Razstavljavci 2017

Na dogodku 500 podjetnic imajo razstavljavci za vas pripravljeno mnogo koristnih informacij, nagrad, daril in presenečenj, zato se le ustavite na njihovih stojnicah. Za vas bodo na dogodku:

 

 triglav zdravje

Triglav zdravje – Vaš partner za zdravje

W: www.triglavzdravje.si
E: info@triglavzdravje.si
Halo zdravje: 080 26 64
FB: Triglav Zdravje 
Linked In: Triglav zdravstvena zavarovalnica

Spoštovane podjetnice,

želimo vam omogočiti, da zdravju zagotovite prednost, in vam pokazati, da smo lahko vaš partner za zdravje tudi takrat, ko nastopijo zdravstvene težave.

Z dolgimi čakalnimi vrstami, katerih posledice so tudi dolge bolniške odsotnosti, izpad dohodka, stres in ostalo, se tako zaposleni kot samozaposleni neradi srečujemo. Ker vemo, da zdravje zaposlenih ustvarja dodano vrednost, smo pripravili zavarovanje Specialisti+, s katerim zagotovimo hiter dostop do zdravnika specialista in hitrejšo vrnitev na delovno mesto ter aktivno življenje.

Verjamemo v to, da se naložba v zdravje povrne. Zato v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici gradimo blagovno znamko Triglav zdravje, v okviru katere ponujamo dodatna zdravstvena zavarovanja, ki omogočajo pravočasne, kakovostne in dostopne zdravstvene storitve.

Odločili smo se, da bomo tudi na dogodku 500 podjetnic vaš partner.
Vzemite si nekaj trenutkov in prelistajte našo ponudbo. Verjamemo, da smo lahko poleg partnerstva na dogodku, tudi vaš partner za zdravje.

Da se naložba v zdravje resnično povrne, pa se lahko prepričate v članku.

triglav

 toyota

Toyota Adria d.o.o.

Primož Tiringar, direktor Toyota Slovenija

W: www.toyota.si
E: primoz.tiringar@toyota.si

Za blagovno znamko Toyota je bilo zmanjševanje okoljskih vplivov avtomobilov vedno ena izmed osnovnih vodil. Tako je tudi pred 20 leti prva lansirala na trg hibridno vozilo. Hibridi so izkoristili svoje prednosti ter z malega stopili na veliki oder, o čemer priča 10 milijonov zadovoljnih lastnikov hibridov po svetu.

Toyota ne sledi zgolj številkam, temveč pri svojih ciljih gleda precej širše, tako je oktobra 2015 predstavila okoljski izziv Toyota Environmental Challenge 2050, s katerim želi kar najbolj zmanjšati negativne vplive avtomobilov na globalno okolje in prispevati k oblikovanju trajnostne družbe.

Toyota je postavila hibridnost kot eno izmed bistvenih okoljskih tehnologij 21. stoletja. Hibrid vključuje vse komponentne tehnologije, ki so potrebne za razvoj okolju prijaznih vozil, vse od električni vozil na baterije do tistih s pogonom na vodikove gorivne celice, kar olajša uporabo različnih kombinacij goriv, s tem pa je Toyota odločena nadalje širiti svojo ponudbo okolju prijaznih vozil. Pridružite se tudi vi naši hibridni družini.

 logo-aeroct
tiskar

TISKARNA AERO: CELOVITA PONUDBA SO-USTVARJANJA VAŠE POSLOVNE IN TRŽNE IDENTITETE

W: www.aeroprint.si in www.tiskarna.online
E: info@aeroprint.si
T: 01 / 23 555 66

Aero Print v Centru tiska Ljubljana združuje ponudbo tiska in izvedbe marketinških in promo materialov. Zagotovijo lahko vse vrste tiskovin (od vizitk in letakov do revij, knjig in plakatov), materiale za pospeševanje prodaje in opremo prodajnih mest (poličnike, obešanke, reklamna stojala, grafično opremo vozil in objektov, talne grafike ipd.), nalepke in etikete vseh vrst ter embalažo.

V promo oddelku poskrbijo za poslovna darila, označevanje delovnih uniform in potisk majic ter drugega tekstila, izdelavo svinčnikov in drugih pisal ter tisk na skodelice/keramiko in steklo. Z mrežo evropskih dobaviteljev katere člani so, pa vam po konkurenčnih cenah dobavijo domala karkoli si zamislite. Povprašajte tudi za nasvet pred izvedbo, radi vam bodo pomagali, saj pravijo #aerotisk – so-ustvarjamo vašo poslovno in tržno identiteto.

