Alenka Žohar

Kdo je Alenka?

Sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, kot odlična bančnica, risk managerka na nivoju koncernov, danes uspešna finančno poslovna (BPME) svetovalka (po izredno slabi izkušnji v Sloveniji ponovno v tujini) in  podiplomska študentka Human Designa.

+

HUMAN DESIGN: Osebna DNA analiza = TVOJ DIAMANTNI KLJUČ

+

Finančno & poslovno (BPME) svetovanje/consulting

Vaš produkt / storitev? 

Ringana

edinstven SVEŽI koncept

  • 100% sveže
  • 100% naravno
  • 100% učinkovito
  • 100% etično

 

Kaj je vaša vizija?

Moja vizija je z začetkom Start Up teh dejavnosti ustvariti skupino povezanih oseb v smislu social business delovanja v Evropski uniji, po principu Nobelovega nagrajenca za gospodarske vede in npr. njegovega uspešnega učenca, Nemca H.R. …

 

V čem ste drugačni, boljši, unikatni?

Drugačna, boljša, unikatna me je naredila pot uspešnih korakov in različnih življenjskih izkušenj v tujini. Žal sem bila s temi koraki, neupogljivostjo, pokončno držo in moralno etično nespornostjo v Sloveniji od 1. 1. 2010 do 14. 10. 2011 neuspešna; vendar pa zopet uspešna v tujini :-)

 

Najbolj ste ponosni … ? 

Najbolj sem ponosna, da sem kot odlična vizionarka, strateginja in bančna risk managerka z emotionalno inteligenco, vedno kar nekaj kilometrov pred drugimi … Zopet znova pa se po določenem času potrjuje, da je bil moj način delovanja pravilen!

 

Kontaktni podatki:

Alenka Žohar

Partnerska številka: 340 870

GSM: +386 41 620 324

Mail: zohar.alenka@gmail.com ali ringana.svezaideja@gmail.com