

Za več informacij o Dream Builder programu in šolanju za Dream Builder Coacha vabljeni, da pokukate na: Program dream builder >>

Vaših sporočil se veselim na: info@snjezanaristic.si

Kliknite na Facebook: Blagostanje >> , Dream builder master >>

 

Snježana Ristić bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>