Marcela Klofutar

Vila Podvin - Marcela Klofutar -3702 (1)Sebe navadno imenujem multipraktik. Vsak dan se preizkusim v mnogih vlogah tako v podjetju kot doma. Moja multifunkcionalnost se je rojevala preko priložnostnih del že v osnovni šoli (prodaja sladoleda), stalnega dela ob izobraževanju (izdelava vrvic za zmaje, delo na bencinski črpalki, delo v barih, delo krupjeja v Casinoju, delo turističnega vodiča, delo učiteljice ruščine, mednarodnih delovnih taborov po svetu …) in zelo različnih zaposlitev (profesorica ruščine in sociologije na Gimnaziji, vodička za ruske goste, profesorica ruščine, mentorica Kovnice znanja za brezposelne, prodajnica v velikem hotelskem podjetju, vodja službe za razvoj zaposlenih, v velikem hotelskem podjetju, vodja marketinga, direktorica in KONČNO PODJETNICA), ki pa jih je vedno združevalo eno – uživati v delu, v odnosih s sodelavci in strankami, iskati v vseh dobro in jih spodbujati, širiti svoje vrednote, opazovati svet z odprtimi očmi … In življenje me nagrajuje.

 

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

S poslovnim partnerjem, vrhunskim slovenskim chefom Urošem Štefelinom sva odrasla in odprla Vilo Podvin, restavracijo s sobami, vrtom. Vsebina vsega kar ponujava, je prepletena s tradicijo, okoljem, ki nas obdaja:

  • Uroševe jedi izhajajo iz tradicije, z lokalnimi dobavitelji odkrivamo in predstavljamo zgodbo slovenskih sort sestavin, receptov, predstavitve hrane (Lubenski čpinarji), ki je pripravljena primerno sodobnemu načinu življenja.
  • Kuharska šola za otroke in odrasle – širjenje znanj ljubiteljem kuhanja in profesionalcem.
  • Praznovanje rojstnega dne v kuhinji.
  • Kuharski teambuildingi za podjetja – zabava, širjenje znanj.
  • Tematske zabave za podjetja – vključevanje lokalnih dobaviteljev in gostincev.
  • Podvinska tržnica – predstavitve lokalnih dobaviteljev in gostincev – širjenje znanj, tkanje partnerstev.
  • Poročni obredi in slavja.
  • Kulinarične počitnice – obisk dobaviteljev, kuhanje, predstavitev jedi na krožniku.
  • Atelje keramike – ohraniti in širiti tradicijo Lubenskih čpinarjev – razvili smo svojo linijo keramike ter delavnice keramike.

Povezali smo lokalne dobavitelje, njihove sestavine zaživijo na naših krožnikih, ki so izdelani v hišnem Ateljeju keramike in ohranjajo tradicijo lončarstva,  kot jedi Nove slovenske kuhinje.

 

Vila Podvin Slovenia Bled (18)

 


Kaj je vaša vizija?

S širjenjem vrednot povezovanja, raziskovanja tradicije, vključevanjem tradicije v storitve in programe ter seznanjanje naših strank z lokalnimi zgodbami bomo prispevali k samozavesti in ponosu Slovencev ter k ohranitvi slovenstva.

 

Vila Podvin Slovenia Bled (19)

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Naši programi so kompleksni, v vseh se prepleta naša naravna in kulturna dediščina, vsak ZAKAJ ima svoj ZATO! Stalno nadgrajujemo programe in presenečamo goste!! Radi imamo drug drugega in naše goste! Pri nas je lepo in »toplo«. Veseli smo!

 

muflon, tepkin štrukelj

 

 Želim si pristne odnose, veselje.

Iščem svoje korenine.

Nekoč bom postala modra.

Najbolj sem ponosna na svoji dve družini: osebno in podjetniško.

 

FAM_2013_12_Podvin_114

 

 

Vila Podvin

Print

Souvenir, d.o.o.

Mošnje 1, 4240 Radovljica

tel. 08 384 34 70

info@vilapodvin.si

www.vilapodvin.si

www.facebook.com/Vilapodvin

 

 

 

 

vp-3