Tjaša Dorelay

 

IMAG0335Moje ime je Tjaša Dorelay in pogovarjam se z Angeli. Moj namen je ljudem predajati sporočila Angelov, ki jih jaz lahko slišim, in jim s tem pomagam živeti v večji jasnosti.

Verjamem, da je vsak človek duša na samostojni poti, ki v sebi nosi edinstvene sposobnosti, katerih namen je, da jih zaživi in s svetom deli svojo enkratnost.

Jaz svojo enkratnost delim tako, da poslušam sporočila Angelov in jih delim dalje preko spletne strani www.angelski-dotik.si, kjer redno objavljam aktualna sporočila Angelov o vseh temah življenja. Organiziram meditacije in delavnice po celi Sloveniji. Največji užitek pa mi je, ko za posameznika predajam sporočila njegovih Angelov v osebnih Pogovorih z Angeli.

Zame ni bolj čarobnega trenutka, kot takrat, ko sem povezana z Angeli in lahko delim njihova sporočila tistim, ki si želijo prejeti več razumevanja za svoje življenje, več navdiha za osebne projekte, konkretno vodstvo za realizacijo njihovih idej, usmeritve za prebuditev svojih potencialov, vaj in nalog, ki spodbujajo večjo usklajenost s teboj, več zdravja, boljše odnose, izpolnjenost in srečo… Resnično ni vprašanja, na katerega nam Angeli ne bi znali odgovoriti in čutim veliko hvaležnost, da sem lahko »vez« med njimi in nami.

Vidim, kako se ljudem začnejo spreminjati življenja na boljše in kako sami zažarijo v svojem življenju, ko začnejo sodelovati z Angeli, zato je moja vizija ljudi navdihniti, da se povežejo s svojimi Angeli in spoznajo, da je življenje na angelskih krilih nebeško lahko.

Vem, da sem drugačna, nisem boljša ali slabša od drugih, sem samo to, kar sem, in prav takšna kot sem lahko pomagam ljudem, da postanejo bolj zavedni v svojem življenju in zaživijo v svojem namenu.

Želim si, da bi lahko nastopila pred ženskami na tem dogodku, saj bi jim srčno rada predala nekaj modrosti, ki sem jih v tem času sodelovanja z Angeli osvojila in so v meni spodbudile, da sem zažarela v svojem obstoju in živim svoj namen.

                        Najbolj sem ponosna nase, da sem zbrala pogum in začela deliti svoj dar z ljudmi. Priznam, da mi je bilo prvič izjemno težko javno povedati, kakšen dar nosim in kaj počnem, še danes me včasih ob tem prevzame nelagoden občutek, a kljub vsemu, je moja želja po tem, da delim sebe s svetom, ter vsa sporočila, ki so mi predana s strani čarobnega sveta svetlobe, prevelika, da ne bi na glas povedala: »Sem Tjaša Dorelay in pogovarjam se z Angeli.«

ANGELSKI DOTIK (dogodki)

 

 

Tjaša Dorelay

Pokliči me: 070 766 667

Piši mi: tjasa.dorelay@angelski-dotik.si

Pridi k meni na osebni Pogovor z Angeli in spoznaj svoj namen, zaživi v svojem sijaju!

Naj se te dotaknejo Angeli: www.angelski-dotik.si