Vlasta Počivavšek

Sem Vlasta Počivavšek, po izobrazbi samostojni komecialist, vendar sem večino svojega življenja delala v turizmu. Tako je tudi sedaj – čeprav s čisto drugačnim pristopom. Sem tudi mama, sestra in ljubiteljica potovanj, doživljanja nečesa novega …

 

Kaj je vaš produkt/storitev? 

V osrčju termalnega dela Slovenije – Podčetrtku je dne 6. 2. 2104 uradno odprla svoja vrata ORTENIA – apartmaji v naravi. To je slovenska nova zgodba trajnostnega razvoja, eko turizma in ljubezni do okolice, ki nam ponuja nepopisne lepote in dobrote.

Kar nekaj let je v »glavah« podjetja MK projekta rasla ideja o vzpostavitvi prvega eko kotička v osrčju termalnega dela Slovenije. Danes tako pred nami stoji šest studio apartmajev s štirimi zvezdicami. Ker si želimo, da bi v njih uživali maksimalno udobje, smo pri gradnji sledili standardom trajnostnega razvoja, toplino in ljubečnost ustvarili z dodatki in pohištvom iz naravnih materialov. Poleg kvalitete bivanja, goste razvajamo tudi z dobrotami iz okoliških domačij, tako, da je poskrbljeno tudi za brbončice, kar dokončamo z izbranimi vini priznanih vinarjev. Da se bodo gostje resnično dobro počutili v svoji koži, jim je na voljo tudi infra in finska savna, različne masaže, prostor za vadbo in certificirana ekološka kozmetika.

Podjetje MK projekt je ponosen nad svojo novo pridobitvijo, ki svojo pot uspešno že skoraj 10 let utrjuje tako na slovenskem kot hrvaške na področju pridobivanja nepovratnih sredstev, investicijskega planiranja, vodenje centraliziranih in decentraliziranih projektov ter vrednotenja programov in projektov tako za javne kot privatne organizacije.

 

Kaj je vaša vizija?

Gostom poskušamo nuditi čim večje sožitje med naravo in kakovostnim bivanjem, v apartmajih zgrajenih iz naravnih materialov in opreme, ki zagotavljajo zdrave bivalne razmere. Naša vizija je postati ponudnik vrhunskega eko turizma v svetovnem merilu.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

V podjetju želimo z leti rasti, delati dobro za druge na področjih, ki jih obvladamo. To lahko dosežemo le tako, da svoje znanje, pridobljeno iz preteklih let, nadgradimo z novimi projekti. Na področju apartmajev Ortenia smo doslej edini v Sloveniji uspeli pridobiti certifikat Ecohotelscertified, ki ima stroga merila glede same izgradnje, uporabe obnovljivih virov energije, deževnice, ekoloških čistil … Naša drugačnost se kaže v sami opremljenosti apartmajev, zajtrku, ki ga postrežemo vsako jutro v košari, naravne sestavine na vsakem koraku.

 

Želim si …  rasti, ustvarjati nove zgodbe v podjetju, ki ponuja toliko drugačnosti. Veselim se odzivov gostov iz različnih držav, ko bodo izkusili naše udobje in razvajanje, ki ga ponujamo v naravi.

Iščem nove priložnosti povezovanja, saj želim, da bi čim več ljudi spoznalo naših 6 zvezdic narave.

Ponosna sem na svojega sina, ki že govori 3 tuje jezike, ki jih obvladam sama in, da uspešno povezujem srečno družinsko življenje z delom.

 

ortenia

 

Vlasta Počivavšek, vodja apartmajev Ortenia

ORTENIA –  apartmaji v naravi

Škofja gora 36, 3254 Podčetrtek

Gsm: 040 373 331

www.ortenia.com

MK Projekt, d.o.o.

Rogaška cesta 25, 3240 Šmarje pri Jelšah

www.mk.projekt.si