Silvija Štrukelj

5Življenje je polno novih izzivov. Naj bodo ti negativni ali pozitivni, gotovo mi bodo koristili! Le kaj me bo življenje naučilo danes?

Pred skoraj 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja Srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Uf žal se to ni zgodilo. Poučila sem se predvsem o drugih stvareh, ki jih še počnejo kozmetičarke v salonih ampak to niso bile moje sanje. Na pol razočarana sem se vpisala na Visoko šolo za socialno delo in po 5 letih tudi diplomirala. Čeprav sem se iskala a si hkrati želela uresničiti sanje mojih staršev…imeti stalno zaposlitev, …in vse kar je vezano nanjo, to nisem bila jaz. Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in KONČNO spoznala kako je če nekaj delaš SAM, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva,… Adrenalin… kaj lahko še naredim?… je bil na vrhuncu. Kmalu zatem sem si kupila, kozmetično mizo (ki jo imam še sedaj :) ) in seveda aparat za tetoviranje. Ja, nikoli nisem skrivala strasti do risanja, ustvarjanja nečesa lepega. Tako se je moja pot začela. Spoznavala sem nove ljudi, vključno mojega moža (brez katerega danes nebi bila to kar sem), pridobila sem na samozavesti in želji po ŠE, ZMOREM … Življenje mi je in mi še vedno pošilja prave ljudi s katerimi odlično sodelujem in dosegam nove in nove uspehe. In še enkrat poudarim da mi brez pomoči in podpore Aleša in mojih hčerkic nebi uspelo.

Veselim se novih izzivov, novih strank in prijateljev, ki jih spoznam skozi delo.

V Kozmetični salonu AJNA ponujamo storitve kozmetične nege obraza, depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, najbolj pa sem ponosna da smo prvi in edini v Sloveniji, ki izvajamo TEENLIFTING stimulacijo mišic obraza in telesa.

Zakaj TEENLIFTING?

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža. Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža?
Seveda, če okrepite tkivo pod kožo, se ta ne bo povesila. S starostjo namreč mišice izgubljajo svojo prožnost in se spuščajo, z vsakim hujšanjem pa najprej izgubimo tudi maščobo v predelu obraza. Rezultat je upadel obraz in povešena koža. A če mišice ponovno natreniramo, bodo te služile kot odlično ogrodje naši koži.

In kako jih okrepiti? Odgovor se glasi – s TEENLIFTINGOM

Posebno metodo elektrostimulacije mišic je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, za razliko od klasične elektrostimulacije, ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti, pa je neprimerljivo bolj učinkovita. Deluje mnogo bolj difuzno, električni tok enakomerno razporedi čez celo izbrano mišico in zajame vsa mišična vlakna, h krčenju pa spodbudi tako hitre, kot počasne mišice.

Klasična elektrostimulacija medtem deluje le na majhen del mišičnih vlaken, ker je jakost toka, ki jih spodbuja h krčenju mnogo večja, pa lahko vodi v trganje vlaken in trajne poškodbe mišičnega tkiva.

In kaj je rezultat dobre prekrvavitve? Sijoča in zdrava polt.

S TEENLIFTINGOM pa ne dosežemo le lepšega videza. Odličen je tudi v boju z zdravstvenimi težavami.

V predelu glave odpravlja migrene in glavobole, ki jih povzroča neenakomerna napetost mišic v predelu čeljusti. Ker izboljšuje prekrvavitev, preprečuje osteoporozo kosti čeljusti in obraza. Blagodejno vpliva tudi na vnetja živcev, bolečine v mišicah in sinusitis.

Metoda TEENLIFTING prinaša odlične učinke, ki jih je mogoče izkoristiti tudi na drugih delih telesa.

Z različnimi postavitvami elektrod lahko jačamo še mišice trebuha, zadnjice in stegen. Ne le da bodo mišice s tovrstnim treningom krepkejše, prekrvavitev bo pomagala učinkovitejše odpravljati celulit, ki je v veliki meri posledica počasne presnove.

Ajna

 

AJNA kozmetični salon, TEENLIFTING center Ljubljana,
Linhartova 17, 1000 Ljubljana

M: 041 293 991
E: info@salon-ajna.si
FB: AJNA kozmetični salon
FB: TEENLIFTING center Ljubljana
W: www.salon-ajna.si

AJNA salon d.o.o., Sneberska cesta 56, 1260 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 7125232000, davčna številka: SI 49617796.