PETRA ZUPANČIČ

DuxaImate prostor, pa nimate ideje, kako bi se lotili opremljanja? Mogoče ste ravnokar kupili stanovanje, pa je le-to potrebno temeljite prenove in zanjo absolutno nimate časa? Je vaša pisarna ena sama zmešnjava in hrepenite po osvežitvi?

Če so se vam ob teh besedah zaiskrile misli in ste si pokimali, potem je od tu naprej DUXA tista, ki bo poskrbela za vas in vaš prostor. Ukvarjam se namreč z oblikovanjem interierja in projekt prevzamem v najrazličnejših fazah.

Opremljenega, ki kliče po osvežitvi. Prazen prostor, ki ponuja najrazličnejše možnosti ali pa prenova, torej adaptacija starega v novo. Včasih se priključim k projektu že tekom same gradnje hiše ali poslovnega prostora in tako pomagam pri zasnovi in orientaciji prostorov na samem začetku, kjer vaše želje lažje vpletemo v projekt.

Vse faze projekta so zanimive, zagotovo pa je najpomembnejša faza zasnove in začetnih sestankov s stranko. Na ta del dajem veliko poudarka, saj si vas želim spoznati kolikor se da, le tako namreč lahko zasnujem idealen interier.

5c7b5567-36bd-40c2-a958-2bfde73fea6a

Sledi faza idejnega projekta z zasnovo, ki prepleta vaše želje in moje ideje, kasneje po potrditvi projekta pa preidemo v pripravljalno fazo. Tudi tukaj postane luštno, saj se izbirajo materiali, pripravljajo ponudbe in poiščejo vam ustrezni izvajalci. Po projektu za izvedbo pa se preselimo na teren,kjer pod mojim budnim nadzorom izvajalci opravijo svoje delo. V zaključni fazi se izbere še dekor in najlepši del, vaša vselitev.

Moja idealna stranka ve kaj hoče, ima morda veliko želja, pa za projekt interierja nima časa. Vesela sem, ker lahko prevzamem skrbi prenove in opremljanja v svoje roke in s skupino podizvajalcev pripeljem za stranko objekt do realizacije natančno tako, kot smo začrtali v idejnem projektu.

Izjemni ste, naj bo takšen tudi vaš prostor.

117344f5-5e76-4afd-9448-6f2f85ebc960
Petra Zupančič, oblikovalka interierja
DUXA interier

W: www.duxa.si
FB: www.facebook.com/DUXAinterier
Pinterest: www.pinterest.com/duxaPZ
Linkedin: www.linkedin.com/in/petra-zupancic
Instagram: www.instagram.com/duxa.interier/

 

Petra Zupančič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>