Sabina Gosenca

Sabina GosencaUstvarjalna, izzivov željna nekdanja gimnastičarka, s srcem še vedno predana športu.

Delam kot športna novinarka in voditeljica prireditev, sem tudi urednica športno – razvedrilnega portala Triumfator.si in uradna napovedovalka na tekmah košarkarjev Krke.

Rada imam morje, sonce, pozitivno naravnane ljudi, palačinke z nutello in cimetom, v trenutkih, ki si jih kljub natrpanemu urniku znam vzeti čisto zase, pa uživam ob branju knjig o osebnem razvoju. Vesela sem, kadar lahko svoje znanje in izkušnje, ki sem si jih v več kot desetih letih nabrala z delom v medijih (TV, radio in časopisi), posredujem drugim in jim pomagam na poti k uspehu. Rada presenečam, pozitivno, seveda.

Verjamem, da se dobro vrača z dobrim, da se vse zgodi z razlogom in da je življenje čudovito, če so takšne tudi naše misli. 500 podjetnic pa je dogodek, ki v meni že od prvega trenutka, ko sem zanj izvedela, sproža val navdušenja. Zakaj? Zato, ker se kot samostojna podjetnica tudi sama iz dneva v dan učim, se trudim biti boljša in ker rada spoznavam nove ljudi. Tako da se res neizmerno se veselim, da bom znova del tega dogodka kot moderatorka v tandemu s simpatičnim Domnom Valičem.

Sabina Gosenca: www.triumfator.si