Sabina Zalar

sabina alar3Včasih je dovolj ena beseda, da te gane v dno srca. In kadar je to TenKju, ki ti ga pošlje stranka sredi noči, je takšno sporočilo zelo preprosto, a hkrati globoko in pove, da si na pravi poti in da delaš prav. Tako se potrdi rek »Per aspera ad astra« (preko trnja do zvezd)… jaz pa ga razumem kot … never give up … on hope, on you … vztrajaj, zmagaj … se splača in poplača.

Sem mama, podjetnica, fotografinja in humanitarka. Verjamem v močno jutranjo kavo. V ljudi, ki včasih verjamejo vame bolj kot verjamem sama. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Verjamem v odkrit pogovor. Šla sem skozi življenjsko šolo vztrajnosti. V svojem poklicu sem vztrajala toliko časa, da sem ga strastno vzljubila. Z znanjem in iskrenostjo. Verjela sem v nekaj, kar ni obstajalo in gradila svojo prihodnost iz nič. Saj to je vendar skupno vsem nam podjetnicam :) . Ravno zato je eden mojih najljubših citatov: »Skrivnost sreče ni v tem, da delaš, kar ti je všeč, ampak v tem, da ti je všeč, kar delaš in kako delaš.«

Na začetku svoje podjetniške poti nisem marala ne papirjev, ne računovodstva. Pa a jih kdo sploh mara? Starši so vztrajali, naj pridem čim prej do poklica. Pa sem se vpisala v srednjo ekonomsko šolo, čeprav sem si silno želela biti novinarka in fotoreporterka. Življenje je vedno našlo načine, da me je usmerilo na pot ekonomije in računovodstva. In tako sem mic po mic prišla do študija forenzičnega računovodstva. Na tej točki pa se užitki začnejo. Računovodstvo, davke in poslovanje sem uspela sprejeti kot del sebe in jih sedaj uspešno povezujem s fotografijo in svojim humanitarnim udejstvovanjem. Tudi svojega sina učim pomena financ in podjetništva, moj posel je krasna tema za pogovor med nama. Velikokrat z njim delim svoje poslovne izkušnje in sva tako še bolj povezana.

sabina zalar2

Rada se povezujem s Podjetnicami. Vedno znova me ganejo izjemne zgodbe, ki se skrivajo za našimi posli. Moč, volja, trud in pogum. Vse to nas povezuje, združuje in iz tega se spletejo čudovite sinhronije. Komaj čakam dogodek 500 podjetnic.

 

antera

W: www.antera.si

T: 041-698-933
E: sabina.zalar@antera.si
FB: Antera
Linked(in): Sabina Zalar

 

Sabina Zalar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>