Nives Danchulovicc

Preko svojega ustvarjanja izražam samo sebe in realiziram načrt moje duše. Sem drugačna, kdaj na videz zmedena, ampak vedno srčna, kreativna in zvesta preprostim pozitivnim življenskim načelom. Vesela, da mi je dana možnost, da živim svoje sanje preko kreiranja, potovanja, spoznavanja …

 

Nives Danchuloviccnives danchulovicc logo

ND – NIVES DESIGN

via Leonardo da Vinci

27B 47042 CESENATICO (FC) ITALY

PHONE (+39) 333 3916173

WEB: www.nivesdesign.com

 

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Blagovna znamka ND-nives design je oblikovanje in izdelava ženske kolekcije unikatnih, ekstravagantnih in neponovljivih modelov  iz lahkih pletiv bombaža,  viskoze in volne, ki so ročno potiskana, vedno v skladu z eleganco in prefinjenostjo. Prijetna na koži in brezčasna,  ne sledijo strogo modnim trendom, ampak se jih samo dotaknejo v barvah,  so udobni in nosljivi,  ter se dopolnjujejo in nadgrajujejo v vsako naslednjo kolekcijo.

 

Kaj je vaša vizija?

Prav vsak izdelek ND-nives design nastaja iz srca in velikega spoštovanja do blaga, krojev in končnega izdelka, zato vsi kosi oblačila nosijo močno sporočilo ljubezni – do sveta, življenja samega in do osebe, ki bo oblačilo nosila na svojem telesu. Brez izkorišanja in z čim majšim deležem onesnaževanja, ter možnostjo recikliranja narejenih kosov iz prejšnih kolekcij.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni? 

Kreacije naredim z ljubeznijo in velika verjetnost je, da se boste v njih zaljubile na prvi pogled tudi ve :) Lahko se pa zgodi, da ob prvem stiku ne boste uspele odkodirati šifro kreacije in bo potrebno kakšen dan več, da jih dokončno razumete :)

 

Želim si ustvarjati in osrečevati ženske po celem planetu preko inspiracije, ki se prepleta v mojih kreacijah. Jih preko vložene energjie spodbujati k njihovi ženskosti, pogumu pri vsakdanjih korakih in zavedanju, kakšen potencial nosi vsaka v sebi.

Iščem sodelovanja z različnimi podjetji, ki se ukvarjajo s promocijo, organizacije in trgovine, preko katere bi lahko prodajala in širila svojo blagovno znamko.

Nekoč bom postala ustanoviteljica in ponosna lastnica svetovno znane blagovne znamke ND-NIVES DESIGN, ki bo mladim vzor in inspiracija na nove svetovne podvige.

Najbolj sem ponosna na vsak korak, ki ga naredim v poslovnem in privatnem življenju.