Dr. Špelca Morojna

Špelca Morojna

Dr. Špelca Morojna, Poslovna Boginja, je zaljubljena v naravo in duhovni svet, z zelo uspešnim podjetjem trdno na tleh, super mama treh otrok, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame in uresničuje besede njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet.

Sama pravi tako: ”Rada imam čas zase in za svoje bližnje, neizmerno uživam v svojem (že tretjem) poklicu in sem zelo srečna, da sem sledila svoji zvezdi, no, uradno pa sem tvoj osebni mentor, ki ti pomagam doseči osebni in poslovni uspeh! Predvsem pomagam poslovnežem, da v sebi najdejo moč kreacije in manifestacije in da stopijo na pot voditeljstva, ki jim je resnično namenjena. Mnogokrat se najprej znajdejo na krizni točki, da lahko naredijo življenjski preboj, prebijejo krizo in obrnejo težavo v vir nove energije.”

Za seboj ima 6 let dela na Univerzi v Mariboru, ustanovitev in 12 let vodenja največje slovenske neprofitne organizacije za obporodno pomoč in 6 let šolanja za energetsko zdravilko na svetovno najbolj priznani šoli Barbara Brennan School of healing. Zadnji dve leti se združevanja poslovne in duhovne uspešnosti uči pri priznanem ameriškem mentorju in milijonarju Davidu Neaglu.

Po 6 letnem bivanju v Španiji se je leta 2012 vrnila v domači Maribor in od takrat ustvarila MASTERMIND šolanji “KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA – Umetnost energetske manifestacije v poslu in življenju” in “Poslovno duhovno akademijo”, ki ustvarjata nove standarde na področju poslovne in osebne uspešnosti.
Programi so vam na voljo na vseh nivojih, od brezplačnih, skupinskih pa vse do tistih na najvišjem nivoju, za najbolj predane stranke, ki so individualni.
Vas zanima? Lepo! Poglejte prosim na www.PoslovnaBoginja.com in me kontaktirajte!