P. S.: Prijavite se na Aerotisk novice >> in bodite na tekočem o akcijah, ugodnostih ter prejmite dobre nasvete za učinkovitejšo izrabo tiskovin!

P. P. S.: Hvaležni bodo tudi za vaš všeček na FB: Tiskarna Aerotisk ter sledenje na Linkedin>> 

Več na: Prodajni program tiskarne Aerotisk >>

500 podjetnic je zase izbralo #aerotisk, odslej tudi tvoj tiskar.

 spirit

SPIRIT Slovenija, javna agencija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana

Odgovorna oseba: mag. Gorazd Mihelič, direktor

W: www.spiritslovenia.si
E: info@spiritslovenia.si
T: 01 / 589 18 70

Javna agencija SPIRIT Slovenija, kot izvajalska agencija ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu.

Po vzoru podjetniško razvitih držav je osnovno poslanstvo agencije dvig podjetniške kulture in vzpostavljanje učinkovitega podpornega sistema za dostop do informacij in storitev za podjetnike, s ciljem pospeševanja nastajanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij ter uspešno delovanje že obstoječih.

Agencija nudi širok spekter storitev, ki rešujejo probleme podjetij in jim odpirajo nove tržne priložnosti z namenom ustvarjanja konkurenčnega gospodarstva in inovativnega okolja, delovanja na področju podjetništva, tujih neposrednih investicij, internacionalizacije podjetij, partnerstva med akademsko in gospodarsko sfero ter zagotavljanja informacij, znanja in virov financiranja za podjetja.

 afrodita cosmeticsafrodita

Kozmetika Afrodita – LEPA V SVOJI KOŽI

Že od leta 1970.

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
FB: KozmetikaAfroditaslo
T: + 386 3 812 11 60

Kozmetika Afrodita je vodilno slovensko kozmetično podjetje s sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma, ki svojo zgodbo o uspehu piše že od leta 1970. Podobna je uspešni in sofisticirani dami v najlepših letih, saj svoje dolgoletne izkušnje modro združuje z veliko mero inovativnosti. Je poznavalka kozmetičnih trendov in potreb kože, ki jo zato rada razvaja. Prisega na kakovost in pri slednji ne sklepa kompromisov.

Drage dame, dovolite si biti zapeljane v neskončno razkošje negovane, mehke in mladostne kože z najnovejšim dosežkom dermo-kozmetologije, ki omogoča impresivne pomlajevalne učinke!

Serum mladosti – zagotavlja takojšnji učinek liftinga, dolgoročno pa kožo pomladi od znotraj navzven – intenzivira proces obnove kožnih celic ter znatno poveča sintezo kolagena in hialuronske kisline. Že po prvi uri kožo opazno zgladi, po dveh mesecih pa redefinira obrazne konture: zmanjša površino kože z globokimi gubami ter bistveno izboljša njen tonus.

 LOGO VINSKA KLET METLIKA_BRONZ_2016

VINSKA KLET METLIKA 

Kmetijska zadruga Metlika, Cesta XV. brigade 2, 8330 Metlika, SLOVENIJA

W: www.klet-metlika.si
E: simona.zugelj@kz-metlika.si
FB: Vinska klet Metlika

Zgodba Vinske kleti Metlika se začne 14. novembra 1909, ko naši predniki ustanovijo prvo Vinarsko zadrugo v Metliki. Danes zgodbo največje belokranjske kleti pelje novim zmagam na proti mlada, entuziazma polna ekipa Belokranjcev, ki stremi k nenehnim izboljšavam.

Zgodovina nam je začrtala odlične smernice, saj je bila ravno v tej kleti ustekleničena prva Metliška črnina (1968), kasneje pa pionirsko pridelano prvo Rose vino (1981) in prvo, na področju takratne Jugoslavije, pridelano ledeno vino (1986). V mogočni, 108 metrov dolgi kleti, s stalno temperaturo 12 stopinj celzija, letno pridelamo preko pol milijona litrov vina. KZ Metlika ima 26,5 hektarjev novih, lastnih vinogradov, z zasajenimi 114.000 trsi. Za svoje potrebe klet prevzema in odkupuje grozdje še dodatno od skoraj 200 belokranjskih vinogradnikov, kateri so zadružni člani in kooperanti.

