POLONA BARTOL in KLAVDIJA ŽITNIK

Drage podjetnice,

pokličejo vas iz časopisa, televizije, spletne strani in želijo vašo izjavo. Zraven pa vas prosijo, da jim pošljete še kakšno fotografijo. Tu se običajno zatakne. »Ojoj, nobene pametne nimam! Katero naj dam? Na nobeni ne izgledam dovolj poslovno.« Itd. Potem porabite ure in ure, da preiščete računalnik, kje imate kakšno vsaj približno ustrezno fotografijo.

Ker se marsikateri od nas to dogaja, smo se odločile, da vas rešimo iz zagate. S fotografinjama Klavdijo Žitnik in Polono Bartol, ki bosta fotografirali dogodek 500 podjetnic, smo se dogovorile, da bodo na dogodku imele svoj foto kotiček. Ker boste že tako ali tako vse urejene, najlepše, odete v nekaj rdečega, predvsem pa z žarečim izrazom na obrazu, bo najboljša priložnost, da vas ujameta v objektiv. Naredile vam bosta 3 portretne fotografije, ki jih boste s ponosom in veseljem naslednjič poslale v svet.

 

 

 

Ker vas bo na dogodku res veliko, vseh pa punci ne moreta fotografirati, ker ne bo dovolj časa, vam priporočamo, da se čim prej prijavite in si rezervirate svoj foto termin. Prijavite se tako, da v prijavnici na dogodek 500 podjetnic označite, DA želite portretno fotografiranje.

Če pa ste na dogodek že prijavljene, nam na e-naslov 500@arhiv.500podjetnic.si pošljite vaše podatke: ime, priimek, e-naslov, telefon, podjetje (naziv, naslov, davčno številko) – če želite račun na podjetje in punci vam bosta poslali vse potrebne informacije ter termin, kdaj vas bosta postavili pred njun objektiv.

——————————————————————————————————–

 polona in klavdija

Polona Bartol in Klavdija Žitnik

Sva fotografinji iz Kranja. Živiva v istem kraju, na različnih lokacijah. Delujeva v različnih, pa tudi v istih zvrsteh fotografije. Klavdija v športni, korporativni fotografiji ter pri fotografiranju poslovnih dogodkov (www.fotografiranje-dogodkov.si). Polona primarno v poročni, družinski in korporativni fotografiji (polonabartol.com). Včasih sva si konkurenca, včasih pa druga drugi asistirava. Sva si različni in sva si tudi zelo podobni. Najino različnost s pridom izkoriščava, da lahko ohranjava svojo integriteto. Najina podobnost naju utrjuje in povezuje. Verjameva, da je v povezovanju moč.
Za vse udeleženke dogodka 500 podjetnic sva pripravili posebno ponudbo. Na samem dogodku boste imele možnost, da se postavite pred najin objektiv in si tako zagotovite 3 poslovne portrete.