Monika Orešković

ja 2Sem direktorica podjetja Monax organizacije, ki je neodvisna, selektivna organizacija, ki se ukvarja z mediacijo med bolniki iz Zahodne Evrope in zobozdravniki v Sloveniji.

 

Poleg tega bolnikom organiziramo celoten postopek njihovega zobozdravstvenega zdravljenja in potovanja. V ta namen tesno sodelujemo z lastniki sob in apartmajev, hotelirjev, restavracijami, wellness centri, turističnimi sopotniki, prevozniki itd … Vodilo našega podjetja je odličnost v vseh vidikih našega poslovanja.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?
Zahodni Evropejci vedo, da na Hrvaškem lahko prejmejo izjemno zobozdravstveno oskrbo, in to po veliko nižjih cenah. Ljudem je zelo neprijetno izbrati zdravnike čez mejo, zato smo ravno mi tisti, ki organiziramo dentalno potovanje, na in tudi v smislu skrbno izbrane, visoke kakovostne specialiste dentalne medicine na Hrvaškem in to brez čakalnih seznamov.

 

Vemo, da je pomembno, komu boste zaupali skrb za svoje zdravje in to je razlog, zakaj smo vložili veliko truda, da bi svojim strankam – bolnikom zagotoviti le najboljše! Naš servis za stranke je popolnoma brezplačen, prejmete pa tudi finančno nagrado za vsakega od naših pacientov, ki so prišli do nas z vašim priporočilom.

 

Želimo, da bi bile naše stranke zadovoljne, vesele in da imajo čudovite nasmehe.

 

Po čem ste drugačni, unikatni?
Od vseh svojih partnerjev zahtevamo odličnost v vseh segmentih poslovanja.

 

Kaj je vaša vizija?
Nekoč bom postala sinonim za hrvaški zobni turizem v Evropi.

 

Najbolj sem ponosna, da sem zadovoljna z delom, ki ga opravljam in zato sem vesela, mama in žena.

 

logo

 
 

WEB: www.monaxorganization.com
TEL: 00385 91 4860 854