PETRA KALTNEKAR GABERC

Petra Kaltnekar Gaberc – Asea

PETRA MED SONČNICAMIPozdravljene drage podjetnice. Moje ime je Petra Kaltnekar Gaberc. Sem biologinja iz Kranja. Tokrat se bom drugič udeležila dogodka 500 podjetnic (mislim, da ga bodo punce počasi morale preimenovati v 650 podjetnic). Zakaj še enkrat? Ker je bilo lani tako super, da kar ne morem dočakati novega dogodka. Super predavanja, nova poznanstva, sodelovanje … Kaj si človek lahko želi še več?

Na kratko o meni. Zadnje čase me ljudje z zanimanjem spremljajo, saj kar prekipevam od energije, dobrega počutja, dobre volje in pozitivnosti. Pa ni bilo vedno tako. Dolga leta sem se borila z nespečnostjo in nekaterimi drugimi zdravstvenimi težavami, vse dokler nisem prišla v stik z informacijo, ki mi je spremenila življenje. Spoznala sem novo odkritje na področju celičnega zdravljenja, ki je v mojem telesu povzročilo popolno prenovo, tako da se danes počutim, kot bi bila 15 let mlajša. Produkt se imenuje Asea in vzpodbuja naše telo k samozdravljenju. Slabo počutje, bolezni, nespečnost so samo še slab spomin. Da bi bilo vse skupaj še lepše, sem sedaj še videti mlajša, saj uporabljam tudi gel Renu 28, ki pomlajuje našo kožo in jo obnavlja tako hitro, da lahko vidno spremljam napredek. Zato imam več razlogov za smeh in dobro voljo. Iskrice v mojih očeh še dolgo ne bodo izginile.

PETRA IN ASEA V AUSTRIA TREND HOTELU

Se želite z menoj smejati še ve? Z vami se želim spoznati, povedati še več o svojih močnih izkušnjah, mogoče se tudi dogovorimo za sodelovanje …

Zakaj bi se odločile za Aseo ali Renu 28 v poplavi izdelkov za zdravje in dober videz kože? Izdelki so popolnoma naravni, nestrupeni, brez stranskih učinkov in brez kontraindikacij z zdravili. Naše celice dosežejo popolno ravnovesje in precej boljše izkoristijo tudi ostale produkte, zdravila …

Lahko me slišite in vidite na naslednji povezavi:

https://youtu.be/xHeH3FN4si0

Več informacij lahko spoznate v ostalih videih, ki so na kanalu Youtube pod Petra Kaltnekar Gaberc in govorijo o mojih osebnih izkušnjah in izkušnjah mojih kolegov s produkti.

Moj kontakt:

g: +38640747815
e: pgaberc@gmail.com
skype: petra.gaberc
(najdete pa me tudi na fb in linkedinu)

Vesela bom vašega klica. Se vidimo kmalu na dogodku 500 podjetnic.

 

Petra Kaltnekar Gaberc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>