Natalie Nicholls

 

angleska vrtnicaV samem bistvu, sem podjetnica, ki prihaja iz severa Anglije, živi in deluje pa v slovenskem poslovnem svetu. V Kopru živim že 10 let (joj, to je pa dolgo) in v tem času sem poučevala angleščino od 6 mesečnih otrok, do predsednikov uprav največjih slovenskih podjetij.

Kadar ne učim, ne berem ali nisem na internet, sem mamica prelepemu fantku Alexandru Williamu, in boljša polovica svojemu partnerju (tako zasebno, kot v poslu). Skupaj imava tri podjetja, ki nudijo od pravnega svetovanja do jezikovnih storitev.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Angleška Vrtnica d.o.o. je ponudnik jezikovnih storitev (jezikovni tečaji, prevajanje, itd..). Stranke (slovenske ali tuje) se na nas obračajo z izzivi – jezikovnimi ovirami. Mi jim zgolj ponudimo sredstva, da te ovire preskočijo in dosežejo svoje cilje. Naj je to jezikovni tečaj v naših prostorih ali PREKO SKYPA, prevod za mednarodna podjetja, ali pa pomoč nekomu, da se vpiše na tujo univerzo. No, vsi dobijo tudi skodelico čaja, nenazadnje pravi angleški pregovor: “skodelica čaja reši vse”.

 

Kaj je vaša vizija?

Po resnici … Moja vizija ali bolje moje sanje za prihodnost so z družino na sončni plaži, s Pino colado v roki (med tednom) :) Seveda imam pri sebi pameten telefon. Pokličem na sedež Angleške Vrtnice in vprašam: ”Kako gre posel? Kakšne težave?”. Moji zaposleni mi odgovorijo: “Zdaj ne morem govoriti. Ljudje čakajo na prijavnice za tečaje, kandidati za učitelje čakajo na razgovore za delo, emaili so polni zahtev za prevod … in spet nam je zmanjkalo čajnih vrečk :) Potem bi odložila telefon, spila svojo Pina Colado in … kdo ve, svet imam na svoji dlani.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Smo hitro rastoče podjetje, z močnimi temelji, ki so osnovani z naprednimi tehnikami. Smo rezultatsko orientirani, s skrbjo, da se stranki čim bolj prilagodimo. Smo dinamična ekipa, z ekološko ozaveščenostjo in ponosni na svojo učinkovitost. Iz sivine povprečja izstopamo zaradi visokih standardov, ki smo si jih postavili. Naš moto se glasi: Learn. Experience. Succeed!

 

Želim si razmerje med delom in uživanjem, kar se je izkazalo za (pre)težko nalogo, saj v delu res uživam. :)

Iščem nove izzive, nove priložnosti in nove vzornike, da pokažejo še več načinov, kako lahko vračam v skupnost.

Nekoč bom postala Guinessova rekorderka za angleško punco, ki je v Sloveniji živela najdlje. :)

Najbolj sem ponosna na svoje osebne dosežke in pečat, ki ga imajo na soljudi. To mi ne bi uspelo brez najboljše ekipe Angleške Vrtnice.

 

 

angleska vrtnica logoAngleška Vrtnica d.o.o.

Kozlovičeva 15, 6000 Koper

PE Marušičeva 5, 6000 Koper

T: +386 40 482 121

E: info@angleskavrtnica.com

W: www.angleskavrtnica.com

FB: Angleška Vrtnica English Rose

Twitter: @AVkoper