Tanja Zupančič

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100Moje ime je Tanja Zupančič. Nikoli si nisem predstavljala, da bi zašla v podjetniške vode, pa vendar me je do tega privedla strast, povezana z masažo in seveda velika želja po svobodnem ustvarjanju. Masaže me izpolnjujejo in v tem delu neizmerno uživam. Sem iskrena, topla oseba, ki se otroško navdušuje nad lepimi stvarmi in vedno v občudovanju novega, lepega, okusnega, gurmanka, plesalka, maserka …

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Terapevtske masaže, tuina in refleksna masaža stopal, s posluhom do vsakega posameznika.

 

Kaj je vaša vizija?

Ustvariti celostni sistem zdravljenja na naraven način, s pomočjo masaže, odprave blokad, določenih vaj, prehrane, zelišč, ozaveščanja vzorcev .. kako z najbolj učinkovitimi metodami odpraviti določeno težavo. Vse je v pretoku energije in mi lahko z izboljšanjem pretoka energije z različnimi tehnikami omogočimo telesu, da se začne samozdraviti.

 
V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Svoje delo opravljam z največjim veseljem in užitkom. Vsakogar jemljem kot individualno osebnost in vedno naredim maksimalno, kar v tistem trenutku lahko. Vsakomur sem nesebično pripravljena deliti svoje znanje, informacije, s katerimi si lahko pomagajo. Delam na ozaveščanju ljudi, saj menim, da je vsako težavo, bolezen moč pozdraviti, odpraviti, tako kot smo jo skreirali.

 

Želim sipotovati okoli sveta in odkrivati lepote življenja, potovati skozi življenje in odkrivati, ter osvobajati sebe.

Iščemvedno nove poti do svobodnejšega, bolj izpolnjenega življenja.

Najbolj sem ponosnana to, da se skozi življenjske izkušnje vedno bolj bližam tistemu, kar resnično sem.

 

 

ODSEV, Tanja Zupančič s.p.

Taleška 1

4248 Lesce

Telefon: 040 865 755