Lenja Faraguna

Lenja za 500 podjetnicZbiralka poslovnih diamantov.

Strastna zagovornica MARketinga.

RADIOnista.

Mednarodna predavateljica s področja radijskega marketinga ter pisanja učinkovitih (radijskih) oglaševalskih kampanj.

Nenaravna blondinka, a s srcem, ki naravno bije za podjetnike, ki želite zaslužiti in hkrati spremeniti svet. Obožuje Provanso, sprehode po Fažani s kužkoma Doderi in Iro, prejemati na roko napisana pisma ali razglednice, revijo Art & Decoration, zelene M&M bonbone ter pesem Xavier Naidooja:

“Bitte hör nicht auf zu träumen”

Na University of East London ter Karl-Franzens Univerzi v Grazu magistrira iz Semiotike radijskega oglaševanja.

Leta 2007 ustanovi Radijski Oglaševalski Biro, edino marketinško-izobraževalno hišo v JV delu Evrope, 104% specializirane za radijsko oglaševanja.

Leta 2010 ustanovi MESTO POSLOVNIH DIAMANTOV; hedonistično, MARketinško, izobraževalno mesto za slovenske podjetnice in podjetnike. Le-to je ustvarila, ker želi povezovati poslovne ljudi, ki imate srce, “jajca”, strast in s pomočjo svojega uspešnega posla spreminjate svet! V okviru Mesta poslovnih diamantov svetuje slovenskim podjetnikom in podjetnicam, kako najti svoj “poslovni diamant”/edinstveno poslovno zgodbo in jo skozi človeški in življenjski MARketing najbolj prepričljivo povedati svetu.

Med tisoče prijavljenimi iz celega sveta je leta 2007 izbrana za eno izmed 12 WORLD CHANGERS na privatni univerzi marketinškega guruja in Wall Street Best selling avtorja, Roy H. Williamsa in leta 2011 postane ambasadorka Univerze za Slovenijo. Leta 2013 postane partnerka v podjetju Radio Results International, mednarodnim svetovalnim podjetjem za radijski marketing. Istega leta postane članica programskega sveta največje radijske konference v Evropi – Radiodays Europe.

Njeno sporočilo vse podjetnikom:

“Do good and you will do well!”

 

Diamantni fantek s sanjami

Diamantni fantek s sanjami

mag. Lenja Faraguna. Rušiteljica klišejev in povprečnosti med blagovnimi znamkami. Strastna radijka. Coach in predavateljica.

Partnerka v podjetju Radio Results International.

Ukradite Lenji 7 skrivnosti pisanja učinkovitih (radijskih) oglasov. Poglejte Lenjin video iz konference NextRad.io iz Londona:

(res je, Lenja vas na svojih predavanjih/delavnicah tetovira).

 

Twitter:@LenjaFaraguna
www.facebook.com/Mestodiamantov
www.radioresultsinternational.com