Mojca Gašparić

Mojca GašparićMojca sem. Petintrideset let bivanja mi prinaša marsikatero spoznanje in izhodišče za moje delovanje na poklicni poti in v vsakdanjem življenju. Po izgubi dveh ljubljenih oseb sem močno prišla v stik s tem, kaj je zame resnično pomembno. Spoznala sem, da smo ljudje tisti, ki s svojim človeškim bogatimo drug drugega, in smo neizčrpen vir medsebojnega učenja. Zato mi je pomembno, da ob sebi čutim človeški utrip in da delujem odprto, čuječe, nežno a hkrati odločno.
 
Kaj je vaš produkt / storitev?
Moje storitve so povezane z našim vsakdanom … Priskočim na pomoč z učno pomočjo, z občasnim varstvom otrok, s spremstvom in pomočjo starejšim, z gospodinjskimi opravili … Izvajam tudi različne oblike animacije otrok (ustvarjalne delavnice, pravljične urice, tedensko počitniško varstvo v času šolskih počitnic, varstvo otrok ob praznovanju različnih življenjskih dogodkov – poroka, obletnice, rojstni dnevi …).

 
Kaj je vaša vizija?
Moja kratkoročna vizija je postati prepoznavna, da bom lahko z vso energijo, zanosom, ki ju imam, prispevala k temu, kar je poslanstvo mojega podjetja. Dolgoročnejša vizija pa je širjenje storitev glede na potrebe družin ter starejših in sicer s povezovanjem in s sodelovanjem s posamezniki in organizacijami na lokalni in širši ravni.
 
V čem ste drugačni, boljši, unikatni?
Unikatna sem s tem, kar sem …  s svojo igrivostjo, optimizmom, sposobnostjo vživljanja v resničnost drugih, odprtostjo in čuječnostjo do sočloveka …
 
Želim si … predstavitve pred 500 podjetnicami v živo … uf, kakšen izziv!
Iščem … kar še nisem našla …
Nekoč bom postala … mirna v sebi …
Najbolj sem ponosna … na svojo unikatnost …
 
MOjstrica

Mojstrica, Mojca Gašparić s. p.
Glavičeva ulica 23
1234 Mengeš
G:031 388 027
E:info@mojstrica.si
www.mojstrica.si