Branka Urbanija

branka urbanjaSem: oblikovalka, coach, karierni coach, NLP, praktik barvne terapije, praktik Feng shui, praktik EFT, na študiju antropologije, inovatorka, raziskovalka, mama. Sem graditeljica boljših in lepših svetov.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

  • Kot oblikovalka za interier sem usposobljena, da ustvarim lep, skladen in uporaben dizajn v prostoru, ambient, ki služi uporabniku.
  • Poleg pravil dobrega dizajna, upoštevam tudi energijske zakonitosti v prostoru, kot praktik barvne terapije v prostor vnašam barve, ki služijo namenu prostora.
  • Kot coach in karierni coach s poznavanjem NLP in drugih tehnik pomagam odpravljati komunikacijske zastoje, ustvarjati harmonične odnose, spodbujati ustvarjalne procese, pomagam pri odkrivanju kreativnih potencialov tako v zasebnem kot poslovnem delovanju.

Poleg tega slovenski pa tudi širši prostor bogatijo produkti mojih blagovnih znamk;

miznica

  • Sistem predelnih panelov DiViPanel – ekološka izraba reciklirnih materialov v sodoben in večnamensko, trajnostno uporaben produkt; sistem predelnih panelov je bil v letu 2012 nagrajen kot najinovativnejši produkt // https://www.youtube.com/watch?v=FJsqydup9zA

miznica2

  • Linija Energijskega pohištva-pohištvo, ki s svojo obliko seva in harmonizira energije v prostoru; slika iz razstave na Ljubljanskem gradu: omara v obliki piramide, mizica iz ebenovine v obliki ležeče osmice, jedilnica Kristal …

miznica3

 

Kaj je vaša vizija?

Preseganje omejitev, tako na osebnem, poslovnem, nacionalnem in nasploh na vseh nivoji, sodelovanje in povezovanje. Vse kar se je kot dobro izkazalo v preteklosti, skušam na novo odkriti, uporabiti v modificirani obliki tako, da ustreza potrebam današnjega časa. Zastavljam si vedno bolj smele cilje.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Delujem večplastno, združujem na videz nezdružljivo, ovire spreminjam v priložnosti. Ob prepletanju kreativnosti, izvirnih idej, večplastnih izkušenj in delovanja, pride do materializacije pozitivnih sinergij v izdelek.

Ponosna sem na svojo žensko naravo, ki zmore večplastnost delovanja; še posebej pa sem ponosna na to, da sem mati, podjetnica, inovatorka, prostovoljka, vseživljenjsko učljiva, raziskovalka, da vedno na novo odkrivam lepote v sebi in okrog sebe …

in dekor

OPREMA INTERIERA

Branka Urbanija s.p.

Blatnica 14, 1236 Trzin

E : branka@indekor.info

W: www.indekor.info

W: www.mojuspeh.si

M: 031 762 345