Popust za udeleženke dogodka 500 podjetnic

10%-20% popusta za udeleženke dogodka 500 podjetnic

Želite tudi vi popestriti svoj dogodek z nastopom stand up komika? Za udeleženke dogodka 500 podjetnic vam priznamo 20% popusta na nastop Martine Ipša in 10% na nastope vseh ostalih komikov.  Ponudba velja za dogodke naročene v letu 2017. Posredujte tale mail na janja@standupsi.com in sporočite kaj bi želeli.

Imate goste, ki želijo zabaven program (dogodki za podjetja, rojstni dnevi, abrahami, razna praznovanja, poroke…) in ne veste kako pripraviti dogodek, koga od ustvarjalcev poklicat, kako sestaviti program…? Program lahko zagotovimo v slovenskem, angleškem, hrvaškem, srbskem jeziku – v kolikor želite, pa vam lahko poiščemo tudi komika, ki bo vaše goste zabaval  v njihovem jeziku.

Svetujemo vam primeren program, naredimo celoten scenarij in scenosled dogodka, tako da se vam ne bo treba ukvarjati z organizacijo dogodka.

Že več let zagotavljamo kakovosten program za največje in tudi manjše kolektive, saj program prilagodimo, vsebinsko in cenovno, dogodku primerno.

Imamo več cenovnih razredov komikov:

  1. Razred Od 300€ do 500€ (Nejc Petek, Janez Usenik , Klemen Bučan,  …)
  2. Razred Od 600€ do 1000€ (Željkić&Željudin, Boris Kobal, Martina Ipša, Lucija Ćirović..)
  3. razred Od 1100€ do 2500€ (Javšnik ,Toš, Valič,..)
  4. razred nad 2500€ ( Avdič, Bizovičar..)

Cene za 20-30 minutni stand up se začnejo od 300€ bruto + potni stroški (0,37€ na km). Na tovrstnih dogodkih se prakticira 20-30 minutni program, razen če je stand up osrednji dogodek.

Sporočite prosim dodatne informacije, da vam lahko svetujem primernega komika za vaš dogodek in kateri cenovni razred vam je sprejemljiv oz povejte več info o samem dogodku – ali gre za javen ali zaseben dogodek, kje se bo odvijal, koliko ljudi pričakujete ipd. In v katerem cenovnem razredu vam poiščemo primernega nastopajočega oz. kolikšen budget ste namenili za nastopajočega?

Želim vam veliko smeha in upam, da se vidimo na našem dogodku:

Facebook dogodek: Neprilagojeni

Janja Zdolšek /direktorica/producentka/managerka/
Zavod za kulturo Maribor, Kardeljeva 60, 2000 Maribor, Slovenija
janja@standupsi.com gsm +386 41 441 540 www.standupsi.com

 

« (Previous Post)
(Next Post) »

Comments are Closed