 GLAVA

AFENBACH

Ravna pot 5, 1000 Ljubljana, SI

W: www.afenbach.com
M: 041 800 268 in 051 387 178

Poslanstvo podjetja Afenbach je, da pomagamo izboljševati učinkovitost ter ustvarjati visoko motivirane ekipe in zadovoljne posameznike v podjetjih.

Kombiniramo dolgoletne poslovne, vodenjske in trenerske izkušnje v gospodarstvu in izobraževanju. Naš tim ima poglobljena in pestra poslovna znanja ter poglobljeno znanje učenja odraslih. Ukvarjamo se z učinkovitim razmišljanjem in delovanjem posameznikov in skupin na vseh področjih delovanja človeka v podjetju. Naše poslanstvo je, da dvignemo samozavedanje ljudi in povzročimo spremembe z dodano vrednostjo.

Zanima nas predvsem delo z organizacijami, ki se zavedajo, da smo slovenska podjetja lahko močna le, če si upamo in smo drugačna in ki pri srečevanju z izzivi razumemo pomen kompetentnih, motiviranih in avtentičnih posameznikov ter moč pozitivne naravnanosti in komunikacije.

 skupnost slovenskih podjetnic

Skupnost slovenskih podjetnic

W: www.skupnost-podjetnic.si
E: info@skupnost-podjetnic.si
M: 041  618 091 (Marta)

Mentorstvo – podjetniške izkušnje naših mentorjev so najboljše zagotovilo, da bo nasvet dober in iz prve roke.

Delujemo tudi v regijskih skupinah in mednarodno – PO-DO-BE USPEHA Novo mesto, SVET ZA INOVATIVNOST ŽENSK Ljubljana, MLADE PODJETNICE Celje, BPW Pula, AFAEMME Barcelona, BPW Danube region, Ženski poduzetniški centar Zagreb.

Izobraževanja in delavnice – Vsi smo učitelji in vsi smo učenci! V časovni banki so praktična podjetniška znanja: spletni nastop, marketing, prodaja, računovodstvo in finance. Pridobite koncentrirano znanje, ki ga lahko uporabite takoj.

Prostor za srečanja in sestanke – članice imajo na voljo urejeno pisarno in delovno mizo za občasna srečanja in sestanke …

Naša mreža – skupni nastopi na sejmih in dogodkih doma in v tujini zmanjšujejo stroške in širijo tržišče. V sodelovanju s partnerji imate na voljo tudi ugodno ponudbo bančnih, spletnih in drugih storitev.

Vabljena, da se nam pridružiš!

 gropik10986946_874726075973441_5912292186486485151_n

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 Braslovče

Tjaša Grobelnik
W: www.gropik.si
E: info@gropik.si
M: 041 771 236

V Gropiku svojo zgodbo pišemo že več kot 25 let. Lastni proizvodnji usnjene galanterije smo kmalu dodali prve proizvode iz uvoza in svojo ponudbo zelo hitro širili na asortiman poslovnih in promocijskih daril. Danes nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev.

Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom.

Z vami, drage dame, pa bomo letos že tretje leto in vas tokrat razveselili z bombažnimi torbami in posebnimi kemičnimi svinčniki. Obiščite našo Tjašo na dogodku, kjer vam bo na razstavnem prostoru predlagala, glede na vaše želje in potrebe, kako se lahko povežemo.

 identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o

Jasna Triller, direktorica
W: www.identiks.si
E: jasna.triller@identiks.si
T: 0590 / 90 550

Že 12. leto osrečujemo od najmanjših do največjih strank v Sloveniji in tujini z vizijo, da je kartica za vsakega naročnika zanj najlepša in najboljša rešitev. Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah in rešitvah z njimi.

Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic & unikatnih vizitk (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke …). Ponudbo smo razširili z inovativnimi poslovnimi in promocijskimi darili ter tudi z BIO/EKO linijo ali zelo posebna darila glede na vašo tematiko s personaliziranim pristopom.

Preverite več na www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com

Pobrskajte tudi za svežimi idejami za Inovativna in unikatna darilca v IDE.galeriji.


Na dogodku 500 podjetnic: Vabljene na naš razstavni prostor, kjer vam bomo predstavili najnovejše trende unikatnih in promocijskih daril, USB ključkov, power bankov, eko linijo daril ter novost dišeče aroma kartice in vizitke (Kartice z vonjem kave!? Ja!), kakršnih še niste videli.

Ker ljubimo darila!

