Marjetka Horvat

marjetka horvatPravijo, da si to, kar ješ, pravijo, da si to, kar razmišljaš in ja, pravijo, da si takšen, kot tisti, s katerimi se družiš. Kako se naj torej predstavim in na kratko povem, kdo sem?

Ime so mi izbrali starši, moža sem izbrala sama, sin je rezultat moje izbire …. Sem Marjetka Horvat in kot izhaja iz že napisanega, žena in mati 23 letnega sina. Kronološko gledano, sem v najboljših letih, predvsem pa sem ženska, kar je ogromna prednost, saj mi to daje obilo možnosti za izgovore in doseganje ciljev, ki jih imamo samo ženske: sem naivna, sem samo ženska, sem debela, nujno rabim novo obleko, nujno moram k frizerju … in ja dragi, vse to delam za tebe.

Na kratko, v meni je ogromno energije in nikoli mi ne zmanjka volje do življenja.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Sem certificirana poslovna trenerka z licenco ActionCOACH za Slovenijo. Moj končni produkt je podjetnik oziroma podjetnica, ki je z mojo pomočjo in dokazano delujočih strategij uspel doseči zastavljene cilje: večji zaslužek, hitrejšo rast podjetja, višji dobiček, več prostega časa.

 

Kaj je vaša vizija?

Kaj loči vrhunskega športnika, z enakim potencialom, ogromnim talentom in voljo, pri čemer eden zmaguje, drugi pa ne? Odličen trener.  Enako lahko govorimo za podjetnike. Poslovni coaching je posel prihodnosti in ko bomo spoznali, da je za vrhunske rezultate potrebna vrhunka pripravljenost do katere vas lahko pripelje poslovni trener/coach oziroma mentor hitreje in z večjo učinkovitostjo, bo moja vizija izpolnjena.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Ko postavimo cilje, moramo ciljem slediti in se držimo akcijskega načrta in ob tem ne pozabimo na zabavo. Problemi postanejo izzivi, zaposleni postanejo sodelavci in znanje postane naša gonilna sila. Posel je v resnici  nezapleten postopek, zapleteni samo samo mi, ljudje. Ko to spoznate in ste pripravljeni, da spremenite sebe z namenom doseganja svojih ciljev, takrat ste pripravljeni, da delate z mano in še več, dajem vam garacijo, da vam bo uspelo.

 

Želim si … da me spoznate, seveda!

Iščem vedno z namenom, da najdem odgovor.

Nekoč bom postala pisateljica.

Najbolj sem ponosna, da sem lahko to, kar sem .

 

 

DoMitus d.o.o.

Industrijska cesta 1,  1235 Radomlje

Telefon: 041 757 424

logo