Nataša Krizmanič

Sem mati 2 najstnikov in sem zakorakala v svoja 40 leta. Delam od svojega 18 leta in od takrat je moje delo vedno povezano z ljudmi. Kot samostojna podjetnica sem začela leta 2009, saj sem prišla do tiste točke, kjer sem želela sama razporejati svoj čas in nisem hotela več nadrejenih, ki bi me sprehajali sem in tja. Tako se je začela moja samostojna pot, ki ni lahka, a z vztrajanjem vem, da bom dosegla svoje cilje. Sem komunikativna in prilagodljiva in uživam v svojem delu, saj mislim, da je ličenje v užitek vsaki ženski. Če jim  pri tem še svetujem, je za mene vsak dan nagrada in ne  nuja.

 

Kaj je vaš produkt / storitev?

Sem predstavnica oz. uvoznica mineralnih ličil Everyday Minerals, ameriškega podjetja iz Austina-Texas. Poudarek je na naravnih ličilih, ki so prijazni za kožo in tudi do živali saj ne delajo preizkusov na živalih ter so primerna tudi za vegane.

 

Vaša vizija?
Moja vizija za prihodnost je uporaba »mojih« ličil v čimveč salonih po Sloveniji in svetovanje do lepega naravnega videza vsake ženske. Prav tako, si želim uspešno prodajo preko spletne strani www.mineralnalicila.si, ne izključujem pa tudi prodor na tuja tržišča…

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Mislim, da izstopam po predstavitvi izdelkov, saj spodbujam osebni stik s stranko ker sem mnenja, da mora stranka ličila preizkusiti in najti prave odtenke za svojo kožo. Tako da se izogibam imeti trgovino, ampak raje organiziram predstavitve po salonih in tudi na domu, seveda pa lahko stranke pridejo tudi na sedež podjetja in preizkusijo vsa ličila.

 

Želim si, da bi vsaka ženska v Sloveniji vsaj preizkusila, če ne že imela ličila EDM v svoji torbici.
Iščem čimveč zadovoljnih strank saj najboljša reklama potuje od ust do ust.
Nekoč bom postala finančno neodvisna ženska, ki bo dala priložnost zaposlitve še komu drugemu in si s tem pridobila čas za svoje domače.
Najbolj sem ponosna, da sem si dala priložnost in pogum zapustiti vsakodnevno rutino in začeti novo neznano in marsikdaj težko pot. A vem, da bo ta pot taka kot si jo bom sama naredila in hotela.

Nataša Krizmanič: nkrizmanic@siol.net