Jasna Triller

Jasna Triller

Sem Jasna Triller, direktorica in lastnica podjetja IDentiks kartični sistemi d.o.o.

V branži »kartičnega poslovanja« sem prisotna že preko 15 let, podjetje pa sem ustanovila v letu 2005. Podjetje ima letno konstantno rast poslovanja, kot tudi vsakoletno vpeljavo novih produktov oz. linij poslovanja. Glavno vodilo so bili kartični sistemi ter vse povezano z njimi. Zadnje leto smo dodatne sile usmerili v nišne produkte kot so hologrami, unikatni USB-ji, BIO/ECO ID & darilni program, ter nove storitve … PVC kartice (lojalnostne, članske, službene, čip,..) ostajajo vodilna in osnovna dejavnost. Zaupajo nam tako majhna kot velika podjetja oz. znamke v večini v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Razvili smo tudi 2 lastni blagovni znamki:

  • celovit Program zvestobe CLIP (Customer Loyalty Integration Process) ter
  • program IDE.Konferenca, ki združuje sistem za registracijo, akreditiranje in sledljivost udeležencev preko ročnih terminalov ali gsm telefonov, oboje kot podpora kartičnemu poslovanju.

Delujemo pretežno na slovenskem trgu, želja pa je tudi prodor na vzhodne in balkanske trge.

 

Kdo ste?
V prvi vrsti sem podjetnica in mamica 2 otrok, trenutno na porodniški in poskušam uživati v harmoniji obojega, kar ni lahko vendar se z dobro organizacijo in natančnim delegiranjem nalog da vse doseči. Sem vedno optimistična, delovna, pogumna in tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje, kar pa v poslu kar prav pride. Cenim poštenost in inteligenco, predvsem čustveno, ne maram pa nepoštenih poslov.

 

Kaj je vaša vizija?
Ostati eden izmed »leaderjev« na področju kartičnih sistemov in ID rešitev, še povečati delež na domačem trgu, vstopiti na tuje trge /vzhodne države in balkan. Rast podjetja in notranja organizacija.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?
Na IDentiksu imamo dolgoletne izkušnje in bogata znanja na področju kartičnih sistemov, izpolnjujemo in zadovoljujemo celostne ter unikatne ID rešitve za vse potrebe strank, od najmanjših do največjih. Z razvojem LBZ (lastnih blagovnih znamk) pa pomagamo našim strankam, da razumejo kaj njihove stranke v resnici želijo- (Program Zvestobe CLIP) in kako te želje realizirajo. Ponujamo tudi celostno rešitev za akreditiranje dogodkov – IDE.Konferenca (Event management« za različne dogodke/konference, s popolno sw in hw podporo ter analizo dogodkov). Trudimo se okoljsko osvestiti naše stranke z novimi BIO produkti, da bi začeli uporabljali naravne, okolju prijazne in razgradljive materiale (BIO kartice iz derivatov koruze, ovitki, bambus in bombažne ovratne trakove ter USB ključke …)
Želim si … več prostega časa in prespanih noči.
Iščem … nove izzive in realizacijo do njih.
Nekoč bom postala … magistra ekonomije.
Najbolj sem ponosna … v službi na svoj team s katerimi smo v zadnjem letu dosegli velike projekte o katerih smo sanjali, ter mojo družino.

 

 

identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o.
PE Gerbičeva 57, Ljubljana
Tel: 0590/90 550
Email: info@identiks.si
Web: www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.USB-ključki.si