In ne zamudite še EKO nagradne igre – kjer bosta dve lahko pridobili lep EKO paket z ekološkim A5 blokom EU pridelave iz bio plute, kemik iz bambusa ter lesen USB ključek s pomirjajočo glasbo ViTO (Vitality in office). Pridruži se nam, oddaj vizitko in zadeni EKO paket!

 ne cakaj na vikendNe cakaj na vikend_photo_mar2017

Ne čakaj na vikend

W: www.necakajnavikend.si
E: info@necakajnavikend.si
FB: Ne čakaj na vikend

‘Ne čakaj na vikend’ je program za osebno in poslovno rast, oaza za ženske, ki hočejo od življenja VEČ. V centru pozornosti si TI in tvoje potrebe. Z delavnicami, 1:1 coachingi in knjižno uspešnico ‘Ne čakaj na vikend’ dobiš dozo navdiha, spodbud in praktičnih napotkov, ki ti bodo v pomoč, da:

  • razmisliš, kaj si želiš od življenja in kaj te pri tem ovira;
  • prepoznaš in izraziš najboljše v sebi,
  • se premakneš s točke, na kateri si trenutno v življenju in slediš svojim sanjam, ter
  • zaživiš bolj polno, srečnejše življenje.

Če se želiš premakniti s točke, na kateri si trenutno v življenju, se nam pridruži!


Na dogodku 500 podjetnic: vsaka udeleženka prejme brezplačen vodnik – 17 korakov, ki ti pomagajo uspešneje usklajevati delo, družino in prosti čas. Naložiš ga na tej povezavi >>

Oglasi se pri stojnici, oddaj vizitko in z malo sreče prejmeš tudi nagrado: knjigo, delavnico ali osebni coaching z Majo Golob, svetovalko za marketing in odnose s strankami, avtorico knjige ‘Ne čakaj na vikend’. Se vidimo!

 
esterrr

ESTER bijoux, MARTINA VATOVEC, S.P.

W: www.esterbijoux.com
E: martina.vatovec@t-2.net
M: 031 303 426
FB: Ester Bijoux

Nakit ESTER bijoux predstavljajo zlati ali srebri listi, semena, cvetovi in školjke. Lahko se nosijo kot edinstvene broške, uhani, zapestnice in ogrlice. Končni izdelek Ester Bijoux je utelešena narava v plemeniti kovini. Izdelek je eleganten, lahkoten in enostaven.

Filozofija prodaje izdelkov ne temelji le na izdelku, temveč na njegovem pomenu. Vsako drevo, že iz starih časov, nosi pomen ali pa ima svojo zdravilno moč. Tako vsak list nosi svoj simbol in opis, kaj predstavlja ali kakšno moč ima.


Na dogodku 500 podjetnic: Na dogodku imate možnost sodelovati v nagradnem žrebanju čudovitega nakita BREZE. V nagradni igri sodelujete vse, ki boste oddale svojo vizitko na stojnici Ester bijoux.

Na dogodku 500 podjetnic boste imele možnost nakit videti in tudi kupiti. Na dan dogodka nudimo 20-odstotni popust.

 
logo(1)

LUCRUM d.o.o.

W: www.lucrum.si
E: tbrumat@lucrum.si
M: 051 428 216

V vsakem izmed nas sije zvezda, ki čaka, da zasije v vsem svojem sijaju. Včasih pa se nam zgodi, da na svoji podjetniški ali osebni poti naletimo na ovire, ki nam preprečujejo da bi zasijale v vsem svojem sijaju. V takih trenutkih je zelo dragoceno, da imamo ob sebi nekoga, ki nam pomaga hitreje do našega cilja.

Da bi kar najhitreje in najbolj varno priplula do svojega cilja, ti lahko pomagam s svojimi mentorskimi programi ali pa s coachingom 1 : 1.

Za lažje izpolnjevanje želja sem pripravila komplet RECEPT ZA USPEH, ki si ga lahko ogledaš na naši stojnici.


Na dogodku 500 podjetnic: Za vse udeleženke dogodka 500 podjetnic v tednu, ko poteka dogodek, velja 25-odstotni popust na vse programe.

Kot udeleženka pa lahko sodeluješ v nagradni igri in se poteguješ za eno izmed nagrad: 

  • trimesečni individualni mentorski program »Moje podjetje, moja odgovornost« v vrednosti 998 eur,
  • trije kompleti »Recept za uspeh« – zvezek + kartice želja.
Diagnostični center Bled

Diagnostični center Bled

Pod Skalo 4, Bled
Barvarska steza 4, Ljubljana

W: www.dc-bled.si
E: vanja.vozelj@dc-bled.si
T: 04 / 579 82 93

Vzemite si čas za svoje zdravje … uživajte življenje zdrave. Predstavili vam bomo možnosti, kako se prepričati o svojem zdravju, zdravju vaših zaposlenih in družinskih članov.

