Polona Kovačič

polona kovacicSem Polona Kovačič. Moj poklic je  akademska restavratorka, ker pa imam  neskončno radovedno dušo, bi se lahko opisala še kot športnico, ustvarjalko, popotnico, gurmanko, glasno smejalko, ljubiteljico vsega lepega, drugačnega, naravnega, otročje iskrenega, živali, predvsem pa ljudi s smislom za humor! :)

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

V svojem podjetju sem šef, čistilka in hkrati tajnica, ukvarjam se z različnimi dejavnostmi. Prvotno sem restavratorka in likovna pedagoginja, vendar se zadnjih nekaj let intenzivno gibljem na stekleni poti …  Izdelujem, topim, režem, poslikujem, lomim, brusim in še kaj bi se našlo, vse vrste stekla, iz katerega izdelujem unikatne steklene stenske ure in steklen nakit.

 

Kaj je vaša vizija?

Moja vizija je veliko dela doma in v tujini, vedno nova naročila, zanimiva sodelovanja, spoznavanje novih ljudi, širjenje pozitivne energije in meja, svetovne razstave, pomembni govori in večno mlada energija!

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Drugačna sem že po izbiri materiala, iz katerega ustvarjam izdelke … izžarevajo barvitosti, igrivosti, nagajivost. Vsak izdelek je drugačen, unikaten in nosi svoje sporočilo. Izdelujem tudi osebni nakit, ki je narejen glede na vibracijo naročnika.

 

Želim si … optimizma in vedno novih idej …

Iščem … stvari in ljudi, ki me nasmejijo.

Nekoč bom postala … oseba, ki ti bo pomagala spremeniti pogled na življenje.

Najbolj sem ponosna … na svojo kreativnost, mladostno energijo  in  stvari, ki sem jih prav s tem dosegla v življenju.

 

polart logopol-ART

GSM: 031 338 092

MAIL: info@polart.si

FB: pol-ART