Alenka Kügerl

DSC_6590Moje ime je Alenka Kügerl sem mama Julije (14 let) in Vanesse (17 let) in dve leti samostojna podjetnica. Po končani komercialni šoli v Mariboru, si nikoli ne bi mislila, da bom kdaj podjetnica. Življenje v Avstriji mi je dalo določeno samozavest. Veliko sem pomagala možu pri urejanju in izdelavi internetnih strani in tržila spletno aplikacijo, ter panoramsko sliko. Ko sem sama spoznala vlakna Enjo in izdelke ENJO, se je v meni, prebudila želja, pokazati ENJO tudi v Sloveniji.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

ENJO pomeni tudi ustvarjajmo okolje brez kemikalij. Čistimo le s pomočjo vode in vlaken. Vse bolj se trajnostno zavedamo svoje prihodnosti. Metoda ENJO je več kot samo čiščenje, je spreminjanje navad, osveščanje in olajšanje v vseh pogledih. Skupaj s 12. samostojnimi strokovnimi svetovalkami spreminjamo navade čiščenja v Sloveniji.

 

Kaj je vaša vizija?  

Vsak v Sloveniji mora spoznati ENJO in metodo čiščenja, ki deluje, le z malo vode. Ali je sam že pripravljen na spremembo, to pa je odločitev vsakega posameznika. Samo z povezovanjem, iskrenostjo in pogumom, lahko spreminjamo svet. Kvaliteta mora biti na prvem mestu ali je to pogovor, ponudba, metode ali izdelek sam. Dolgoročno se trud obrestuje.

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?  

Pripravljenost na spremembe še ni prisotna. Zavedamo se tega. Spremljanje strank in osveščanje ni enostavno. Pridobivamo zaupanje in želimo, da se stranka počuti varno. Stranke oziroma prebivalci Slovenije si zaslužimo, da se sami z trudom in energijo povzdignemo v uspešno, naravno lepo in ponosno Slovenijo. ENJO ponuja kariero vsem, ki to želijo. Povezovanje in skupen interes, ohranjanje zdravja in narave za drugo generacijo.

 

Želim si, da smo vedno bolj optimistični, pogumni in ponosni na Slovenijo.

Iščem ljudi, isto misleče, pogumne ženske, da gredo z mano to pot.

Nekoč bom, jaz ki sem, pionirka na svojem področju, polna energije in pozitivnosti za boljši jutri, ponos nas vseh. Ponosna sem, da si upam biti podjetnica, kljub krizi in negativnosti ljudi. Le tako lahko delam kar živim, hvala!

 

enjoENJO, Alenka Kügerl s.p.

Mail: info@enjo.si
Tel.: +386 41 471 061
WEB: www.enjo.si
FB: www.facebook.com/enjo.slovenija