Diagnostični center Bled je zasebni zdravstveni center s 25-letno tradicijo, ki ima ambulante na Bledu, v Ljubljani, v Kostanjevici na Krki in v Novem mestu. Prepoznani smo po bogatih izkušnjah, strokovnosti in prijaznosti. Poleg posameznih pregledov na napotnico ali samoplačniško, nudimo tudi različne programe preventivnih zdravstvenih pregledov za podjetja in posameznike, tako imenovane managerske preglede. Preglede opravljamo na Bledu in v Ljubljani. Na voljo pa so vam tudi krajši, usmerjeni preventivni pregledi (npr. kardiološki, gastroenterološki, diagnostika celiakije). Veseli bomo vašega obiska.

 Banner

Računovodski servis Proevent d.o.o.

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis ter imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.

 bio natural

BIO4Natural

GREEN SMELL d.o.o., Rihtarovci 7A, SI-9252 Radenci

Manuela Avšič
E: manuela.greensmell@gmail.com
M: 041 644 784
FB: GREEN SMELL

Sem zastopnica NOVE naravne portugalske kozmetike BIO4Natural, katere glavni koncept je: “Izberi, kar je pristno, naravno in izogibaj se tistemu, kar je sintetično, umetno.”

Vsa olja in mila so izdelana iz povsem naravnih sestavin in v popolni harmoniji z naravo, kar zagotavlja edinstveno kakovost vseh produktov, od surovin do embalaže. Osnovna zgodba podjetja Green Smell je pripeljati v Slovenijo unikatne, kakovostne in naravne produkte s Portugalske.

GREEN SMELL: pristno, naravno, zeleno, prijetno dišeče, vse zaobjeto v mogočne valove oceana.


Na dogodku 500 podjetnic: Vabljena k stojnici BIO4Natural, kjer boš lahko preizkusila različna olja na svoji koži in uživala ob prijetnih vonjavah naravnih izdelkov. S seboj prinesi vizitko, če boš izžrebana, ti podarim LEPOTILNO OLJE PINJOL za obraz.

Več informacij o BIO4Natural kozmetiki najdeš na moji FB strani. Všečkaj www.facebook.com/greensmell/BIO in prejemaj najnovejše informacije o oljčkih, milih in ostalih unikatnih portugalskih produktih.

 Avsic_logo_brez slogana_png

Kmetija Avšič Savlje

Cesta Urške Zatlerjeve 1, 1000 Ljubljana

E: kmetija.avsic@zelenihit.si
M: 051 387 018
FB: Kmetija Avšič Ljubljana

Kmetija Avšič se nahaja v ljubljanskih Savljah, kjer na vodovarstvenem območju pridelujemo ekološko zelenjavo in sadje najvišjega kakovostnega razreda. Skozi vsa leta delovanja si prizadevamo, da naše stranke dobijo le najboljše – ekološko, sveže, lokalno pridelano in polno vitaminov. Ne ponujamo vam privlačne embalaže, ponujamo vam vrhunsko vsebino. Skozi sezono so pri nas na voljo: buče, krompir, zelje, solata, radič, kumare, paprika, paradižnik, rdeča pesa, čebula, peteršilj, zelena, koleraba, bučke, kitajsko zelje, brokoli, jagode, melone, lubenice in to sezono prvič tudi maline. Vse to iz EKOLOŠKE pridelave s certifikatom SI-EKO-001.

Naše stranke, poleg pridelkov, razveseljujemo tudi s ponudbo ekoloških sadik, ki jih sami vzgajamo v naših rastlinjakih. Prav iz teh sadik zraste vsa naša zelenjava in sadje, tako da se celoten krog pridelave začne in zaključi pri nas – vzklilo in dozorelo v Savljah. Ponudbo zaključujejo ekološke dišavnice in zelišča, ki si jih lahko posadite v vrtovih, balkonih ali pa jih preprosto obdržite v lončkih in imate tako vedno na voljo sveža zelišča, ki jih lahko uporabite pri kuhanju in delanju čajev.

PREBOJ-LOGO-1MCT-VECTOR-LOGOTIP-4

Preboj – zavod za spremembe

E: info@masterchangetraining.eu
E: info@zavod-preboj.si

Preboj – zavod za spremembe deluje na področju izboljšanja človekovih potencialov in kulture bivanja na poslovnem in zasebnem področju. Naše delo temelji na individualnih coachingih, NLP tehnikah in predavanjih, kjer so nam najpomembnejše vrednote znanje, celovit in individualni pristop ter učinkovitost.

