Marina Jovanović

srbijaSem Marina Jovanović, vodja marketinga v podjetju Eurotranslate Beograd. Smo kakovostno in strokovno prevajalsko podjetje. S ponosom priznavamo, da je lastniška struktura našega kot sestrskega podjetja, ki se ukvarja z računovodstvom slovenska.  Na srbskem tržišču smo prisotni od leta 2006.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Uporaba visokotehnoloških prevajalskih programov ter strokovnost, nam omogoča da se v večini fokusiramo na visoko strokovne prevode s področja medicine, avtomatizacije in lokalizacije programske opreme. Naši stranke prihajajo večinoma iz ZDA in EU, kot so npr. General Elelctrics, Dell, Samsung, Google itd. Srbsko tržišče je še vedno v povojih, vendar se zadnja leta zaradi tujih investicij drastično spreminja v pozitivni smeri seveda.

 

Kaj je vaša vizija?

Dokazati, da trenutni večinski odnos srbskega tržišča »lako čemo, to može i moja sekretarica« do prevajalskih uslug, ni najboljša izbira. Naučiti stranke, da dokumentacija, ki jo potrebujejo za tuje govoreča tržišča odraža stanje, strokovnost in dober marketing njihovega podjetja, storitve ali izdelka.

 

V čem ste drugačni, unikatni?

Konkurenčna prednost pred ostalimi srbskimi agencijami je uporaba visoko tehnoloških informacijskih prevajalskih orodij, sodobnih oblik komuniciranja, kar omogoča izredno hitro odzivnost na želje strank in nenazadnje zaposleni, ki so ključni element v mozaiku kvalitetnega prevoda.

 

www.eurotranslate.rs

image008image003