MasterChangeTraining, je NOV in UČINKOVIT pristop, ki se zaščite pred izgorelostjo loteva CELOVITO na področju UMA (z individualnimi NLP coachingi), TELESA (delavnice in treningi za telesno zdravje, prehrano in gibanje) ter DUHA (učenje sprostitvenih tehnik).

Po končanem 3-dnevnem treningu, kjer vas od jutra do večera v intenzivnih individualnih pogovorih, vajah in predavanjih drži v vodeni debati 10 coachev, so spremembe in osvojene veščine in navade za zaščito pred izgorelostjo GARANTIRANE.


bni_500-podjetnic_banner-300x250

BNI Slovenija

Grow Your Business Change Your Life
BNI Adria d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana

W: www.bni-slovenia.com
E: info@bni-slovenia.com
T: 05 / 590 34 590

V Sloveniji že skoraj desetletje aktivno deluje podjetniška organizacija BNI (anlg. Business Network International), največja organizacija na svetu za poslovno in podjetniško povezovanje, ki deluje v več kot 74 državah na svetu. V Sloveniji je v 14 BNI podjetniških skupinah vključenih že več kot 300 podjetij, ki so s svojim proaktivnim delovanjem v 7 letih pridobili že za več kot 30 milijonov evrov neto prometa, od tega 9 milijonov samo v zadnjih 12 mesecih.

BNI Adria vsako leto organizira dogodek za podjetnike in vse, ki so kakorkoli povezani s podjetništvom. 24. in 25. maja bo tako potekala že 5. BNI Adria podjetniška konferenca, ki bo gostila podjetnike in poslovneže iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije, med predavatelji pa poleg slovenskih nastopajo tudi predavatelji iz ZDA, Nizozemske in Avstrije. Program je namenjen vsakemu podjetniku in poslovnežu, ki načrtuje rast in prepozna poslovno priložnost v podjetniškem povezovanju in sodelovanju. Vsebina bo ponudila veliko novih idej kako biti še boljši v poslu, pri vodenju tima, prodaji in poslovnem mreženju. Na dogodku bodo prisotni Metka Feher Pal, specialistka za zaključevanje prodajnih pogajanj, Branko Žunec, poslovni trener, Nataša Brunec, glasnica metode upravljanja z večjim številom obveznosti GTD®- Getting Things Done®”, Sam Schwartz, mednarodno certificiran profesionalni trener za poslovno mreženje in soavtor svetovnih uspešnic »Masters of Sales« in »Masters of Success«, Aqil Radjab, nacionalni direktor BNI Nizozemska in Flemske, Petra Majdič, podjetnica, ustanovitelj svetovne mreže BNI dr. Ivan Misner, nacionalni direktor BNI Adria Jernej Pirc, Dušan Olaj, direktor podjetja Duol, Tanja Skaza, direktorica in solastnica družinskega podjetja Plastika Skaza, Jana Fleišer, ustanoviteljica in direktorica zasebnega vrtca Dobra teta …

Več o dogodku na www.bnikonferenca.com.


skb

Dobrodošli v SKB družino zanesljivih, prilagodljivih in spodbudnih

W: www.skb.si
E: info@skb.si
T: 01 / 471 55 55
FB: Banka SKB

V banki SKB smo si v skoraj pol stoletja poslovanja na slovenskem trgu pridobili veliko znanja in izkušenj ter se naučili ohranjati le najboljše. Kot del Skupine Société Générale, ene največjih bančnih skupin v evro območju, smo bogatejši za nova znanja, ki še prispevajo k premišljenim odločitvam in k strateškemu delovanju, zaradi česar lažje in učinkoviteje nudimo strankam svetovanje in bančne storitve najvišje kakovosti. S strankami tako gradimo trden odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, razumevanju, iskanju najboljših rešitev ter tako ustvarjamo okolje, v katerem skupaj rastemo, se razvijamo in uspevamo.

Med nas ste vabljeni vsi – z vsemi željami in potrebami, sanjami in realnimi situacijami, idejami in vprašanji. Dobrodošli.


Na dogodku 500 podjetnic: Dobrodošli ste na SKB stojnici, kjer se lahko pomrežite z našimi bančnicami. Čakajo vas tudi majhna presenečenja. Pridite in vprašajte!